Aykut Nerede Oturuyor ??Proskss yazdı:Arkadaslar ben proskss simdiki ismi ile quantum ilk önce bişey acıklamak istiyorum kaan sana sölicek sözüm yok aykut köyde oturduğu için giremiyor benimde dün haberim oldu nasıl böle bi şey düşünüorsun sen ya demekki kuracaımız dostluklar sahte de olabiliormus kaan bak aykut bu oyunu oynayan en şerefli insanlardan biri ekleme yapiim aykutun çarları sohbe ki sende biliorsun bunu we aktarım mesajı gelince aykut hemen reddetip sifrei deiştirdi we sen bunu bi artniyet gibi görmüşsün bak sana herkezin önünde yemin ediorum eer bu işin sonunda aykut suclu bulunsun bütün çarlarımı sana wericem tamam benim aykuta güvenim bukadar yaptığında cok ayıp gerçekten böyle birşey yapacak olsa aykut coktan yapmıstı emin ol mahircan oğuz sizi karıstırmak gibi olmasın kardeşlerim ama 1 senedir en az siz bizim şifrelerimizi bizde sizin şifrelerini bilmiyormuyuz :S tekrar hatırlatıyorum aykut köyde olduğu için we dersleri kötü olduğu için bazen 1 hafta civarı oyuna giremmior bunu duyunca o da cok üzülecek ama nese sen böle bi izlenim uyandırmıssın zihninde kaan ama cok yazık be kardeşim cok yazık !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xXdikeyXx Çalındı
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: xXdikeyXx Çalındı

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
Özgün Bak severim sizide Yani Boşa Canınız yanmasın Onu istiyorum ben şimdi mahkeme davası açarsam Ki açacağım büyük ihtimal yarın öbürsü gün Tazminat davasıda açacağım yani bilgisayarlarınız Ip adresinde gözlenecek Pazar gününden sonra girilmişse en az 5 milyar para alacağım canınız yanacak ben diyorum açın telefonu halledek telefondan adamı arıyorum açmıyıyor...

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Selamın Aleyküm...sebepsiz99 yazdı:Özgün Bak severim sizide Yani Boşa Canınız yanmasın Onu istiyorum ben şimdi mahkeme davası açarsam Ki açacağım büyük ihtimal yarın öbürsü gün Tazminat davasıda açacağım yani bilgisayarlarınız Ip adresinde gözlenecek Pazar gününden sonra girilmişse en az 5 milyar para alacağım canınız yanacak ben diyorum açın telefonu halledek telefondan adamı arıyorum açmıyıyor...
Öncelikle Geçmiş Olsun Kardeşim...Çar Kaybı Bende Yaşadım Arkadaşım Çaldırmış Dediğin Gibi ''Canı Sağolsun''...Hakkını Aramada Haklısın Çarını İnşallah Geri Alırsın Ama Tazminat İşi Çok Kötü Olabilir... Ama sen Bilirisin Gene Senin Kararın...
Never beleive someone who tells who they are.
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sağol kardeş Telefonu açsa halledecez gibime geliyor demkki çalmışki açmıyor telefonu bukadar Delikanlı İşte ama biLinmeyen numaralardan bulacam ailesinide arayacam Benm Sülalem Polis hava atmak gibi Olmasın ama söylemiyorum ilgilenmezler die ama ilgilendittirim anasını Neyse boswer buraları AYkuT Sana dİyoRum Ya Vereceksin Ya vereceksin...ZowieN yazdı:Selamın Aleyküm...sebepsiz99 yazdı:Özgün Bak severim sizide Yani Boşa Canınız yanmasın Onu istiyorum ben şimdi mahkeme davası açarsam Ki açacağım büyük ihtimal yarın öbürsü gün Tazminat davasıda açacağım yani bilgisayarlarınız Ip adresinde gözlenecek Pazar gününden sonra girilmişse en az 5 milyar para alacağım canınız yanacak ben diyorum açın telefonu halledek telefondan adamı arıyorum açmıyıyor...
Öncelikle Geçmiş Olsun Kardeşim...Çar Kaybı Bende Yaşadım Arkadaşım Çaldırmış Dediğin Gibi ''Canı Sağolsun''...Hakkını Aramada Haklısın Çarını İnşallah Geri Alırsın Ama Tazminat İşi Çok Kötü Olabilir... Ama sen Bilirisin Gene Senin Kararın...

Eprexx
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
oguz çalanı buldum knk çalan Eprexx bu #@!? bu aynı zamanda Theçeçen mi yani aykut mu bilmiorum ama snn çarını Eprex çaldı kardesim alıcaz merak etme
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
Lan Mal bütün beyaz renkli yazıları yazan Eprexx zaten yani oda ben oluyorum Oguz bnm kardeşim anladınmı laDelixnomercy yazdı:oguz çalanı buldum knk çalan Eprexx bu #@!? bu aynı zamanda Theçeçen mi yani aykut mu bilmiorum ama snn çarını Eprex çaldı kardesim alıcaz merak etme

Eprexx
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
Muhammed Kardeşim İlgilendiğin İçin sağol ama Eprexx benim 3 Yıldır kardeşim Şu ana kadar yamuğu olmadı benim çok oldu Ama çarı Almama çok az kaldıDelixnomercy yazdı:oguz çalanı buldum knk çalan Eprexx bu #@!? bu aynı zamanda Theçeçen mi yani aykut mu bilmiorum ama snn çarını Eprex çaldı kardesim alıcaz merak etme

Eprexx
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
Aykut İşini Bitirdim olum senin Hayatını mahfedecem Vodofonu aradım Dedi Bilgilerini Saklıyormu bişiler bişiler dedi savcılığa verebilirsiniz İşin Yarından Tezi Yok Bitiriyorum Hayırlı Uğurlu Olsun Tazminatıta Babana öDettirirsin...

Eprexx
eprexx hırsızdır
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
GÜNCEL

Eprexx