MERANIN AÇILIŞ TARİHİ BUYRUN GÖRÜN bakim HERKES OKUSUN**
- Thiefxbaris
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Re: MERANIN AÇILIŞ TARİHİ BUYRUN GÖRÜN bakim HERKES OKUSUN**
2011e gircez bu konuyu açan mal onu hesaplıyamıyor geri kafalı oldugu için:D walla bn bılmem 29lvlken yoktum 39lvlken wardım ama 39lvl yeni çıkmıştı
Thieff-Baristr-Beckhamm-FenerbaHÇeLi-Heukseall--Wizardx-Makarow-Jakob-ScaRecRoW

ANLAMANIZ YOK GALİBA 2008 MART TA AÇILMIŞ BİR MERAN 2 YIL 9 AY OLUYOR .. YANİİİİİİİ 3.5 4 YIL OLMUYOR ÇOCUKLARLA MUHATTAP OLUYORUZ YAV
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- Thiefxbaris
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
ben 4yıldır 5 yıldır burdamıyım dedım?Ferhatbey yazdı:ANLAMANIZ YOK GALİBA 2008 MART TA AÇILMIŞ BİR MERAN 2 YIL 9 AY OLUYOR .. YANİİİİİİİ 3.5 4 YIL OLMUYOR ÇOCUKLARLA MUHATTAP OLUYORUZ YAV![]()
Thieff-Baristr-Beckhamm-FenerbaHÇeLi-Heukseall--Wizardx-Makarow-Jakob-ScaRecRoW

sana laf sölediğimi kim söyledi ? :?
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Sokaktakiadam'a katılıyorum.2007 Nisan yada Mayıs Ayında Ben Meran'a BaşLadım ve Ben BaşLadığımda 2-3 Tane 39 LvL Vardı.Araştırdığın Yerdeki Tarihe Baktımda Anka Sunucusu 4 AraLık 2008 Yazıyo ki Meran , Anka AçıLmadan En az 1.5 - Nerdeyse 2 YıL Sonra AçıLdı Diye HatırLıyorumsokaktakiadam yazdı:Merhabalar. paylaşım için öncelikle tşkler ancak yanıldığınızı belirtmek isterim.
18.03.2008 tarihinde meran açılmadı o tarihte Yer Altı eklentisi gelmişti. meranın açılış tarihine gelince yanılmıyorsam 2006 veya 2007 şubat ayıydı. yalnış olmasın bi düzeltmede daha bulunim o dönemlerde sobe kendi serverini kurmuştu yani Mynettin sunucusu olduğu istanbul kyamet vakti serverleri (sunucu) ni ankaraya Taşımıştı o dönemde server sayıları çoğaltılmıştı onunla karıştırıyor olmayasınız.
[YaLNıZSavaŞÇII]
ikvoyuncusu2008 yazdı:Sokaktakiadam'a katılıyorum.2007 Nisan yada Mayıs Ayında Ben Meran'a BaşLadım ve Ben BaşLadığımda 2-3 Tane 39 LvL Vardı.Araştırdığın Yerdeki Tarihe Baktımda Anka Sunucusu 4 AraLık 2008 Yazıyo ki Meran , Anka AçıLmadan En az 1.5 - Nerdeyse 2 YıL Sonra AçıLdı Diye HatırLıyorumsokaktakiadam yazdı:Merhabalar. paylaşım için öncelikle tşkler ancak yanıldığınızı belirtmek isterim.
18.03.2008 tarihinde meran açılmadı o tarihte Yer Altı eklentisi gelmişti. meranın açılış tarihine gelince yanılmıyorsam 2006 veya 2007 şubat ayıydı. yalnış olmasın bi düzeltmede daha bulunim o dönemlerde sobe kendi serverini kurmuştu yani Mynettin sunucusu olduğu istanbul kyamet vakti serverleri (sunucu) ni ankaraya Taşımıştı o dönemde server sayıları çoğaltılmıştı onunla karıştırıyor olmayasınız..
SEN ÖL YAŞAMA 2007 NİSANDA NASIL MERANA BAŞLIYOSUN LA OYUN 2006 ARALIK 25 DE BAŞLADI 2007 NİSANDA KUKLACI SUNUCU YENİ GELMİŞTİ NE SAÇMALIYOSUN SEN MERAN 2008 MARTTA AÇILDI GİT BAK HAVADİSLERE :lol: :lol: :lol: ÇOK GÜLDÜM LOL YA :lol: :lol: