ARZ Tüccar * Handan Kesim Denemesi * TÜRKİYEMX Loncası

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqmudur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: ARZ Tüccar * Handan Kesim Denemesi * TÜRKİYEMX Loncası

Mesaj gönderen Ultraslanqmudur »

maniac yazdı:
Ultraslanqmudur yazdı:
Acayipadam yazdı:
Buqrahan yazdı:
CCMMZero yazdı:Eski Forum olsaydı keske orda bizim daha dusuk lvldeyken İsmet hanıma etek giydirmiştik :) :D ;) ;) ;)

Söze gerek yok ;) Biz Lodos Tüccarını 2Dkda 4 Kişi ile kesiyoruz. Ve sadece 1 kişi öLüyor ;)

Buğrahan sen lodos tüccarını 4 kişi kesionuz diosun adamlar orda kalenin içine girip muhafızlarla bırlıkte kesmişler siz köşeden tek onu çekıosunuz öle kesiosunuz ;) buda kapak olsun sana

SEN LODOS OL VE 4 KİŞİ İLE TÜCCARI KES SANA NE İSTERSEN EMİNÖNÜNDEKİ TÜCCARLA KARIŞTIRDIK GALİBA BURDAKİ TÜCCARI

yaFF anlamadığım nokta her yazışmadan polemic nasıl çıkartıyorsunuz ???
daha olgunlaşma yaşına gelmedinizmi ???
yazdığım sözlerde argo kelime yok ? küfür yok ? size çamur atan yok ?
ama siz her yazışmayı kendi yönünüzden anlıyorsunuz ve cvp larınız çok banal çok çocukca :)
yapılan her yorumu kötü anlamayın konu açıyorsanız her şeye açık olduğunuzu gösterir yok anlıyamıyorsanız konu açmayın ..
o yüzden size cvp yazmicam.
bunuda yanlış anlarsanız size dicek bir şey bulamam ;)
Resim
ReVoLVeR ~ FERİTaDa ~ JeSuHa
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen NATHAN »

Ultraslanqmudur yazdı:[yaFF anlamadığım nokta her yazışmadan polemic nasıl çıkartıyorsunuz ???
ama siz her yazışmayı kendi yönünüzden anlıyorsunuz ve cvp larınız çok banal çok çocukca :)
yapılan her yorumu kötü anlamayın konu açıyorsanız her şeye açık olduğunuzu gösterir yok anlıyamıyorsanız konu açmayın ..

Adam haklı beyler
gülün eğlenin zevk alın ,aynaya bakıp gülün
herşeyi ciddiye alıp stres yaratmaya sinir bozmaya gerek yok
sizde dalga geçin geyik yapın sonuçta oyun bu, gülme kaslarınız çalıssın :D
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
maniac
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen maniac »

NATHAN yazdı:
Ultraslanqmudur yazdı:[yaFF anlamadığım nokta her yazışmadan polemic nasıl çıkartıyorsunuz ???

Adam haklı beyler
gülün eğlenin zevk alın ,aynaya bakıp gülün
herşeyi ciddiye alıp stres yaratmaya sinir bozmaya gerek yok
sizde dalga geçin geyik yapın sonuçta oyun bu, gülme kaslarınız çalıssın :D

senin yorumlarına bişe dedimiz yok ama lodos tüccarı ile lodos tüccarını bir tutman sen lodos tüccarını 4 kişi kestik diyosun Tüccar kesmekte birşey yok diyosun sen lodos ol 4 kişi arz Tüccarı kes buraya resmini koy sana ne istersen senin kestin lodos Tüccarını Biz 2 Kişi keseriz...
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========

Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║

TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
Kullanıcı avatarı
maniac
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen maniac »

CCMMZero yazdı:Eski Forum olsaydı keske orda bizim daha dusuk lvldeyken İsmet hanıma etek giydirmiştik :) :D ;) ;) ;)

Keşke düşük seviyedeykende şimdi aynı Güçde olsalardı ARZ muahafızları. Eskiden tek kesiyoduk ozman işimz çok daha rahat Olurdu..
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========

Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║

TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
Kullanıcı avatarı
Patasana
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Patasana »

Kolay gelsin!

Keserken haber verinde izlemeye geleyim. Beni seneler öncesine (21 Haziran 2009 . Handan Hanımı kestigimiz tarih) götürmesini isterim.

Resim

2 klan liderini infaz eden eski adıyla DarkSoul yeni adıyla Revenge Of Nobility (Asaletin İntikami) loncası kurucusu
pATAsANA
Resim

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen CCMMZero »

prodj yazdı:

ilk once sen adam gıbı konusmaı ogren ve diger loncanın lıderı olan karaktere hakaret etmeden derdını anlatmayı becer .... Sadana beyınlı...

Adam olmadıkdan sona gerısı bos ....

Kafanı yorma ;) Klan liderin OOK senin sanki babanmış gibi konusuyorsun ve komik oluyor ;) ;)
CCMM & MMCC

Resim

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''
Resim
Kullanıcı avatarı
maniac
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen maniac »

Buqrahan yazdı:

Söze gerek yok ;) Biz Lodos Tüccarını 2Dkda 4 Kişi ile kesiyoruz. Ve sadece 1 kişi öLüyor ;)

senin kestin Lodos Tüccarını biz 2 kişi Keseriz..
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========

Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║

TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen CCMMZero »

ilk mesajımın çok yanlış algılandıgını gordum o yzuden yazıyorum
1.Lodoslari severim cunku onlar olmadan oyun OYUN olmaz
2.İsmet hanıma Etek giydirmişdik '' Lafım çok eskiden bi gece planladıgımız bişeydi ve cokda hoş olmuşdu,ki GM ler bile İsmete Etek giydirmek için.... bile demişlerdi simdi tutupda sen bana artislik yapma istersen
3.ismet hanımı keserken Lodosdan gelen cok arkadasımızda yardım olsun die gelmişdi yani BİZ EGLENMEK İCİN BUNU YAPIYORDUK (( Yani Babanmış gibi korumana gerek yok aynı seyi Handan hanım icinde yapmısdık lodos olmusduk ))
4.Oyunu Oyun die oynamak en iyisidir GURUR MESELESİ haline getireceksen hiç oynamayın derim
5.ve son olarak benim mesajım UKALA BİR TAVIRMIS GİBİ ALGILAYANLAR A ''''LODOSLARIN veya ARZ ların Kaçı İsteyere ve TARİHİ GELİŞİMİNİ BİLEREK KLANA girdi ...''

bu kadar yeter sanırım ;)
CCMM & MMCC

Resim

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''
Resim
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

Resim

Selamün Aleyküm arkadaşlar..

KONUYU açan arkadaşa teşekkürler güzel bir paylaşım oldu gerçekten emeğinize sağlık.

Öncelikle orada bulunduğum için vede konunun saptırılmaması adına bişeyler yazmak istedim.lodoslar 2 grup gecenin bi vakti arz kaleyi basmışlardı vede ne enteresan ki arz kalenin içinde sadece 1 arz oyuncu vardı Onun adı Galle.
ve gökten 2 taş indi arz kalenin içine o 2 kişi ExTaCyII ve SomeGiveToGİRL bi baktık ki lodoslar arz kalenin içine girmişler karizmalarımız 100 dü bizim ve kılımıza dokunmadan saldırdık ve karizmamız bile gitmeden hepsi örsün yanına gitti ve sonra bizde izin verdik tüccarı kesme denemelerinize. Dikkat ederseniz fotoların yazışmalarında benim çok sözüm geçiyordu siz o grupla ne yazık ki ancak tüccarı kesebilirsiniz deneme de değildir muhafızları kaçırarak.

Ben ve arkadaşım ExTaCyII size karşı koymuş olsak değil tüccar ilk merdivenlerde örse gitmiştiniz buda bi açık.
Ama biraz arz olarak diyorum ki bu biraz zor arkadaşlar tmm haklısınız kale biraz zor lodos kalesi kadar kolay değil ama bunu formda açmanız biraz çocukça oldu sanırım neyse sinir bozmaya ortamı germeye hiç gerek yok

Tüccarı öyle yada böyle arzlarında yardımıyla kestiniz umarım bigün handanada gidersiniz onuda ancak gece yaparsınız.
sizin tüccar kesme dediğiniz şeyi ben 3 hafta boyunca hergün gelenek haline getirip saat 10 30 da kesiyordum üstelik 4 kişide değil 1 kişi kendini feda ederken ben indiriyordum çantada ne var diye merak ediyordum ve sonunda mesmer modeli iksir düşürdüm muradıma erdim :)

yani arkadaşlar bazı şeyleri abartmaya gerek yok

Sakın beni yaptığınız paylaşıma karşı çıkıyor olarak görmeyin yorumlara baktım gereksiz buldum o yüzden

inanın lodoslarda arzlarda isteseler istediklerini yapabilirler evet biraz güç olur ama sonunda olur :)

ha bide 1 arz = 5 lodos kuramınıda unutmayalım ;)

Video su Kuklacı da mevcuttur..
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Neden Bu kadar Abartıyorsunuz ki ?

Tarafsızlık bakımından Söylemek Gerekirse,Lodos Tüccarını kesmek 1 savasçı ve 1 büyücünün dahi yapabileceği bir olaydır.Ama Gel Gelelim ARz Tüccarına,Arz Tüccarına Ulaşmak Bile Bir Ayrıcalıktır.

Güzel Bir Etkinlik Devamını Dilerim lodoslar.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?

“Genel Sohbet” sayfasına dön