GeOpHaLıN PaRaSı EmE YeTmeDi....

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: GeOpHaLıN PaRaSı EmE YeTmeDi....

Mesaj gönderen Reader »

hadise8787 yazdı:ilk defa choosesnlere katılıyorum 20 ml kaybetin bahane arıcana düşmicek adam koy eme bahane arıyana bahane çok yok emde pc dondu yok tuş takıldı yok biri düştü bu bahaneleri artık çocuklar bile yemiyo geo emi kaybetmeyi göze alamıyorsan girme eme ayrıca her konudua laf kulanıoyrsun yine kulanmışsın sizin loncayı satın alırım belki evet satın alıyorsun ama sen para kasarken biz TERBİYE DERSİ GÖRÜYORDUK paran olabilir ama terbyen saygın olmadğın kesin
bu lafını seni yetiştirene söyledim aynen şöyle dedi meran oğlumu çekemiyo :) lafa bak .)

AAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH SON CÜMLEYE BİTTİM [MERAN OGLUMU CEKEMİYO] HAHAHAHAHAHAHA KOPTUM YEMİNLE YA BABASINA BAK OGLUNU AL AHAHAHAHHAHAHAHA BABA OGUL DEMEK BÖLE BUNLAR AA PARDON HER COCUK AİLESİNİ YANSITIR.ÇÜNKÜ ANNE BABASINDAN ÖYLE GÖRMÜŞ.BU BÖYLEDİR HER ZAMAN.Anladın mı GeTOPhall :D :D :D :D
Reader
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kfat4 »

Öncelikle para mevzusunda sizin değerli bir üyeniz olan choosensxceza bölgeden kendi ağzıyla vs de kaybedip parayı vermeyeceğini, bir başka vsde ise charına attığını,yenildiğini ve charı silmeyeceğini büyük bir yüzsüzlükle söylemiştir.

Gel gelelim bu konuya.

Hydrogenx yazdı:Gereksiz bir konu... Ben koydugun fotolarda hiçbirşey göremedim. Ayrıca Geophalin parası eme yetmedi derken neyi kastediyorsun? Klan parasını diyorsan adam emde savaşıyor işte zaten normal paranın da emle ilgisi yok. Birisini sevmeyebilirsin hatta ondan nefret de edebilirsin, sevmeme sebebin çekememezlik de olabilir düşmanın oldugu için de... Ama onu başkalarına karşı rezil etmeye çalışırsan orada işler degişir, olgunluk bir kenara itilir ve kendin rezil olursun. İnsanları karalayabilmek bu kadar kolay degil.

Sevgi ve Saygılarımla;
İyi Forumlar...

İnsan Düşmanına Karşı Saygısını Kaybederse İşte O Zaman Kaybetmiş Sayılır...

tamamen katılıyorum.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
hadise8787
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen hadise8787 »

konuyu başka taraflara çekmeyin bizene kimn ne vermediğinden burda asıl konu geonun kaybetmeyi kabulmediği ve hadini aşan laflar kulanması seni satın alırım loncanızı satın alırım gibi şeyler diyo 2 hafta önce 32 yaşında birine aynen şöyle dedi fazla konuşma seni satın alırım . bırakın sağı solu kendisinden 15 yaş büyük birne bu lafı kulanması adamın ne oldğunu kanıtlar daha fazla söze gerek yok bu konuşulanları önce babasına söyledim dediğim gibi şöyle dedi MERAN OĞLUMU ÇEKEMİYO bende siz böyle düşünyorsanız vala oğlunuz ne yapsa yeridir
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
Kullanıcı avatarı
Seyyah46
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Seyyah46 »

Hsyn gözümde bi adım daha ilerledin, bunlara naptn da seni karalamaya bu kadar heveslenmişler :P Çekememezliğin de bu kadarı olur yani hahah 8-)
Resim
Şimdi ölmek istemem bir kalbi sarmadan,
Aşkı tatmadan daha,
Onla sarhoş olmadan,
Hiç sevişmeden daha.. ~Teoman~
darkregn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen darkregn »

hadise8787 yazdı:ilk defa choosesnlere katılıyorum 20 ml kaybetin bahane arıcana düşmicek adam koy eme bahane arıyana bahane çok yok emde pc dondu yok tuş takıldı yok biri düştü bu bahaneleri artık çocuklar bile yemiyo geo emi kaybetmeyi göze alamıyorsan girme eme ayrıca her konudua laf kulanıoyrsun yine kulanmışsın sizin loncayı satın alırım belki evet satın alıyorsun ama sen para kasarken biz TERBİYE DERSİ GÖRÜYORDUK paran olabilir ama terbyen saygın olmadğın kesin
bu lafını seni yetiştirene söyledim aynen şöyle dedi meran oğlumu çekemiyo :) lafa bak .)

Terbiye dersi görüyorduk diyene bakın hadiSe :D Gönülçelen diye char aç oyunu bıraktımda charımı sildim de yalan söyle Korkusuzxhadise adında yenı charla oyuna devam et kımseye söyleme gercek kımlıgını ordan ayrıl megahadıse dıye devam et teşkilattan geldım bende yalan söyle livexaşkımnözgür e iftira at haftanın 5 günü susturma al abinin charı banlansın megalar choosenslerle ne kadar dusman olsada geo birebir vs de seni kestiği için choo lardan yana geç

sıze soruorum meran halkı bır ınsan daha alcalabılır mı ?

KorkusuZ- MehMeT *
Kullanıcı avatarı
Geophal
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Geophal »

hadise8787 yazdı:konuyu başka taraflara çekmeyin bizene kimn ne vermediğinden burda asıl konu geonun kaybetmeyi kabulmediği ve hadini aşan laflar kulanması seni satın alırım loncanızı satın alırım gibi şeyler diyo 2 hafta önce 32 yaşında birine aynen şöyle dedi fazla konuşma seni satın alırım . bırakın sağı solu kendisinden 15 yaş büyük birne bu lafı kulanması adamın ne oldğunu kanıtlar daha fazla söze gerek yok bu konuşulanları önce babasına söyledim dediğim gibi şöyle dedi MERAN OĞLUMU ÇEKEMİYO bende siz böyle düşünyorsanız vala oğlunuz ne yapsa yeridir
Hadıse.. Dogru Konus Sana Burda Duymadıgın Enteresan LAflar ederım.. Babamla Konusurken Yanımda Babamda wardı. BUtun Olanyı Bılıyor.Snn Bısıelr Sıktıgını GOrunce Babam oyle Dedı. Evet Benı cekemeyen Cok BAsta sen Warsın.50mıne ws dıyorsun Wsye Gelmıyorsun. Bumu snn Iı oyunculugun. BEn o kadına da oyle bısı demedm.Lafı Baska YErınden Anlayıp Agızından Soyleme O Lafı bana Capulcu Dıyen Megalara Soyleyım..Hadıse Sunu Aklına Sok .. Bna Bulasma BNM OLDUGUM MERANDA BNM BORUM OTER.Umarım anlamıssndır.
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!

ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver
Kullanıcı avatarı
Geophal
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Geophal »

Vandervaart yazdı:Sanal parayla adam olunmuor geopal =)) ama sen bunu anlayacak yaşta deilsin =)

Can Kapa Cenenı Snn ne oldugunu HErkez ıyı bılıyor.. yaklasın 1 Sene Lazuru Loncasındaydın Ama SAna Sadece Forum Gorewı Werıldı.LAzurı Loncasının BaskanınDan LOncaya adam Alıp-Atma ısını Ustlencem Dedın o Sana hyr yapamasssın Dedı.Bunun ıcın Oyunu bıraktın Charlarını Sıldın.. Sen 1 sene Loncadayken Sana o hak Werılmedı BAna gecen Pm geldı Hsyn Loncama Gel BEn artık fazla oyuna Olamıcam ALıp-atım ısterını ve fruma sen bak dıe. Iste anla artık ne oldugunu.Bundan Berı bana gıcıksın Anlıyorum Ama ne yapıyım Kendı elımde Degıl.
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!

Kullanıcı avatarı
Geophal
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Geophal »

Vandervaart yazdı:
volkan yazdı:
Sanal parayla adam olunmuor geopal =)) ama sen bunu anlayacak yaşta deilsin =)
ARTIK ANLARDA BELKI AKLI BASINA GELIR UCTUR LONCAMIZI SATIN ALICAK AMA LAFA GELINCE FOTOLARDADA GORUNUYOKI LAFA GELINCE AGIZ POSET AMA ICRAATA GELINCE /KAC

Choosensxwanted

Eşşeğe ne yaparsan yap yine eşşektir=)) İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur=)) Bu Çocuk deişmez elden gelen bişe yok =)

Senıde Gorduk Can Defol Gıt aynanın Karsısında Sıvılcelerını Patlat GErızekalı Ergen.

yakup
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yakup »

Geophal Em 'i Fark İle yendık Hiç Zorlanmadan...Bu eme gırerken Sen Dusunseydın Kımın EMDEN DUSUP dUSMEYECEĞİNİ Ona Bakarsan Bizimde son 13 dk kala sıfacımız dustu ama sız yıne sancakta oturdunuz....

Choosensxuslanmz
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Geophal yazdı:
Vandervaart yazdı:Sanal parayla adam olunmuor geopal =)) ama sen bunu anlayacak yaşta deilsin =)

Can Kapa Cenenı Snn ne oldugunu HErkez ıyı bılıyor.. yaklasın 1 Sene Lazuru Loncasındaydın Ama SAna Sadece Forum Gorewı Werıldı.LAzurı Loncasının BaskanınDan LOncaya adam Alıp-Atma ısını Ustlencem Dedın o Sana hyr yapamasssın Dedı.Bunun ıcın Oyunu bıraktın Charlarını Sıldın.. Sen 1 sene Loncadayken Sana o hak Werılmedı BAna gecen Pm geldı Hsyn Loncama Gel BEn artık fazla oyuna Olamıcam ALıp-atım ısterını ve fruma sen bak dıe. Iste anla artık ne oldugunu.Bundan Berı bana gıcıksın Anlıyorum Ama ne yapıyım Kendı elımde Degıl.

Bnm ne olduğumu herkz bilior doru =) Çoğu kişinin sevgisini kazandım.1 sene deil 1,5 sene Loncada kaldım.Güncelleme gelmeden önce başkan yardımcısıydım,alım yapabiliordm ama yaşar abie sormadan bi kişiyi çıkaramıodum.Güncellemeden sorada alım yaparken en son bnm fikrimi alırlardı ben olumsuz sölediğimde almıolardı.Quake ye sorabilirsin.Yaşar abiyede sorabilirsin.Loncadan çıkma işim ise çarımın düşük lwl olması ve o levelde başkanlık yetkisi verilmemesi.Yani gerçektende güzel durmaz 39 level birisinin başkan olması.Çarımı silme işi ise o bambaşka bi sebep seni ilgilendirmior.Sen ben çıktığım için o Loncaya girme teklifi aldın ben varken sen bütün servertinide versen giremezdin o loncaya ;) .. Forumada bakma işini ben kendim istedim Loncadaki herkeze sorabilirsin.He bide Ben Yaşar abiden soraki 2. kişiyim Loncada =)). O yüzden boyundan büyük laflar etme =)).. Sana gıcıklığım Loncadan deil.SANAL parasına güvenipte BABA parası yiğen ZÜPPELERİN hiç birini sevmem.Seni Reelde Allah karşıma çıkarırsa neler olcanı sende bilion bende biliom.O yüzden beni rezil etme çabası gösterme kendin üzülürsün ;)))

“Genel Sohbet” sayfasına dön