Geophal yazdı:Vandervaart yazdı:Sanal parayla adam olunmuor geopal
) ama sen bunu anlayacak yaşta deilsin 
Can Kapa Cenenı Snn ne oldugunu HErkez ıyı bılıyor.. yaklasın 1 Sene Lazuru Loncasındaydın Ama SAna Sadece Forum Gorewı Werıldı.LAzurı Loncasının BaskanınDan LOncaya adam Alıp-Atma ısını Ustlencem Dedın o Sana hyr yapamasssın Dedı.Bunun ıcın Oyunu bıraktın Charlarını Sıldın.. Sen 1 sene Loncadayken Sana o hak Werılmedı BAna gecen Pm geldı Hsyn Loncama Gel BEn artık fazla oyuna Olamıcam ALıp-atım ısterını ve fruma sen bak dıe. Iste anla artık ne oldugunu.Bundan Berı bana gıcıksın Anlıyorum Ama ne yapıyım Kendı elımde Degıl.
Bnm ne olduğumu herkz bilior doru

Çoğu kişinin sevgisini kazandım.1 sene deil 1,5 sene Loncada kaldım.Güncelleme gelmeden önce başkan yardımcısıydım,alım yapabiliordm ama yaşar abie sormadan bi kişiyi çıkaramıodum.Güncellemeden sorada alım yaparken en son bnm fikrimi alırlardı ben olumsuz sölediğimde almıolardı.Quake ye sorabilirsin.Yaşar abiyede sorabilirsin.Loncadan çıkma işim ise çarımın düşük lwl olması ve o levelde başkanlık yetkisi verilmemesi.Yani gerçektende güzel durmaz 39 level birisinin başkan olması.Çarımı silme işi ise o bambaşka bi sebep seni ilgilendirmior.Sen ben çıktığım için o Loncaya girme teklifi aldın ben varken sen bütün servertinide versen giremezdin o loncaya

.. Forumada bakma işini ben kendim istedim Loncadaki herkeze sorabilirsin.He bide Ben Yaşar abiden soraki 2. kişiyim Loncada

). O yüzden boyundan büyük laflar etme

).. Sana gıcıklığım Loncadan deil.SANAL parasına güvenipte BABA parası yiğen ZÜPPELERİN hiç birini sevmem.Seni Reelde Allah karşıma çıkarırsa neler olcanı sende bilion bende biliom.O yüzden beni rezil etme çabası gösterme kendin üzülürsün

))