Ejder olanlar ve Üretmek isteyenler! bir bakın derim ..

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
alveras
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ejder olanlar ve Üretmek isteyenler! bir bakın derim ..

Mesaj gönderen alveras »

sevgili arkadaşim inanki migrata yada sıgınaqlarda ejderli büyü arayanların oyundan gram kadar anladiklarını sanmıyorum elektirik 600 üstü olsun yeter ne olursan ol gel diıyorum ben kendi grubum var kimsede ejder ashabi yoq bilgın olsun migratta sadece 2 kangal adam olana çok bile bence oyun ejderde yada ashabıdan ibaret degil yaklaşik 3 buçuk sene den fazladır oyunuyorum ashabi yada ejderin çok çok lazim oldugunu görmedim ilk önce sıgınaqtan kolye yüzgünü düşüreceksin sonra migrata yogunlaşacaksin sıra bu isteyen tersinide yapabilir sonra hüsran olmasin büyü kıritiklerini artırmaniz laizm mesela benim şifanın ashabısız 24 .7 büyü krtigigi var 3 şifa basiştan 2 si krtık demek bu junonda tankin canının 50 küsüre indirdiginde tanqn yada büyü tanqin canının fulleyesin ki kudretın fazla gitmesin büyücülerin işleri daha kolay olay şifada biter bilgine kaçtane arkadaşimizin üstünü dizdik bu şekilde birde düşmüyor die oynamaktan bıkmayın benim 200 küsür kenanda fundi düştü anca yanı 200 çarp 1 saaten 12000 küsür dakika eder sabir edin iyice ögrenın oyunun TEKRAR SÖLÜYORUM EJDERSİZ YADA ASHABI KHEF SİZ gurupla junonu rahat kesıyorum EJDER ASHABI olmadan giremeynler sadece oyundan anlamadiklarını sölüyorum kötü silah demıyorum olsa daha iyi olur olmazsada olur olmazsa olmaz die bir şey yok oyunda bilgilerinize saygılarımla....
Bin Ytemiş Bir (1071)
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Orhann »

Çok haklıısn ama heralde bu oyundan kimse birşey anlamıyor çünkü bu güne kadar ejdersiz alana hiç rastlamadım ejderden bu ara vazgeçtim Nadide üretiyorum bilgekagan azat icadı ipekli ceket bu aralar onla uğraşıyorum vakit öyle böyle geçiyor bi uğraş içerisindeyim buda geçtimi bu oyundan ne zevk kalırki almazlarsa miğrata sığınağa vs ata ata em yapa yapa günlermi geçer?evet kendi grbun en iyisi öyle girmek ama oda herkez olur olmaz yani tartışma sebebim geçenlerde 700 civarı elekrtgım vardı 200 adette ıksır ıksırlerle 800 850 oluodu onu soledım ona bıle almadılar ejderlı olsun camurdan olsun hesabı yapıyorlar heralde :D herneyse sattım tum esylarımı sımıd azat duzucem bı nadide ceketi ayarlıyımda.

Evet dediğinde çok çok haklısın'da herkez böyle önüne geçemiyicez gibi geliyor . :|
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Wan Te D

Mesaj gönderen JuSTLoV »

Orhann yazdı:Çok haklıısn ama heralde bu oyundan kimse birşey anlamıyor çünkü bu güne kadar ejdersiz alana hiç rastlamadım ejderden bu ara vazgeçtim Nadide üretiyorum bilgekagan azat icadı ipekli ceket bu aralar onla uğraşıyorum vakit öyle böyle geçiyor bi uğraş içerisindeyim buda geçtimi bu oyundan ne zevk kalırki almazlarsa miğrata sığınağa vs ata ata em yapa yapa günlermi geçer?evet kendi grbun en iyisi öyle girmek ama oda herkez olur olmaz yani tartışma sebebim geçenlerde 700 civarı elekrtgım vardı 200 adette ıksır ıksırlerle 800 850 oluodu onu soledım ona bıle almadılar ejderlı olsun camurdan olsun hesabı yapıyorlar heralde :D herneyse sattım tum esylarımı sımıd azat duzucem bı nadide ceketi ayarlıyımda.

Evet dediğinde çok çok haklısın'da herkez böyle önüne geçemiyicez gibi geliyor . :|
kardesim benimde ejderim yok :) ama üstüm full nadide migratada gidiom kenanada gunde 2 kenan 1 migrat atiom:) yeterde bana :D düşsün düşmesin deneyim yaşıyorum:))
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen leviathan »

liderrrr yazdı:
Orhann yazdı:Ne diyim Hiç olmazsa GM'ler bu olaya el koymalı şaheserler 435 460 m fiyat biçilecek olmamalı en azından ejder reçetesinde 3 mavi kaya olucağına zati onlar 300 m ediyor 1 mavi kaya olsun diğerleriyle 235 m 270 m filan tutuyor öyle daha iyi olur bnce 350 400m dense .
Kardes sen burda 1 mavi kaya olsun demişsin üretenlerin zararına olmuycak mı bu tek taraflı düşünmeyin lütfen.Azcık objektif olun...
kardeş 100milyona 3 tane alınıodu zaten eskiden hatta ilk zamanlarda 3 milyondu mavi topaz 6 tane alıyordun mavi kaya ;)
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

tek gereken öngörü. zamanında arkadaşım alinin 20 mavi topazı 10m'e aldığını söylesem inanmazsınız. birazcık öngörü herşeyi halledebilir.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Orhann »

Justlov dediğin üstün full nadideymiş e zaten üstün nadide kenana miğrata almasınlarda göreyim o kadarda değil ..
Zaten istesen Ejder üretebilirmişsin.sığınağa öyle böyle giriyoruz kenan hariç.miğrata o bile yok anca olursa tanıdıklarla çünkü ejdersiz yok denecek kadar az.
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

bana kalırsa şaheser fiyatları 100 ml gibi bir şey olmalı bu ne yaw ben sabahdan aksama kadar madendemi yatıcam ? oyun bu oyun !
<)
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Orhann »

ya 100 mL kadarda ucuz olmasın sonuçta ŞAHESER ama 360 400 m de cok bı 200-250 m olsa yine iyi ..
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen leviathan »

Orhann yazdı:ya 100 mL kadarda ucuz olmasın sonuçta ŞAHESER ama 360 400 m de cok bı 200-250 m olsa yine iyi ..
şaheser dediğin gibi 200 milyon civarı idealdir ama hem şaheser üreticeksin hem de nadide eşya yada hazır alacaksın orada biraz sıkıntı oluyor. hem mesela azat cevriye reçete olsa ceket ayak eldiven onların üretilebilmesi için bi düzenleme gerekiyor 100 tane saf bakır istesin mesela bulunur ama 4 irid 6 mavi topaz 6 gano da biraz fazla(madenler atmasyondur)
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

bide şu var adam yeni başladı oyuna kastı dizdi itemleri ee bu adam 200 ml nakiti nasıl bulcak ? bence şaheserler anka,ıslık calan,inat kıran gibi olabilirdi o zamanın zor görevinde verilebilirdi
<)

“Büyücü” sayfasına dön