AmisosGame (Harun) Gider...
Re: AmisosGame (Harun) Gider...
Her ne kadar Oyunda Tartışsakta ÇOK değer verdiğim kişilerden biridin Umarım herşey seninle ve gönlünce olur..

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Civra yazdı:
Harun, sende uzaklaşırsan bu forumda doğru düzgün görüş belirtecek adam sayısı azalacak. Rengarek yazılar yazarak görüş belirttip bir fikir ortaya koyduğunu sanan adamlarla cebelleşip duracaz desene. Bence senin bir kafa dinlemeye ihtiyacın var. Bazı şeyleri artık kafana takmamalısın. Bırak insanlar oyunu nasıl oynamak istiyorsa öyle oynasınlar. Herkesi bir kalıba sokamayız. Bu olmayınca suçu kendimizde ararız. Nerede hata yaptık diye günah çıkartırız. Dert ediniriz. Sen akıllı adamsın, şunu bildiğini gayet iyi biliyorum. Eleştiriler kendimizi yenilememizde en önemli etkenlerdir. Bunun farkında olmayanlar var. Fark edemedikleri içinde halk arasında yalaka olarak adlandırılırlar.
Lafı fazla uzatmayayım, seni rahatsız eden her konudaki eleştirilerini yazmanı sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Sevgiler saygılar.[/b][/color]
Civra ile ilkkez aynı fikirdeyim.
Hep karşı karşıya gelmiştik.
Ama bu konuda sana hak veriyorum Civra.
Ve Harun , duy bizi , duy sesimizi ,
Oyunda adam gibi adam kalmadı zaten.
Sende gidiyorsan , kaybımız çok büyük olacak
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Osmanlı
Aldığım bu karar ın bu kadar tepki göreceğini emin olun hiç düşünmemiştim.
Aslında bu karar ı öyle düşünüp tartıp da almamıştım.
Yazdığınız övgü dolu sözler beni gerçekten etkiledi.
Ancak bir çoğunuz yaşadıklarımı ve başıma gelenleri az çok biliyorsunuz.
Civra Üstadım senin yazılarına kızmak ne kelime sana böyle güzel bir yazı yazdırmak için bile hergün böyle konular açılır.
Gerçekten düsturumuz gerçekleri yazmaktı. Fakat bizde Laz lık var dilimizin kemiği yok eleştirilerimiz bazen kırıcı oluyor.
Ancak hiç bir zaman var olmayan bir şeyi öne sürmedik. Hiç bir zaman kimseye inadına yazı yazmadık.
Var olan eksikleri bazen uyarı mahiyetinde bazen ise eleştirel düzeyde dile getirdik ki bu bizim hakkımız.
Demokratik bir ülkede yaşıyoruz ancak Demokratik bir oyun platformuna sahip olamadığımız kesin.
Ülkede bile Devletin her kademesini TV programlarında olsun Gazetelerde olsun eleştirilebilirken burda yönetimin en alt kademedeki insanın ismini bile telaffuz edemiyoruz.
Gördüğümüz eksikler hala var ve bir çoğu daha ileri düzeyde. Bunları susup ikrar etmekten ise. İsyan edip çekip gitmek daha mantıklı geliyor bana.
Kimseyi bu konuda fiştekleme niyetim yok. Ancak ben bu şekilde bir karar almayı uygun buluyorum. En azından kendi hayat görüşüm bunu gerektiriyor.
Aklımızdan geçenleri dile getiremediğimiz gördüğümüz eksikleri uyaramadığımız. Oyun içerisinde bir çok hakarete maruz kaldığımız halde buna kariı bir önlem aldıramadığımız bu platformda, hiç bir olumsuzluk yokmuş gibi davranmak bana göre değil.
Konuyu saçma görmüş olmanız gayet normal. Ancak bir çok kişi neden, niçin? diye soruyor ve bir çok kişi ilede msn ve face den görüşme imkanım olmadığı için bu konuyu açtım.
Biraz daha yazarsam konu kilitlemekle kalmaz direk silerler
en iyisi fazla yazmayayım.
Fuar a Gelecek arkadaşlar ile orda daha detaylı konuşuruz inşallah..
Aslında bu karar ı öyle düşünüp tartıp da almamıştım.
Yazdığınız övgü dolu sözler beni gerçekten etkiledi.
Ancak bir çoğunuz yaşadıklarımı ve başıma gelenleri az çok biliyorsunuz.
Civra Üstadım senin yazılarına kızmak ne kelime sana böyle güzel bir yazı yazdırmak için bile hergün böyle konular açılır.
Gerçekten düsturumuz gerçekleri yazmaktı. Fakat bizde Laz lık var dilimizin kemiği yok eleştirilerimiz bazen kırıcı oluyor.
Ancak hiç bir zaman var olmayan bir şeyi öne sürmedik. Hiç bir zaman kimseye inadına yazı yazmadık.
Var olan eksikleri bazen uyarı mahiyetinde bazen ise eleştirel düzeyde dile getirdik ki bu bizim hakkımız.
Demokratik bir ülkede yaşıyoruz ancak Demokratik bir oyun platformuna sahip olamadığımız kesin.
Ülkede bile Devletin her kademesini TV programlarında olsun Gazetelerde olsun eleştirilebilirken burda yönetimin en alt kademedeki insanın ismini bile telaffuz edemiyoruz.
Gördüğümüz eksikler hala var ve bir çoğu daha ileri düzeyde. Bunları susup ikrar etmekten ise. İsyan edip çekip gitmek daha mantıklı geliyor bana.
Kimseyi bu konuda fiştekleme niyetim yok. Ancak ben bu şekilde bir karar almayı uygun buluyorum. En azından kendi hayat görüşüm bunu gerektiriyor.
Aklımızdan geçenleri dile getiremediğimiz gördüğümüz eksikleri uyaramadığımız. Oyun içerisinde bir çok hakarete maruz kaldığımız halde buna kariı bir önlem aldıramadığımız bu platformda, hiç bir olumsuzluk yokmuş gibi davranmak bana göre değil.
Konuyu saçma görmüş olmanız gayet normal. Ancak bir çok kişi neden, niçin? diye soruyor ve bir çok kişi ilede msn ve face den görüşme imkanım olmadığı için bu konuyu açtım.
Biraz daha yazarsam konu kilitlemekle kalmaz direk silerler
Fuar a Gelecek arkadaşlar ile orda daha detaylı konuşuruz inşallah..
harun veda icin acmis oldugun bu sayfada kalman gereken nedenleride yazmissin bu oyunda yanlis yapanlara dogrulari soyleyecek insanlarin sayisi ne yazik ki cok fazla degil,hergun forumu cok iyi takip ediyorum eskiye nazaran bir yumsama goruluyor karsi cephede fakat bu iyi niyetlerinden degil bunu sende biliyorsun amaclari bizler gibi dogrulari goremeyenlere sirin gorunup tepkileri azaltip istedikleri gibi oyunu yonetmek.sana sadece tilsimin ihtiyaci yok butun ikv nin ihtiyaci var,ha sen gidince bu kavga bitecek mi saniyorlar yara aldik belki ama yinede susmayacagiz cunku biz gercekten hakliyiz harun sen basaramadin diye birseyi ben kabul etmiyorum tilsimda sadece bir avuc pislik var biz bu pislikleri inancimizla dogrularimizla yenecegiz bunu hic bir zaman unutma cephede savasan bir asker gibi dusun kendini kaninin son damlasina kadar inancin ugruna savasip onurlu bir sekilde olmek mi yoksa pes edip kacmak mi sana yakisir.karar senin ben bu savasta dusmanlarima yazdigim her kelimede yuzlerinin aldigi ifadeyi gorup cok egleniyorum.gercek hayatta hic bir baltaya sap olamayacak insanlara bu oyundada hic bir ise yaramadiklarini gostermeliyiz.
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
- AmisosxxPittBuLL
- FareAdam Düşmanı
Konu açtım dediğinde inanmadım ha 
Ne ara açtın ne ara 3 sayfa oldu
Ama konu boş konu onuda diyim sana
Biz ki oyunu bırakalı tam 3 yıl oluyor
Bizim işimiz oyunla değil oyun içerisindeki dostlarımızla.
Düşman belleyenler dahi bilir ki biz oyuna sohbet için gireriz.
Mevki makam, item, para vs. vs. Hepsine sahip olduk ve hiç birinide istemeden sahip olduk.
Çok proje tasarladık kimini sürdük başarılı olduk, kıskanıldık engellendik.
Alçaklarında alçağını gördük dostlarında dostlarını...
Bize gereken şey hiç bir zaman oyun içerisinde bir item ve ya rutbe olmadı.
Bazıları gibi rutbe ve ya item için kimseyle ters düşmedik çok şükür.
Oyunu zaten oynamıyoruz.
Canımız sıkılır, gireriz eş dost varsa muhabbet ederiz muhabbet uzasın diye ya Er Meydanı'na ya da Grup Bölgelerine gireriz.
Olayımız bu
Ha giderim ben diyorsun ama biraz sıkar
Ben buradayken elbet gelirsin beni yalauz bırakamazsın
Oyunu bıraktık diye demeç vermen doğru bende bıraktım.
Ama biraz geç açtın konuyu
3 sene önce bıraktık biz bu item ve oyun içi rutbe budalalığını
Zaten ondan öncede oyunu çözmekle meşguldük yine oyun içinde hırslı olmadık.
Bir çok kişinin yanlışlarını gösterdik.
Kimi zaman saygı duydular, kimi zaman yanlışın üstüne giderek bizi düşman bellediler.
Olsun her 2 tarafda bizim için aynıdır 2 tarafda dostumuzdur.
Ama birde dosttan öte dostlar var ki onları bırakıp bu ortamdan ayrılmak ne sana yakışır ne de Amisosxx le başlayan herhangi bir oyuncuya
Oba yine çok konuştum neyse ben hammerla uğraşayım bari uykum gelmeden işi bitireyim
Notun dibi : Fuar'dan sonra tekrar sizinleyiz
( Amisosxx amelesi
)
Mevki makam, item, para vs. vs. Hepsine sahip olduk ve hiç birinide istemeden sahip olduk.
Oyunu zaten oynamıyoruz.
Canımız sıkılır, gireriz eş dost varsa muhabbet ederiz muhabbet uzasın diye ya Er Meydanı'na ya da Grup Bölgelerine gireriz.
Olayımız bu
Kimi zaman saygı duydular, kimi zaman yanlışın üstüne giderek bizi düşman bellediler.
Ama birde dosttan öte dostlar var ki onları bırakıp bu ortamdan ayrılmak ne sana yakışır ne de Amisosxx le başlayan herhangi bir oyuncuya
Oba yine çok konuştum neyse ben hammerla uğraşayım bari uykum gelmeden işi bitireyim
( Amisosxx amelesi

-
- Sahaf Yardımcısı
Hayırlı Geceler kurban Bayramınız Mübarek Olsun
BBG Oynamıyoruz Burada
Kişisel Bilgilerimiz Ve Mesajlarımız Bizden İzinsiz Okunmasın
Kişisel Bilgilerimiz Ve Mesajlarımız Bizden İzinsiz Okunmasın
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Son noktayı kardeşim koydu. yürü bee arkandayım oyunu bırakma felan yokAmisosxxPittBuLL yazdı:Konu açtım dediğinde inanmadım ha
Oyunu zaten oynamıyoruz.
Olayımız bu
( Amisosxx amelesi)
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Öncelikle , düşüncelerinizi böyle içten yazıya döktüğünüz için , sizin gibi düşünen biri olarak teşekkür ediyorum.Dafnehira yazdı:harun veda icin acmis oldugun bu sayfada kalman gereken nedenleride yazmissin bu oyunda yanlis yapanlara dogrulari soyleyecek insanlarin sayisi ne yazik ki cok fazla degil,hergun forumu cok iyi takip ediyorum eskiye nazaran bir yumsama goruluyor karsi cephede fakat bu iyi niyetlerinden degil bunu sende biliyorsun amaclari bizler gibi dogrulari goremeyenlere sirin gorunup tepkileri azaltip istedikleri gibi oyunu yonetmek.sana sadece tilsimin ihtiyaci yok butun ikv nin ihtiyaci var,ha sen gidince bu kavga bitecek mi saniyorlar yara aldik belki ama yinede susmayacagiz cunku biz gercekten hakliyiz harun sen basaramadin diye birseyi ben kabul etmiyorum tilsimda sadece bir avuc pislik var biz bu pislikleri inancimizla dogrularimizla yenecegiz bunu hic bir zaman unutma cephede savasan bir asker gibi dusun kendini kaninin son damlasina kadar inancin ugruna savasip onurlu bir sekilde olmek mi yoksa pes edip kacmak mi sana yakisir.karar senin ben bu savasta dusmanlarima yazdigim her kelimede yuzlerinin aldigi ifadeyi gorup cok egleniyorum.gercek hayatta hic bir baltaya sap olamayacak insanlara bu oyundada hic bir ise yaramadiklarini gostermeliyiz.
Evet belki Harun , kardeşimiz , oyunu bıraktı.
Ama asla bizlerden ayrılmadı.
Her zaman , onun görüşlerini alarak , yolumuza bildiğimiz gibi devam edeceğiz.
Yılmayacağız , yıkılmayacağız , asla pes etmiyeceğiz ve sonuna dek , haklı olana dek başarana dek ,
savaşacağız.
Son noktayı kardeşim koydu. yürü bee arkandayım oyunu bırakma felan yokAmisosxxPittBuLL yazdı: Notun dibi : Fuar'dan sonra tekrar sizinleyiz
( Amisosxx amelesi)[/b][/color][/right]
Eh be dostum , ne diyeyim ben size , bu müjdeyi ben vermek isterdim.
Tüm dostlarımıza ,
DOstlar , Harun kardeşime ne kadar değer verdiğimi , kendisi kadar sizlerde biliyorsunuz.
Düşüncelerini , korkmadan bu kadar açık ve net açıklayan bir kardeş bir dost bulmuşuz bırakırmıyız.
Bırakmayız.
Harun müsait olduğun da bana ulaş , bunun hesabını sana soracağım.
Hadi kal sağlıcakla , Bayramın kutlu ve mübarek olsun gardaşım.