Bundan yaklaşık 4 sene önce bir TV programında bir adamın konuşması ilgimi çekmişti.
Bir müddet dinledim ve bir oyundan bahsettiğini gördüm. O güne kadar hiç bir oyun reklamına bile dikkat etmeyen biri olarak o programda konuşan o Türk'ün anlattığı hikaye dikkatimi çekmişti.
Çok az kişi ile yaptığı oyunu anlatıyor ve bu oyunun tamamen Türkçe olduğu ve Türk sermayesi ile yapıldığını anlatıyordu.
Bu tarz online oyunlardan hiç haz etmeyen hatta kardeşim oynuyor diye bilgisayarlara koruma progamları kuran, internet cafecilere baskı kurup kardeşini online oyundan uzak tutmaya çalışan bir kişilik. Bir anda bir Mynet sayfası açmış ve üye oluyordu. Maksat madem türkler böyle bir oyun yapmış bari bizde bir üyelik açalımda hani üye sayısı artsın bu insanlarada oynamasak bile bir katkımız olsun idi.
Oyuna girdim hiç bir şey bilmiyorum baya dolandım Bir İstanbul aşığı olarak gerçekten çok etkilendim.
Oyun hikayeleri cezbetti bir baktımki ohooo biz oyuna başlmışız öğrenmişiz ve insanlara oyunu anlatıyoruz artık.
Abime, kardeşime, kuzenlerime tanıdığım online oyun oynayan herkese bu oyunun ne kadar güzel olduğunu eşşiz özelliklerini anlatıyor ve sanki pazarlmacısı edası ile bu oyunu meth ediyorduk herkese....
Bir çok olumsuzluklar görmüş olmamıza rağmen bunu sadece kendi içimizde eleştirip dışarıya gayet olumlu düşüncelerimizi söylyorduk...
Günler, aylar, yıllar bu şekilde geçti gitti.
Şimdi geldiğimiz durum aşikar İstanbul Kıyamet Vakti, Mevlüt Dinç ve yapım Ekibine olan bu inancım ve bu zaman a kadar bu kadroya olan sadakatim, kendi üzerimize borç bildiğimiz Türk ün yaptığı işi yüceltmek. Görevini ve üzerimize üstlendiğimiz bu vefa borcunu ödemiş olduğumu düşünüyorum.
Yaşadığım olumsuzluklara kimi zaman çok sert bir şekilde cevap vermiş kimi zaman susarak boyun eğmişim.
Bu oyunda var olduğum süre içerisinde kimi zaman çok gülmüş kimi zaman çok sinirlenmişim.
Hiç bir zaman bunun bir oyun olduğunu unutmayarak ne item budalası olmuş nede rütbe merağı gütmüşüm.
Oyunun her halinde bulunmuş her eksiğinide düzelsin diye dile getirmişim ki bu bence yapılacak en doğru hareketti.(kimileri kabul etmesede)
Ancak şunu biliyorumki bu oyuna bir vefasızlık etmemiş oyun yapımcılarına bir saygısızlık etmemişimdir.
Oyun içerisinde bulunan insanlarada bilerek bir kötülüğüm olmamış aksine her zaman birlik beraberlik için mücadele ettim. Her zaman yaşça küçüklerimin bu oyunda ''şunuda öğrendim'' diyebilmesi için mücadele ettim.
Oyun içerisindeki olumsuz davranış sergileyenlerin karşısında durmaya çalışıp bazı kötüleri uzaklaştırmaya çalıştım.
Elbetteki bunları tek başıma değil benim gibi düşünen bir çok insanla yapmaya çalıştık.
Ancak geldiğimiz bugünkü noktada ise aslında hiç bir şeyi başaramadığımızı anlayıp.
Bu oyundaki bir çok insan gibi düşünemediğimi ve onlar gibi hiç bir zaman olamayacağımı anladım.
Ben bundan yaklaşık 4 yıl önce oyuna nasıl başladığımı ve amacımı belirttim ve o amacı yerine getirdiğime inanıyorum.
Diğer amaçlarımı başaramadığımı görüyorum başarısızlığımı kabul ediyor ve artık bu ortamda mücadele etmekten yorulduğumuda dile getiriyorum.
Benim için İstanbul Kıyamet Vakti Bitmiştir.
Tüm Tılsım oyuncuları ve beni tanıyan herkesden özr diliyorum yapamadıklarım için.
Sizlerin üzerimde Hakkı muhakkak vardır. Haklarınızı Helal Etmenizi istiyorum.
Olaki Hakkım var ise Benden Yana Helal-i Hoş olsun.
Yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Sizlere dün ü ve bugün ü ve bu kararı almamı sağlayan nedenleri söylemeye çalıştım.
Tek Tek isim yazmayacağım Tüm Tılsım benim için aynı güzelliktedir.
Hepinize İyi oyunlar, İyi eğlenceler.
İnşallah Bizsiz Tılsım daha güzel olur....
AmisosGame (Harun) Gider...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: AmisosGame (Harun) Gider...
Bir yıldız daha kaydı ...
Amisos Ailesi ile biz Kurtlar Ailesinin geçmişteki temasları pek hoş olmamıştır bir çok zaman hep karşı karşıya idik her iki tarafında birbirini Dost olarak görmediği aşikardı ama tatlı düşmanlık bile hoşuma giderdi şahsen yıllarımızı verdiğimiz bu platformda zaman zaman bir çok kişi yada topluluklarla karşı karşıya olduk doğru bildiğimiz değerler için yolumuza devam ettik. Tılsımda Amisos Loncası güzel bir yer sahibiydi şimdi oyunu bırakıyor olmasının beni pek sevindirdiğini söyleyemiyeceğim ama ne kadarda olsa bu bir oyun bir yere kadardı. Hepimiz biliyoruz ki bir çokları gitti ve gidenlere her zaman yenileri eklendi gelenlerede öyle ama gelenler gidenlerin yerini tutmadı hiç bir zaman yine tutamıycak.
Amisosgame ( Harun ) Gerçek hayatında sana mutluluklar dilerim herşey gönlünce olur İnşallah. Varsa bende Hakkın Helal Olsun ...
Amisos Ailesi ile biz Kurtlar Ailesinin geçmişteki temasları pek hoş olmamıştır bir çok zaman hep karşı karşıya idik her iki tarafında birbirini Dost olarak görmediği aşikardı ama tatlı düşmanlık bile hoşuma giderdi şahsen yıllarımızı verdiğimiz bu platformda zaman zaman bir çok kişi yada topluluklarla karşı karşıya olduk doğru bildiğimiz değerler için yolumuza devam ettik. Tılsımda Amisos Loncası güzel bir yer sahibiydi şimdi oyunu bırakıyor olmasının beni pek sevindirdiğini söyleyemiyeceğim ama ne kadarda olsa bu bir oyun bir yere kadardı. Hepimiz biliyoruz ki bir çokları gitti ve gidenlere her zaman yenileri eklendi gelenlerede öyle ama gelenler gidenlerin yerini tutmadı hiç bir zaman yine tutamıycak.
Amisosgame ( Harun ) Gerçek hayatında sana mutluluklar dilerim herşey gönlünce olur İnşallah. Varsa bende Hakkın Helal Olsun ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
Paşam gitmen canımı çok sıktı. Seninle yaptığımız em'ler , kenanlar ve bir sürü etkinlikleri hiç bir zaman unutmayacagım. MSN'de zaten herzamanki gibi gorusecegız ama bırakıp oyundan gitmen beni bir hayli üzdü .
Gerçek hayatında sana mutluluklar dilerim herşey gönlünce olur İnşallah. Varsa bende Hakkın Helal Olsun ...
Compex'de bunun hesapını soracagım sana :evil:
Gerçek hayatında sana mutluluklar dilerim herşey gönlünce olur İnşallah. Varsa bende Hakkın Helal Olsun ...
Compex'de bunun hesapını soracagım sana :evil:
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Tanıştıkmı, muhabbetimiz oldumu tam hatırlamıyorum. Belki benim sende, senin bende hakkımız olmasada bırakman beni üzdü. Çünki oyunun eskileri oyuncularıda yönlendirebilecek kişilerdir bence, bunlardan birinin eksilmesi tılsım oyuncuları için kayıptır. Son zamanda sık sık gündeme gelen tılsımın eski güzel günleri konuları, eskilerin tılsımdan kopmaları oldukça ileride dahada özlemle anılacak gibi.
Eskiler bıraktıkça tılsımdaki bize ve eskilere göre negatif değişim devam edecek. Galiba oyuna ticari olarak bakan hazırlayıcıların hedefine doğru yaklaşacak. Güzellikler muhabbetlerde kalacak.
Sana gerçek hayatında başarılar, huzurlu ve sağlıklı hayat dilerim...
Sevgi ve Saygılarımla
Arif YAMAN
Eskiler bıraktıkça tılsımdaki bize ve eskilere göre negatif değişim devam edecek. Galiba oyuna ticari olarak bakan hazırlayıcıların hedefine doğru yaklaşacak. Güzellikler muhabbetlerde kalacak.
Sana gerçek hayatında başarılar, huzurlu ve sağlıklı hayat dilerim...
Sevgi ve Saygılarımla
Arif YAMAN

[right]Arif YAMAN[/right]
kendine iyi bak Harun... reel hayatında basarılar... 
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Klan: Lodos
Klan: Lodos
Harun gardaşım , seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Benim de yıldığım anlar oldu.
Önce anka da bazı şeyleri değiştirmeye çalıştım.
Ama gördümki birilerinin işlerine çomak sokuyormuşum.
Buraya geleli yaklaşık 1,5 yıl oldu.
Geldiğim ilk günden itibaren , hep yine bir şeylerin değişmesinin gerektiğini söyledim.
Ve son zamanlarda , buna ön ayak olduk.
Sİzlerle beraber , içeriği aynı ama görünüşü farklı projeler tasarladık , ürettik.
Ama malesef yine olmadı.
Yine birilerinin işlerine çomak soktuk.
Onlar bizden baskın çıktı ve başarısız olduk.
Bak sevgili kardeşim başarısız olduk diyorum.
Yani sırf sen , değilsin başarısı engellenen.
Yani bu başarısızlık neticesin de , oyunu ve ikv yi bırakmak varsa bizde bırakmalıyız.
Bilmem yanlışmıyım kardeşim ?
Ama biz durmayı , pes etmeyi , geri çekilmeyi öğrenmedik ceddimizden.
Bu bir savaşsa , biz kaybeden taraf olmıyalım.
Gel yine elele vererek , bazı şeylere yine hep beraber çomak sokalım.
Ama dersen ki son kararım bu abi , artık tamamen sildim kafamdan ikv yi.
O zaman buna saygı duyarım sevgili kardeşim.
Hakkım geçmişse sonuna kadar helali hoş olsun.
Biz ikv de tanışmış olabiliriz ama , sıkıldığın da burada abin Alp var , her zaman beklerim sevghili kardeşim.
Umarım , yeniden düşünmene neden olabilecek , bir şeyler yazabilmişimdir...
Benim de yıldığım anlar oldu.
Önce anka da bazı şeyleri değiştirmeye çalıştım.
Ama gördümki birilerinin işlerine çomak sokuyormuşum.
Buraya geleli yaklaşık 1,5 yıl oldu.
Geldiğim ilk günden itibaren , hep yine bir şeylerin değişmesinin gerektiğini söyledim.
Ve son zamanlarda , buna ön ayak olduk.
Sİzlerle beraber , içeriği aynı ama görünüşü farklı projeler tasarladık , ürettik.
Ama malesef yine olmadı.
Yine birilerinin işlerine çomak soktuk.
Onlar bizden baskın çıktı ve başarısız olduk.
Bak sevgili kardeşim başarısız olduk diyorum.
Yani sırf sen , değilsin başarısı engellenen.
Yani bu başarısızlık neticesin de , oyunu ve ikv yi bırakmak varsa bizde bırakmalıyız.
Bilmem yanlışmıyım kardeşim ?
Ama biz durmayı , pes etmeyi , geri çekilmeyi öğrenmedik ceddimizden.
Bu bir savaşsa , biz kaybeden taraf olmıyalım.
Gel yine elele vererek , bazı şeylere yine hep beraber çomak sokalım.
Ama dersen ki son kararım bu abi , artık tamamen sildim kafamdan ikv yi.
O zaman buna saygı duyarım sevgili kardeşim.
Hakkım geçmişse sonuna kadar helali hoş olsun.
Biz ikv de tanışmış olabiliriz ama , sıkıldığın da burada abin Alp var , her zaman beklerim sevghili kardeşim.
Umarım , yeniden düşünmene neden olabilecek , bir şeyler yazabilmişimdir...
Teker Teker gidiyor Yıldızlar
Harun Allaha Emanet ol kardeşim
Gerçek Hayatta başarılar
Harun Allaha Emanet ol kardeşim
Gerçek Hayatta başarılar

HArun gardaşım , bir ara müsait olduğunda konuşalım.
Böyle olmaz inan hiç olmaz.
Çekip gitmek kolay iş ,
haa sakın yanlış anlama mücadele etmediğin anlamında söylemedim.
En azından bizleri eksik bırakma.
Görüşelim sevgili kardeşim.
Bekliyorum...
Böyle olmaz inan hiç olmaz.
Çekip gitmek kolay iş ,
haa sakın yanlış anlama mücadele etmediğin anlamında söylemedim.
En azından bizleri eksik bırakma.
Görüşelim sevgili kardeşim.
Bekliyorum...
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
İKVsiz Hayatında Başarılar Dilerim,,
Hakkım Var iseki Eğer Helal-i Hoş Olsun,
Kendine İyi Bak...