YÖNEtim EkiBİ GüNceLLEME KEsinLİkLE Şart ''!!!!1

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kamilcix64
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: YÖNEtim EkiBİ GüNceLLEME KEsinLİkLE Şart ''!!!!1

Mesaj gönderen kamilcix64 »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :) :) :) aynen ucuZLamaz bencede :
Resim
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Az kaldı.En geç 6 ay kaldı.Madenler ucuzluyacak.Nasıl mı ?
ÇEMBERLİTAŞ eklentisi ile. Yeni eşyalar , efsunlar gelecek. . .

Bekleyelim ve görelim.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Çok afedersinizde nasıl ucuzlayacak? Madenlerin herzamn ara saf ve safları recetelerde kullanılacak. Siz sanıyormusunuz ki yeni efsunlu recetelerde saf madenler olmayacak? Düşünün bir kaç saf maden var ve kaçı şaheserlerde kullanılıyor. Gano, şelit, sibiryalı, yonca, mavitopaz, kızıl zümrüt, budaksız abanoz, menekşe, akik .... vs. yani zaten hepsine yakını şaheserlerde kullanılıyor. Yeni bölgelerde taş çatlasın 9 çeşit (maden, saraf,lokman) maden cıktı bu oncekı saflar para etmıyecek demekmıdır bunlar. İllaki kullanılacaklar. Kendimizi kandırmayalım. İşin çözümü belli yeraltı madenlerinin sayısı artmalı. 2 şer maden öbeği ile olacak şey değil bu kadar oyuncuyu memnun etmek. Yada NPC lerden plus para ile saf madneler satılmalı.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:Az kaldı.En geç 6 ay kaldı.Madenler ucuzluyacak.Nasıl mı ?
ÇEMBERLİTAŞ eklentisi ile. Yeni eşyalar , efsunlar gelecek. . .

Bekleyelim ve görelim.
Merhaßalar

ÇemßerliTaş'ın Ne Zaman qelıceqi Hk. ßir Açıklama Yapılmadı. ßu qünde qeleßilir 2012dede Kesın AÇıklamalar Yanlış ßence.
ÇemßerliTaş qelınce Madenler Asla Ucuzlamaz,ÇemßerliTaş Sıqınak,Miqrat gißi Sadece Hayvan ßarındıran ßir ßölqe olucak.

Mavı,Ganoderma,Yonca,İridyum vs Madenler Yenı Madenler,Yeni Lwl'ler qeldiqinde Ucuzlar, O zamanda Hiç kimse Zaten Ejder yapmas..

İyi Forumlar..
Kullanıcı avatarı
Bizeheryertrabzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Bizeheryertrabzn »

LaStSiN yazdı:Merhaba

Arkadaşlar maden fiyatlarının artmasında yönetimin değil bizlerin suçu vardır.Hangi madenlerin arttığına dikkat etmelisiniz ve neden arttığınada.Son zamanlarda büyücü karakterine ilginin artması sonucu maden fiyatları yükselmiştir.Yönetim size büyücü karakterini açamazsınız demiyor bunu siz tercih ediyorsunuz bu yüzden böyle konuları açmadan önce lütfen araştırın.

İyi oyunlar

bÖYLE yönetim yalakalarına da ayar olmamak mümkün değil, arkadaş mavi neden pahalı düşündün mü sen hiç? zaten ejder reçetesinde olduğu için fiyatı uçuk, neden mor reçetelerede koyuyorlar bu amdeni fiyatı iyice tavan yapıoyrlar, piyasayı pahalandıran bizler olabiliriz ama bu reçeteleri düzenleyen bizler değiliz bunu da sok aklına, biraz mantıklı düşünürsen hatanın nerde olduğunu anlarsın
Kullanıcı avatarı
kamilcix64
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kamilcix64 »

ucuZLamaz ejder asa ucuzLamaz kendimi bildim bile 450 min üstünde Yönetcilerin hiç bisey yaptıkLArı falan yok :?:
Resim
Kullanıcı avatarı
PaTRoN42
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PaTRoN42 »

Aynen birşey yapıLmaLı bence Mavi Topaz Çıkma oLasıLıgı artmaLı hemen hemen her gun gece cekıyorum yerı geLdı mı 6 tane mavı cıkıyor ama bazı gunLer hıc cıkmıyor şunu bı dengede tutsanız ıyı oLcak cıkmıyacagı gunler soLeyınde yataLım maden cekmıyeLım :D :D
byAYYILDIZasLan
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen aQuaLand »

Daha önceki dönemlerde de fiyatların fırladığı zamanlar olmuştu. Fakat hiç bir zaman yönetim bu konuya direk dahil olmadı. Şimdi de yönetimin karışacağını sanmıyorum
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
Kullanıcı avatarı
MeNTHoLoKaLiPTuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen MeNTHoLoKaLiPTuS »

fiaTLar düşübiLir ama maLzeme sayıLarını düşürmeLeri saçmaLık oLur.. Ejder asayı bu kadar üreten oyuncu var onLara haksızLık oLur..
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.

MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
Kullanıcı avatarı
sequencerr
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Cihanı Hükümran

Mesaj gönderen sequencerr »

akıllı olursanız herşeyi üretirsınız geçenlerde 1 mavı kayayı 110m e sattım su an 70m e 3 mavı kaya urettım alıcılar sadece zekasını kullanslar 200m e tum malzemlerı hazırladım gerıye tek menekse elmas kaldı sıra onlarda kafa kullanın arkadaşlar adam 20m dıorsa alma alma 1 haftaya 6m e ıner o maden garantısını verıorm menekseyıde almayın bakın gorun 1 hafta kmse almassa menekse en fazla 10m olur bnde ejderımı uretırım . kolay gelsin başarılar..
xAnaRChYx - diyarr

“Genel Sohbet” sayfasına dön