YÖNEtim EkiBİ GüNceLLEME KEsinLİkLE Şart ''!!!!1
- kamilcix64
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YÖNEtim EkiBİ GüNceLLEME KEsinLİkLE Şart ''!!!!1
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aynen ucuZLamaz bencede :

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Az kaldı.En geç 6 ay kaldı.Madenler ucuzluyacak.Nasıl mı ?
ÇEMBERLİTAŞ eklentisi ile. Yeni eşyalar , efsunlar gelecek. . .
Bekleyelim ve görelim.
Bekleyelim ve görelim.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
Çok afedersinizde nasıl ucuzlayacak? Madenlerin herzamn ara saf ve safları recetelerde kullanılacak. Siz sanıyormusunuz ki yeni efsunlu recetelerde saf madenler olmayacak? Düşünün bir kaç saf maden var ve kaçı şaheserlerde kullanılıyor. Gano, şelit, sibiryalı, yonca, mavitopaz, kızıl zümrüt, budaksız abanoz, menekşe, akik .... vs. yani zaten hepsine yakını şaheserlerde kullanılıyor. Yeni bölgelerde taş çatlasın 9 çeşit (maden, saraf,lokman) maden cıktı bu oncekı saflar para etmıyecek demekmıdır bunlar. İllaki kullanılacaklar. Kendimizi kandırmayalım. İşin çözümü belli yeraltı madenlerinin sayısı artmalı. 2 şer maden öbeği ile olacak şey değil bu kadar oyuncuyu memnun etmek. Yada NPC lerden plus para ile saf madneler satılmalı.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
MerhaßalarTURKIYEIMPARATOR yazdı:Az kaldı.En geç 6 ay kaldı.Madenler ucuzluyacak.Nasıl mı ?
Bekleyelim ve görelim.
ÇemßerliTaş'ın Ne Zaman qelıceqi Hk. ßir Açıklama Yapılmadı. ßu qünde qeleßilir 2012dede Kesın AÇıklamalar Yanlış ßence.
ÇemßerliTaş qelınce Madenler Asla Ucuzlamaz,ÇemßerliTaş Sıqınak,Miqrat gißi Sadece Hayvan ßarındıran ßir ßölqe olucak.
Mavı,Ganoderma,Yonca,İridyum vs Madenler Yenı Madenler,Yeni Lwl'ler qeldiqinde Ucuzlar, O zamanda Hiç kimse Zaten Ejder yapmas..
İyi Forumlar..
- Bizeheryertrabzn
- İri Fare Avcısı
LaStSiN yazdı:Merhaba
Arkadaşlar maden fiyatlarının artmasında yönetimin değil bizlerin suçu vardır.Hangi madenlerin arttığına dikkat etmelisiniz ve neden arttığınada.Son zamanlarda büyücü karakterine ilginin artması sonucu maden fiyatları yükselmiştir.Yönetim size büyücü karakterini açamazsınız demiyor bunu siz tercih ediyorsunuz bu yüzden böyle konuları açmadan önce lütfen araştırın.
İyi oyunlar
bÖYLE yönetim yalakalarına da ayar olmamak mümkün değil, arkadaş mavi neden pahalı düşündün mü sen hiç? zaten ejder reçetesinde olduğu için fiyatı uçuk, neden mor reçetelerede koyuyorlar bu amdeni fiyatı iyice tavan yapıoyrlar, piyasayı pahalandıran bizler olabiliriz ama bu reçeteleri düzenleyen bizler değiliz bunu da sok aklına, biraz mantıklı düşünürsen hatanın nerde olduğunu anlarsın
- kamilcix64
- İskele Babası
ucuZLamaz ejder asa ucuzLamaz kendimi bildim bile 450 min üstünde Yönetcilerin hiç bisey yaptıkLArı falan yok :?:

- PaTRoN42
- Sahaf Yardımcısı
Aynen birşey yapıLmaLı bence Mavi Topaz Çıkma oLasıLıgı artmaLı hemen hemen her gun gece cekıyorum yerı geLdı mı 6 tane mavı cıkıyor ama bazı gunLer hıc cıkmıyor şunu bı dengede tutsanız ıyı oLcak cıkmıyacagı gunler soLeyınde yataLım maden cekmıyeLım
byAYYILDIZasLan
Daha önceki dönemlerde de fiyatların fırladığı zamanlar olmuştu. Fakat hiç bir zaman yönetim bu konuya direk dahil olmadı. Şimdi de yönetimin karışacağını sanmıyorum
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

- MeNTHoLoKaLiPTuS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
fiaTLar düşübiLir ama maLzeme sayıLarını düşürmeLeri saçmaLık oLur.. Ejder asayı bu kadar üreten oyuncu var onLara haksızLık oLur..
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
- sequencerr
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihanı Hükümran
akıllı olursanız herşeyi üretirsınız geçenlerde 1 mavı kayayı 110m e sattım su an 70m e 3 mavı kaya urettım alıcılar sadece zekasını kullanslar 200m e tum malzemlerı hazırladım gerıye tek menekse elmas kaldı sıra onlarda kafa kullanın arkadaşlar adam 20m dıorsa alma alma 1 haftaya 6m e ıner o maden garantısını verıorm menekseyıde almayın bakın gorun 1 hafta kmse almassa menekse en fazla 10m olur bnde ejderımı uretırım . kolay gelsin başarılar..
xAnaRChYx - diyarr