mcronaldo94 yazdı:XTIMURX SENDE AZCIK INSANLARIN AYNI ŞARTTA AYNI IMKANA SAHIP OLUP OLMADIKLARINI OGRENDIKTEN SONRA FORUMA YAZI YAZ BENIMDE TAWSIYEM BU SANA
Arkadaşım ben burda hiçkimseye plus paket al demiyorum.
Sadece oyunu protesto etmek amacıyla plus almayı bırakmanın bir mantığı olmadığını söylüyorum.
Ben her insanın aynı şartta olmadığını biliyorum. Şu da var ki bu oyunu neredeyse her gün oynayan birinin plus paket almaya parası da vardır
Daha önce dediğim gibi Türkler olarak birbirimize destek değil köstek oluyoruz...
Ha bu arada iki önceki mesajında "baban kazansın sen ye" demişsin bana
Ben ailemin kazandığı parayı gerekli yerde çarçur etmeden harcamasını bilirim Bunun da hesabını hiçkimseye verecek değilim... :!: :!: :!:
XTİMURX ve Ronaldo arkadaşım lütfen başlıktaki konuyu saptırmayınız bu konu tartışmanız için açılmamıştır...
Konuya İse gelince;
Bu konuyu açan arkadaşımı gerçekten bende CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM... Herkez o kadar şikayette bulundu ve bunlardan biride benim 2-3 gün önce 2.5 senedir emek verdiğim bütün çarlarımı kaybettim..
Nasıl kaybettim.?
Karakterlerimi 3 defa aktarma hakkımı yanlışlıklada olsa kullandım.. (Sınırın 3 olduğunu bilmiyordum..) Ve oyuna TTNET üzerinden giriyordum, bazı sorunlar yüzüdnen TTNET aboneliğimizi kapattırdık ve yönetime buradan defalarca seslendim.. Ama gelen cevap "Size yardımcı olamayız..." yani bu cevabı gördiğim anda İKV'ye olan bütün hevesim kırıldı..
2.5 senelik çarlarım ve ayın 16'sında biticek olan plusumu tamamiyle kayıp ettim... Şuanda elimde hiçbir karakter yok..
Ve;
Yönetim eğer bu kafayla devam ederseniz, yakında oyunu sadece yöneticiler olarak oynarsınız... Neden;
ETKİNLİK
YILBAŞI: "Mutlu yıllar panosu"
BAYRAMLAR: "Bayramanızı İKV yönetimi olarak kutluyoruz"
25 ARALIK: "Sadece 24 saatlik 2 katı tecrübe puanı"
Yani yönetim sizi gerçekten tebrik ediyorum.. Arkadaşlarımıza o kadar övdüğümüz oyunu bu kadar aşağılıyorsunuz ya TEBRİK EDİYORUM...
Başka online oyunu oynayan arkadaşlarım bunları gördükleri zaman İKV oyununa gülüyorlar...
SON OLARAK;
BRAVO YÖNETİM OYUNCUYU KAYBETMEYE YÖNELİK ÇALIŞMALARINDA ÇOK DOĞRU YOLDASIN... AYNEN DEVAM...
Bakınız bir toplulukda yönetmin başarılı olabilmesinin bir diğer yanıda toplulukğun yönetime yaptığı baskıdır bu yönden düşünürsek bu gibi konularda yararlar vardır.Benım tek fikrim oyun tabki geliştiriliyor zaman geçtikçe sürümü yükseliyor görüyoruz.Fakat Yönetimin Oyunculara karşı tavrını yanlış buluyorum.
Sen Compex Fuarına gelenlere şu şu yenilkler gelicek dersen onlarda sana baskı yapar kardeşim sen veriyorsun bu hakkı ona.Üstelik Madem oyuncuna değer veriyorsun deki Örnek; Mart 25 de şu paket gelicek die duyuru yap herkes bilsin ve hazırlansın emin olun bu durumda alt ve üst taban arasında sıkıntı yaşanmıcaktır.Üstelik 1 haftada sadece 1-2 saat herhangi yetkil GameMaster oyuna grse etknler yapmaya çalışsa onuda geçtik sohbet etse çok mu bu -Hayır. Bunlar küçük ayrıntılar fakat önemli ayrıntılardır.Oyuncular yönetimin kendilerine değer verdiğini hisstemekten hoşlanır her zaman fakat bunu Sizler başaramıyorsunuz emin olun.
Ve her defasında 1 kelime dökülüyor yönetimin ağzından "-Plus alın destek olun daha gelişimimiz için gerekli" Evet haklısınız gerekli bişey bu fakat Güzel Kardeşim plus 12 Ytl Yanı bir mmog oyun için hiçbişey.Herkes plus alıcak ki sen istediğin rakama ulaşabilesin bunun yerine daha farklı kombinasyonlarla Plus paketleri çıkarablrsiniz ...
Bence tek sorun yönetim ile oyuncular arasındaki iletişim kopukluğu artık bu hissedilr seviyeye ulaştı.Ben herhangi GameMasterin yöneticiliğin verdiği o sahte kılıftan sıyrılıp samimi kelimelerle konuşup oyuncuların sorununu çözemeyeceğine inanmıyorum.
nuhyec yazdı:yıllarımızı veripde oynadığımız su oyunu bu hala getirdiğiniz için sizleri canı gönülden kınamayı bir borç bilirim .
Aylardan beri uzattığınız Emler bize zevk değil işkencedir . İsmi lazım değil bir sürü kişi Emleri satıyor vede satmaya devam edıcektır .
Düşmekden bıkmıs değiliz , alıştık artık düşmelere günde 5 kere Emden düşdüğü zaman alısıyor insan . En nefret ettğim sayı sayenızde 183 oldu ( hata kodu : 183 ) Hiç bi onlıne oyununda bu kadar bağlantı sorunu yok M2 , KO ,cabal vs
Yeni level geldı dıye sevındık ama kendımızı kandırdık hep hata hep eksıklık hep geri sarmalar oyundan düşmeler , IKV bizim oyunumuzdur dedik ,sahip çıkalım dedik, kandırıldık , Piyasda bu kadar onlıne oyun varken süreklı artan IKV sorunları biz Oyuncuların değil sizin en büyük kabusunuz olmalı IKV kan kaybediyor ve sunu Bilin çok saygı değer yönetım yakında kan keybedıcek 1 Ikv kalmayacak bu gidişle ...
Sayısız oyun hatalarından 1-2 tanesını de söleyım : şifacının zırh Lımıtı Ruh kalkanı 15 olunca 70 e çıkması gerek gösterilmiyor , efsunlu eşyalar saçma sapan düşüyor 15000 kusur canı olan savaşcı ya Farabi modelı tek item eşya düşmesı mantıklımı . En büyük sorun oyundan düşmektır .
bu arada Madem kı oyunculara pluslu yada plussuz diye ayrımcılık yapıcaksınız eskı yada yeni diyede yapın , Bu oyunu yıllardır oynuyan oyuncularla 2 gün önce baslayan adamları aynı kefeye koymayın . Sarabın bile yıllanmısı kıymetlıdır .
Yaptığınız sayısız etkınlıkden Tüm ıkv oyuncuları çok memnunuz özellıkle yılbasındakı büyük beklentılermızı karsılayan pano larınız varya ( Mutlu yıllar ) diye gerçekden hepimizin mutluluk kat sayısı artı. Bu kadar zor zahmetlı işlere giriştiğiniz için teşekürü borç bilirim .
Sunu tekrar hatırlatırım Piyasa onlıne oyun kaynıyor her gün baska oyunlara giden arkdaslarımız oluyor yakında kımse kalmayacak , biz İkv ye değer verip zaman ayırmıssak sizde bize zaman ayırın değer verın , En basiti her aksam belirli saatlerde oyuna GM ve ya Momt gelır oyuncuların sıkayetlerını dinler . Ama gelemez sayısız şikayet ve sorun var ortada bunları duymak hiç kımsenın hosuna gitmez. Bu hafifletilmiş bi eleştiridir En nazık sekılde Yönetıme derdimizi anlatmaya çalısdım yönetımle kısısel hiç bi problemım yokdur .
Saygılarımla : Returnednuhyec .
Ceyhun kardeşim söylediklerine aynen katılıyorum. Bununla birlikte şuanki yönetimin daha öncekilerden çok daha iyi olduğunu söylemek isterim. Fakat şuanki yönetimin yaptığı tek yanlış var, o da yapılan yenilik güncelleme vs. tam anlamıyla hazır olmadan kullanıma sunulması. Örneğin şaheserlerin reçeteleri olup malzemelerinin olmaması, rol yap kanalından şikayet et butonunu kullanabilmek için yapılan güncellemede farklı kodların kullanılabilir hale gelmesi, er meydanlarının ödüllü yapılıp meydandan kaçanlara ya da savaşı satanlara ceza verilememesi gibi. (uzar gider). Konuyu açtığın için ayrıca teşekkür.
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn (Daha birçoğu, sadece Eminönü)
BENDE KATILIYORUM HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK.
HAVADİSLERDE BİLE 25 ARLIKTAN BAŞKA KONU YOK DESTEK EKİBİ NE YAPIYOR ACABA HİÇ BİLMİYORUM YAN GELİP YATIYORLAR ANLAŞILAN.
AYNEN bluwolf dediği gibi (arkadaşlarım banada gülüyor)