Karaköy HK. Fikir (2. Konu)/İKV'nin En Büyük Karaköy Konusu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Karaköy HK. Fikir (2. Konu)/İKV'nin En Büyük Karaköy Konusu

Mesaj gönderen JouRney »

Shader yazdı:Bana Kalırsa Sivri Ada - Karaköy - Eminönü arasında bir bağlantı var şimdi soracaklar Sivri adayı nereden çıkardın diye Selami Kelaynak görevlerindeki taşın altına bak görevinden taşı altında bulunan kağıtta neler yazıyordu

Kelaynak 2006 ( 2007 de olabilir bilmiyorum ) Karaya Veda

Selami Kelaynak Büyük bir ihtimalle Karaköy civarlarında ..

Yasin Yeraltından geçiş olması düşük bir ihtimal neden diyeceksin ..

Yeraltına giriş ve çıkış domuzun izni olmadan olmazmış zaten bab-ı aliden girip çıkıyorsun yani mutlaka domuzla karaköyün ilişkisi olması lasım yeraltından geçiş için ama yazılanlara bakarsak Eminönü daha yakın gibi duruyor Eminönüde teşkilatın kontrolünde olduğuna göre Eminönünden geçiş daha bir mantıklı geliyor ..

2.Kısım
Arif ve Ufkabakan gemileri hakkında
Ufkabakan gemisi Sivri Ada ile bağlantısı olmalı ve Selami Kelaynak Tarafından kullanılmış olmalı
Çünkü Selami Kelaynağın bir zamanlar kaldığı evin yanındaki Kulede Ufkabakan yazıyor ..
Ufkabakan gemisi buradan Sivri Ada ile ilişkilendirilebilir ..
Bana kalırsa Ufkabakan yazısını yazan kişi Selami Kelaynak
o yazıda ben ufkabakan gemisiyle Karaköye gidiyorum gibi bir anlam çıkartabiliriz ..

İleride Göreceğiz Biraz Sabır Biraz Sabır :!: :!:

MykonS ..
Sana Sivri Ada - Karaköy - Eminönü üçlüsü konusunda katılıyorum ;)

Yazım yarışmamda Karaköy'den de biraz şeyler yazdım.. Hikayemin asıl konusu Selami Kelaynak, bende hikayenin sonunda Selami Kelaynağı Karaköy'de olarak gösteriyorum :D :D :D

Bu arada bir Karaköy Resmi de benden :)

Resim

Kız kardeşimin Charıyla çekmiştim :mrgreen:
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

JouRney yazdı:
Shader yazdı:Bana Kalırsa Sivri Ada - Karaköy - Eminönü arasında bir bağlantı var şimdi soracaklar Sivri adayı nereden çıkardın diye Selami Kelaynak görevlerindeki taşın altına bak görevinden taşı altında bulunan kağıtta neler yazıyordu

Kelaynak 2006 ( 2007 de olabilir bilmiyorum ) Karaya Veda

Selami Kelaynak Büyük bir ihtimalle Karaköy civarlarında ..

Yasin Yeraltından geçiş olması düşük bir ihtimal neden diyeceksin ..

Yeraltına giriş ve çıkış domuzun izni olmadan olmazmış zaten bab-ı aliden girip çıkıyorsun yani mutlaka domuzla karaköyün ilişkisi olması lasım yeraltından geçiş için ama yazılanlara bakarsak Eminönü daha yakın gibi duruyor Eminönüde teşkilatın kontrolünde olduğuna göre Eminönünden geçiş daha bir mantıklı geliyor ..

2.Kısım
Arif ve Ufkabakan gemileri hakkında
Ufkabakan gemisi Sivri Ada ile bağlantısı olmalı ve Selami Kelaynak Tarafından kullanılmış olmalı
Çünkü Selami Kelaynağın bir zamanlar kaldığı evin yanındaki Kulede Ufkabakan yazıyor ..
Ufkabakan gemisi buradan Sivri Ada ile ilişkilendirilebilir ..
Bana kalırsa Ufkabakan yazısını yazan kişi Selami Kelaynak
o yazıda ben ufkabakan gemisiyle Karaköye gidiyorum gibi bir anlam çıkartabiliriz ..

İleride Göreceğiz Biraz Sabır Biraz Sabır :!: :!:

MykonS ..
Sana Sivri Ada - Karaköy - Eminönü üçlüsü konusunda katılıyorum ;)

Yazım yarışmamda Karaköy'den de biraz şeyler yazdım.. Hikayemin asıl konusu Selami Kelaynak, bende hikayenin sonunda Selami Kelaynağı Karaköy'de olarak gösteriyorum :D :D :D

Bu arada bir Karaköy Resmi de benden :)

Resim

Kız kardeşimin Charıyla çekmiştim :mrgreen:
:) O zaman sana da Ogün'e verdiğim cevabı vereyim sana da :)
Rescuer yazdı:Evet güzel bir yönden bakmışsın Ogün dostum ancak yazdığım hikayeye bakarsan ben de Domuz'un Teşkilat'a başlarda müsade etmediğini fakat daha sonra başı fareadam baskınlarıyla derde girince yardım istemek zorunda kaldığını söyledim. Adadan geçişe gelecek olursak datadaki o gemiler belkide Karaköy'e gittiğimizde Karaköy'de görülen ve bizden önce birilerinin gelmiş olduğunu gösteren gemiler olacak... Ben bir gemi aracılığıyla (oyunun konsepti açısından) karşıya geçiş yapılacağına inanamıyorum.

Yorumlarınız için çok teşekkürler, iyi forumlar...
Vandervaart yazdı:Nerden gözüküor orası =) hiç göremedm daha=)
Bu tarz bi resmi çekmek için Balıkçı İdris'in bulunduğu yerde denize en yakın şekilde durup Er Meydanı'na girmek ve daha sonra kaç komutunu kullanarak Er Meydanı'ndan çıkmak gerekir. Bu işlem yapıldıktan hemen sonra karşıya bakıldığında birkaç saniyeliğine resimdeki Karaköy'ü görebiliyoruz.
2. defa cevap verdim aynı soruya :) Aynı soruların sorulması beni üzüyor :oops:

İyi forumlar, yorumlar için teşekkürler arkadaşlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Shader
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Shader »

Yasinim Domuz Teşkilattan hiç bir zaman yardım istemez :!: :!:
Çünkü Agah ve Domuz başkanlığa oynadıkları için Domuz Bab-ı Ali den yardım ister ama O gemi olayına gelince insanlar
Hidra korkusundan karşıya geçmek istemiyordu ama unutmaki Hidra öldü ..
Karaköy eklentisiyle birlikte Teşkilata daha yakınlaşacağımız anlamına geliyor
Resim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Shader yazdı:Yasinim Domuz Teşkilattan hiç bir zaman yardım istemez :!: :!:
Çünkü Agah ve Domuz başkanlığa oynadıkları için Domuz Bab-ı Ali den yardım ister ama O gemi olayına gelince insanlar
Hidra öldü ? Hidra, Eminönü'ne saldırdığında bir kafası koparılmıştı. Sonra su yoluyla kaçmış . Şimdi ise Yeraltı'nda kurbanlarını bekliyor ;)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

qalanoth yazdı:Fare Adamlarla Başımız Büyük Dertte Olucak Gibi Gözüküküyor.. :mrgreen:
Datalarla Oynayan Kişilerin Resimlerinde Görmüştüm..
Sanırım Karşıya Gemi İle Geçilecek.. :?
evet karşıya gemiyle geçilecek... data fotolarınıda İçerik Düzenlendi.görmüşsündür. onlarıda bi arkadaş attıç hatta o siteyi kapatmadanda konuşmuştuk mahkeme olayları falan çıkcaktı ondan kapadı :D datalarda 2 tane gemi gözüküo arif ve ufkabakan mıydı ne :D ufkabakan büyük ihtimalle ada da olur. arif ise karaköy'e giden gemi olabilir.... ikv beta döneminde GBM 71 falan varmış ben oynamıodum o zmnlar bi arkiden duymuştum. bunlarda geri gelebilir bu güncellemeyle. ve not olarak : merak etmeyin bu güncelleme baya zaman alcak. öncelikle çemberlitaş gelecek. bunun girişinide datalarla oynayarak gördüm. lağam gibi bi şey kapısı. ve eminönünde olcak ;)
Kullanıcı avatarı
Shader
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Shader »

JouRney yazdı:
Hidra öldü ? Hidra, Eminönü'ne saldırdığında bir kafası koparılmıştı. Sonra su yoluyla kaçmış . Şimdi ise Yeraltı'nda kurbanlarını bekliyor ;)
Oyununun çelişkisi :lol:
Anlatmak isterdim ama ellerim yorulur ;)

Resim
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Sevgili dostum Rescuer :)

Davetin için teşekkürler. Konu hakkında gerekli bilgileri toparlıyorum. Üniversite hazırlık stresinden kurtulur kurtulmaz DEV PAYLAŞIMLARLA İKV'de bilinmeyen bırakmayacağım :) Şimdilik Kolay Gelsin.

Ufak bir Not : Sıraya göre Çemberlitaş-Beyoğlu-Karaköy şeklinde olacak. Nedeni ise Beyoğluna ulaştığımız zaman Karaköyü yani F.A cehennemini sıkıştırmış olacağız. Çemberde kalan FA'larda mutlak mağlubiyeti tadacak :) Ancak bu 3 ilçeden sonra en büyük 2 aday tahminen futboldada ezeli rakip olan 2 yerden EYÜPSULTAN ve SARIYER arasında geçecek gibi görünüyor. Biri İstanbul'un dini başkenti sayılır diğeri ise İstanbul'un Sosyal ve Kültürel açıdan incisi ;)

Sevgiler Saygılar ...
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Kullgeretta yazdı:Sevgili dostum Rescuer :)

Davetin için teşekkürler. Konu hakkında gerekli bilgileri toparlıyorum. Üniversite hazırlık stresinden kurtulur kurtulmaz DEV PAYLAŞIMLARLA İKV'de bilinmeyen bırakmayacağım :) Şimdilik Kolay Gelsin.

Ufak bir Not : Sıraya göre Çemberlitaş-Beyoğlu-Karaköy şeklinde olacak. Nedeni ise Beyoğluna ulaştığımız zaman Karaköyü yani F.A cehennemini sıkıştırmış olacağız. Çemberde kalan FA'larda mutlak mağlubiyeti tadacak :) Ancak bu 3 ilçeden sonra en büyük 2 aday tahminen futboldada ezeli rakip olan 2 yerden EYÜPSULTAN ve SARIYER arasında geçecek gibi görünüyor. Biri İstanbul'un dini başkenti sayılır diğeri ise İstanbul'un Sosyal ve Kültürel açıdan incisi ;)

Sevgiler Saygılar ...
Konuyu incelediğin içn ben teşekkür ederim, birinciliğin hayırlı olsun, dilerim nice birincilikler kazanırsın ve üniversite sınavında başarılar dilerim. Ayrıca değerli yorumlarını eklediğin için ayrı bir teşekkür borcum bulunmakta :) Ayrıca açacağın konuyu, konuya yapacağım yorumları sabrsızlıkla bekliyorum bilesin :) Kendine dikkat et.

İyi forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Pangea »

JouRney yazdı:
Sanırım Kadim Hidra görevini yapmadın :)

Kadim Hidra'yı kestikten sonra tekrar canlanması oyunun işleyişini sürdürmek için.

Ama aslında kadim hidrayı öldürdük o artık ölü:)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Pangea yazdı:
JouRney yazdı:
Sanırım Kadim Hidra görevini yapmadın :)

Kadim Hidra'yı kestikten sonra tekrar canlanması oyunun işleyişini sürdürmek için.

Ama aslında kadim hidrayı öldürdük o artık ölü:)
Evet görevi yapmadım :D Yanlış yorum yaptım ksura bakmayın :|
2009-2013
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön