***Oyundaki Haksizlik ...***

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: ***Oyundaki Haksizlik ...***

Mesaj gönderen StylxZorabi »

Kaptanmagaradami yazdı:
StylxZorabi yazdı:
Kaptanmagaradami yazdı:Kardeşim bir kere git 5-10 kutu al bi kerette ettiğin karıda hayırlı bir işte harca en azından sevaba girmiş olursun git birilerine yardım et aradaki farkla ;) Yok ben bulamıyorum diyorsan.Kargoyla al kargo çok pahali birşey değil.Ayrıca çok alımlarla kargoyu satan tarafın ödemesi gibi kampanyalarda olabiliyor ;)
Simdi ben sunu anlamadim ben ikv özel surum alirsam kime hayir yapcam ve hayra muhtac olan kim bilmiyorumda soruyorum inanin simdi gider alirim ama kime hayir yapcami bilem ?
Yanlış anladın :D Diyorsun ya 40 TL den 3 aylık Plus alıyorm diye.Onun yerine git 20 TL den Özel Sürüm Al diyorm ordan arttırdığın 20 TL ilede hayır işle diyorm :) Yani Bir yıllık alsan 80 TL kar demek.Git ihtiyacı olana ver o parayı hem ikv kazansın hem sen kazan hemde yardıma ihtiyacı olan :))

haklisin aslinda bu dusunce guzel her cuma camiye verim daha iyi
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Kaptanmagaradami yazdı:Yanlış anladın :D Diyorsun ya 40 TL den 3 aylık Plus alıyorm diye.Onun yerine git 20 TL den Özel Sürüm Al diyorm ordan arttırdığın 20 TL ilede hayır işle diyorm :) Yani Bir yıllık alsan 80 TL kar demek.Git ihtiyacı olana ver o parayı hem ikv kazansın hem sen kazan hemde yardıma ihtiyacı olan :))
Egemen'in hayırsever damarları attı :D Vay be ağlayacam lan pc başında :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Hazalhira
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Hazalhira »

oyuncularin Plus yerine ozel surum paketine yonlendirilmesi piyasalardaki satis listelerinde traji en yuksek oyun oldugunu gostermek icindir bu sayede satis listesine gore en cok satan oyun olmayi hedefliyorlar odtulu genclerin yapmis oldugu ve satislari rekor kiran oyun gibi ikvde kendini bu piyasada ispatlamaya calisiyor.sahsen ben ozel surum paketi yada plus almiyorum ne zaman ki yonetim bize karsi sert tutumundan vazgecer yazilarimizdan dolayi bizi susturmaz elestirilerimize acik olur iste o zaman ozel surum kutusunu alirim.bu benim sahsi dusuncemdir.
M&B

“Genel Sohbet” sayfasına dön