Her Güzelin Bir Kusuru Vardır Diye Bir Laf Var Onu İkvde Değiştirdik.
Her Güncelin Bir Kusuru Vardır. :mrgreen:
İKV Özel Sürüm Kutu -Tek Konu-
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İLK KONU BENDEN BİR İKV SKANDALI DAHA...

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
Re: YAZIKALAR OLSUN SİZİN GİBİ YÖNETİME
neden yapmış olcak dostum kular elinde kaldı onları satmak için bole bişi ettiler sanki bizim aldımız plus deil illa kutu olcakmış resmen bizi bir çöp gibi bi kenara attılar..
-
KHoLpAsHaLiXLoa
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Lonca: kholpashali
Re: bu 0 lama oyunundaki haksizlık bence
ewet konuları bi yere toplayıp takip ediyorsunuz peki bir cevap alamadık hala nedir bu rezilik ? ben kutu felan almadım almayıda düşünmüyorm benim aldığım 12 tl ikv plusu plus değilmi dolandırmacamı yanı bi açıklama yapın madem böle bi rezilik çıkardınız ?? yani bizim yaptığımız destek değilmi aldığımız pluslar kime gdiyor...
2 senedir aldığımız plusla bu plusu ayrımı tutuyorsunuz almayalımı yanı plus bir daha ?? cevap alalım artık konuya...
2 senedir aldığımız plusla bu plusu ayrımı tutuyorsunuz almayalımı yanı plus bir daha ?? cevap alalım artık konuya...
KHoLpAsHaLixLoa
Re: özel ikv kutusu olmayanların üretim puanları değişmeyecekmi?
Selamlar.
Her yerde her şekilde yapılan yanlışlıkların burdada yapılmasına bu kadar şaşmamak lazım.
Örneğin meclisimiz yere izmarit atılmaması yasağı getirir alt yapısı olmadan yapılmış olan saçma bir yasa
Bırakalım anadolumuz her hangi küçük yerleşim birimini en büyük şehirlerinde sen nerelere çöp kutusu koyuyorsunki
halktan yasaya uymayı bekliyorsun. Bunun gibi bir sürü şeyler sıralaya bilirizde gelelim biz oyunumuzun yaptığı
güncellemeye. Sizler daha büyük şehirlerde kutu bulunduramazken pazarı yayamazken anadolumuzdan oyunumuzu
oynayan arkadaşlar nerden kutu bulacak? yurt dışından oynayan arkadaşlarımız nerden bulacak? kaldıki oyunumuz
komple ticarete dönük olmuyormu bu uygulama ile? Ya parası olmayan ama sürekli only olan bir oyuncu olsa onada haksızlık olmuyormu? ? Bir şey yapılıyorsa bu denli ayrımcılık neden?
Her neyse arkadaşlar bozmayın morellerinizi umarım yönetim gene yeni bir düzenlemeye gider bu kadar tepkiden sonra.
İyi Eylenceler
Ormes
Her yerde her şekilde yapılan yanlışlıkların burdada yapılmasına bu kadar şaşmamak lazım.
Örneğin meclisimiz yere izmarit atılmaması yasağı getirir alt yapısı olmadan yapılmış olan saçma bir yasa
Bırakalım anadolumuz her hangi küçük yerleşim birimini en büyük şehirlerinde sen nerelere çöp kutusu koyuyorsunki
halktan yasaya uymayı bekliyorsun. Bunun gibi bir sürü şeyler sıralaya bilirizde gelelim biz oyunumuzun yaptığı
güncellemeye. Sizler daha büyük şehirlerde kutu bulunduramazken pazarı yayamazken anadolumuzdan oyunumuzu
oynayan arkadaşlar nerden kutu bulacak? yurt dışından oynayan arkadaşlarımız nerden bulacak? kaldıki oyunumuz
komple ticarete dönük olmuyormu bu uygulama ile? Ya parası olmayan ama sürekli only olan bir oyuncu olsa onada haksızlık olmuyormu? ? Bir şey yapılıyorsa bu denli ayrımcılık neden?
Her neyse arkadaşlar bozmayın morellerinizi umarım yönetim gene yeni bir düzenlemeye gider bu kadar tepkiden sonra.
İyi Eylenceler
Ormes
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı

Re: İKV Özel Sürüm Kutu -Tek Konu-
Resmen Gördüğüm Güncellemelerin İçinde En Saçmalık güncellemelerden biri ...
Ya Kutusu olmayan arkadaşlar bu oyunda zavallı mı be ? Ya da türkiyenin ilk bedava online oyunu reklamını yapıpta oyun içerisinde mafya gibi haraç gibi "Özel kutu paketi alan oyuncularımıza teşekkür etmek amacıyla " diye bir laf olur mu ya ....
çldıracam yeminle...
Bedava Reklamını yapıp Herşeyin para olduğu bir oyun ilk defa görüyorum...
Ya Kutusu olmayan arkadaşlar bu oyunda zavallı mı be ? Ya da türkiyenin ilk bedava online oyunu reklamını yapıpta oyun içerisinde mafya gibi haraç gibi "Özel kutu paketi alan oyuncularımıza teşekkür etmek amacıyla " diye bir laf olur mu ya ....
çldıracam yeminle...
Bedava Reklamını yapıp Herşeyin para olduğu bir oyun ilk defa görüyorum...
PROTESTOMUZU YAPMAYA VAR MISINIZ. 3 GÜN OYUN BIRAKMA....
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- DjYaNdAnGeL
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
:arrow: Bu GünceLeme NorMal Plus Alan ArKadaşLara Bir HaKareTir. Ne yani onLarda Para veriyor. Nerde OnLara TeşeKür ..? KuTu almadık Diye PuanLarımız 0'LıyaMıcas Mı ? Bizde Plus Alıyoruz Bizde DESTEKLİYORUZ..EN AZINDAN 1 DefaLığına BiLe OLsa ÜreTim PuanLarını '0'Laya BiLmemiz GerekTigini AkıL EdemiOsanız..Bişe DiYemem..!
Oyunun İçiNe EtMeNin DevaMını DiLiyoRum Size.! :idea:
Oyunun İçiNe EtMeNin DevaMını DiLiyoRum Size.! :idea:
djYanDanqeLL - AntekeLi- -
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı

BU KONUDA TEPKİMİ KOYMAK İSTİYORUM .!!!
Öncelikle merhabalar.Biliyorsunuzki İkv ekibi gmler DEVler vs'ler hertürlü haddi aşılmayacak eleştirilere açıklar bunları kendileride söylüyorlar.Bu konuda teşekkür ederiz.Fakat Bende bi eleştirimi sunmak istiyorum,haddimi aşmayacak şekilde;Bugün gelen güncellemede silinen çarların geri getirilmesi ve üretim,toplama puanlarının sıfırlanması.İlk başta okuduğumda konuyu çok faydalı olabiliceğinin kanısına vardım fakat silinen çarın geri getirilmesi için İKV ÖZEL SÜRÜM KUTUSU ve Üretim Ve Toplama Puanlarının sıfırlanması için İKV ÖZEL SÜRÜM KUTUSU gerekiyormuş.Burda Sizce ayrımcılık yokmu??Ben Bodrum'da oturuyorum.İKv kutusunu almak için aramadığım yer kalmadı heryeri didik didik ettim fakat satan yer yok.Gerekli mercilerede söyledim kutu satışı yapılsın diye ama yok.Fakat ben oyunuma SMS'LE plus alarakta destek çıktığım halde yeterince desteği siz tarafından göremiyoruz.Tamam Türkiye'nin ilk köklü oyunu.Fakat İş Herhalde İKV özel kutuda bitiyor.Eğer bu kutu benim oturduğum yerde satılmıyorsa bunu cezasın ben veya başkası çekmek zorunde değil.Çünkü Bende bu oyunu yaklaşık 4 seneye yakın oynuyorum ve oyunu bilmediğim halde plus alıyordum ve almayada devam ediyorum.Fakat bugünkü Manzara karşısında Üzüldüm diyebilirim.Teşekkürlerimi sunar iyi eğlenceler dilerim.

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Hali hazırda bir konumuz var oradan devam edelim.
Lathander yazdı:Bu konudaki tepkileri anlamakla beraber bazı noktalardaki eksik bilgleri gidermek istiyorum.
Silinen karakterin geri gelmesi bizler için sadece sistemin yaratılması ile bitmiyor. Sizden gelen bildirimler yine ayrı bir iş planı ile değerlendirilmektedir. Bu da ayrı bir iş yükü demektir. Bu sistemin gelişi güzel kullanılmaması için bazı şartların konulması kaçınılmazdı. Bizim de aklımıza ilk gelen (ki bu cümlelerim kutunun diğer Plus Paketlerden farkını soran arkadaşlara hitabendir) yıllarca Wow Pes Fifa oyunlarının yer aldığı o mağzalaralara İKV'yi taşıyan, İKV'ye sadece satış olarak değil tanıtım olarak maddi gelirden çok daha önemli olan manevi kazanç sağlayan İKV Özel Sürüm Kutusu'ndan başka bir şey olamazdı. Eğer bizim bu kararımızı maddiyatla ilişkilendiren oyuncularımız varsa normal 3 aylık plus paket ile İKV Özel Sürüm Kutu'nun fiyatlarını yanyana koyup tekrar düşünmelidir.
Bu noktada İKV Özel Sürüm Kutu'ya ulaşma imkanı zayıf olan oyuncularımız için alternatif kanalların sağlanması için elimizden geleni yapacağız. Şu an www.uyelikal.com'dan İKV Özel Sürüm Kutu için sipariş verebilirsiniz.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]