Canceazi yazdı:Neden Gülüyosun ?Theanswer3 yazdı:Canceazi yazdı:MoziLLa yazdı:Adam oyunu BORAKIYOR sen neler diyosun burda ya ayıpTokerx yazdı:oyun boşalıyor lag azalıyor :mrgreen:![]()
Terbiyesizleşmeyin
![]()
![]()
bu adaletsiz oyunu borakıyorum
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: bu adaletsiz oyunu borakıyorum
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Her ne kadar kötü bi anıyla tanıştıysakta iyi bi insan olduğunu biliyorum yolun açık olsun ama gel gitme derim ben yinede abdullah ama sen bilirsin tabiki yolun açık olsun

*******Turagarvsturagar**********Troyaxxturagar*******

*******Turagarveşehit**********
abdullah abi snaa katılıorum oyunu bolgeler sıkıcı hale getrdı bölgelerden sonra arkadaslıklar bıle bozulmaya basladı eskıden beraber kasılır savasılr muhabet edılırdı bolgelerle beraber bı sınır harbı basladı bnde 2 aydr gırmıyorum oyuna
vipxluck
vipxluck
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
yöneticiler düzelmeden bu oyn düzelmez.
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Malesef dediklerinde haklısın kardeş . Ama buna bizim yapacagımız bişey yok..Eger bunlara bir cozum bulunmaya kalkılırsa buda uzun zman alır .. YİNe de bıyerden baslamak lazım tabi..Neyse keşke bırakmasan ama kararına saygılıyız kibsonxlazz yazdı:ewet oyunu bırakıyorum bu oyunda aktif kalma süremi beni tanıyanlar çok iyi bilirler çok emek verdik çok kastık. hani derlerya emeğe saygı diye işte bu oyunda emeğe saygı yok. şu ana kadar bütün karakterlerimin itemlerinin tamamını ya ürettim yada satın aldım maden deseniz öyle siz sabahlara kadar maden başında bekliyorsunuz sonr abiri geliyor tık çekşyor. sizin sabaha kadar beklemiş ıolmanız kimsenin umrunda değil önemli olan oyunda kalma süreniz. ve bardağı taşıran son damla 120 den fazla madalya var sadece büyücümde ama şaheser düşmedi buraya kadar sorun yok bir hakıyorsunuz amdamın birinde 5 tane zırh diğerinde 6 tane takı setleri o biçim sizin emeğiniz kimöin umrunda böyle adaletsiz bir oyunu oynamak istemiyorum ve bırakıyorum ama oyundaki arkadaşlarım kardeşlerim ve abilerimi asla rabbime emanet olun hakkınızı helal edin.
saygılarımla abdullah çiçek
SerdarUSTA
Abi bana da düşnüyor napayım bunları takma sen bizim için önemlı olan insanlardan birisin. Ben bu oyunu bayılarak oynamıyorum sevdiğimiz insanlarla biraz vakıt gecirip eğlenelım dıe oynuorum şu iletiyi yazmadan 1 gun önce 150 mantar cektm 1 tane gano yok bunlar sadece senın başına gelmıyor yapma böyle bizim sana ihtyacımız var...
sende oyunu bırak boşwer wolfteam e başla xDaNaRcHy yazdı:Abi bana da düşnüyor napayım bunları takma sen bizim için önemlı olan insanlardan birisin. Ben bu oyunu bayılarak oynamıyorum sevdiğimiz insanlarla biraz vakıt gecirip eğlenelım dıe oynuorum şu iletiyi yazmadan 1 gun önce 150 mantar cektm 1 tane gano yok bunlar sadece senın başına gelmıyor yapma böyle bizim sana ihtyacımız var...

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!