Bir VeDa Da BenDen ... rdous

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
altun
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Taşşak İKV

Re: Bir VeDa Da BenDen ... rdous

Mesaj gönderen altun »

Pardon
aLtun
Kullanıcı avatarı
xxkralbuffxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xxkralbuffxx »

Zaza yazdı:
xxkralbuffxx yazdı:ulan dedım Fuar gunu Acaba beLLı OLmusmuduR Bakım Bı GIrdım Sende Oyunu bıraKmısın xD HeLAl SAna waLLa KanKı En DOgrusunu Yapmısın . HakLının HaKsızDan Ayırılmadıhı SanaL Dunyada BöLe GuzeL Bır oyunu GerızEkaLıca Bı KonuMa GetıRenlerın ( ? ? ) Bence Bıraz DıKkat EtmeLerı Lazım . BıraKmaKLa en Dogru Kararı yapmısın KaRdEsım GerCek HayaTında baSaRıLar DıLerım Ins MutLu OLuRsun KanKı ne ZAMan Istersen ara xD Konusuruk xD
ooo Sekom Yuzunu Görmesekte Yazını Gormek benı Sevındırdı :)

Hakan KanKım oyunu BıraKıcak BEn veda yazmıcammı sAndın xD Yuzumude Gorursun CAno :D Bu Ikv FuArı OLcahı Gun Fuarda OL xD Bızde orda oLcaz ;) AnLArsın yha :D
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx

Resim[/center]
Kullanıcı avatarı
Zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Zaza »

xxkralbuffxx yazdı:
Zaza yazdı:
xxkralbuffxx yazdı:ulan dedım Fuar gunu Acaba beLLı OLmusmuduR Bakım Bı GIrdım Sende Oyunu bıraKmısın xD HeLAl SAna waLLa KanKı En DOgrusunu Yapmısın . HakLının HaKsızDan Ayırılmadıhı SanaL Dunyada BöLe GuzeL Bır oyunu GerızEkaLıca Bı KonuMa GetıRenlerın ( ? ? ) Bence Bıraz DıKkat EtmeLerı Lazım . BıraKmaKLa en Dogru Kararı yapmısın KaRdEsım GerCek HayaTında baSaRıLar DıLerım Ins MutLu OLuRsun KanKı ne ZAMan Istersen ara xD Konusuruk xD
ooo Sekom Yuzunu Görmesekte Yazını Gormek benı Sevındırdı :)

Hakan KanKım oyunu BıraKıcak BEn veda yazmıcammı sAndın xD Yuzumude Gorursun CAno :D Bu Ikv FuArı OLcahı Gun Fuarda OL xD Bızde orda oLcaz ;) AnLArsın yha :D
Huhahah Rahat Ol :D Beraber Girişicez Anlarsın ya :D
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

Resim

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ ;)
Kullanıcı avatarı
rdous
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen rdous »

Walla sametcim bende 40 yıl düşünsem oyunu bırakacağım aklıma gelmezdi ama olsun :D

Hatemcim Sen Merak etme eğer bi gün Oyunun düzeldiğine inanırda girersem keserim :D

Dişisilahşör sende o zmn carı silersin :D

Serkancım Ankaradayım ama İstanbula gelmeyi düşünüyorum onuda fuar zamanı ile cakıstırmak istiorum kime girişcekseniz hep beraber girişiriz ;) :D

Ve Oyundaki Coğu Kişiyi Özliyecem ;) :D
Bedenım arz olabilir ama ruhum asla :D
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

İyi kötü günlerimiz geçti hakan sözü çok fazla anlamsız yere uzatmıycam gerçek hayatında başarılar dilerim Lodos kalesinin orda attığımız vs leri unutmuycam (39 Leveldeyken) :D [Hasan 2 Modeli Jandarma Ali Modeli Kaucuk Ceket] :D
Ben Maginottu diye biliyordum onu ama neyse :D
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

VaY Be Sendemi Kanka :( Kendin İcin En İyisini Yaptın Bence .. ReaL HaYaTTa BasaRıLaR aLLaH'a Emanet oL ..Öbdüm Seni ;)
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
samert71
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen samert71 »

rdous yazdı:
Walla sametcim bende 40 yıl düşünsem oyunu bırakacağım aklıma gelmezdi ama olsun :D

Hatemcim Sen Merak etme eğer bi gün Oyunun düzeldiğine inanırda girersem keserim :D

Serkancım Ankaradayım ama İstanbula gelmeyi düşünüyorum onuda fuar zamanı ile cakıstırmak istiorum kime girişcekseniz hep beraber girişiriz ;) :D

bende 2 ay sonra yolcu zaten bağlasalar durmam, askerlik yakın yani 90/4 baba kaçar,

bırakırım yani anlayacağın , inş bir gün realdede karşılaşırız dilekleriyle güzel bir hayat seninle olsun kardeşim...
Kullanıcı avatarı
rdous
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen rdous »

samert71 yazdı:
rdous yazdı:

bende 2 ay sonra yolcu zaten bağlasalar durmam, askerlik yakın yani 90/4 baba kaçar,

bırakırım yani anlayacağın , inş bir gün realdede karşılaşırız dilekleriyle güzel bir hayat seninle olsun kardeşim...

Her Türlü aga Ankaraya düşersen ara Bulusuruz :D
Bedenım arz olabilir ama ruhum asla :D
Kullanıcı avatarı
SAVASsanati
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAVASsanati »

rdous yazdı:

Sen başla oyuna yeniden kasıtlı kesilecem :D (ama1 kerelik) ;)
SAVAŞsanatı
LODOS

RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR
Kullanıcı avatarı
xxkralbuffxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xxkralbuffxx »

mccaglar yazdı:VaY Be Sendemi Kanka :( Kendin İcin En İyisini Yaptın Bence .. ReaL HaYaTTa BasaRıLaR aLLaH'a Emanet oL ..Öbdüm Seni ;)
KanKa Sende COk OynAdın Bırak ArTık xD :DLanet gırsın Bu Oyuna de xD BırAKıyom Lan Bnde GıvrakLar de xD Senınde GOrek yazını Surda xD :D :P
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx

Resim[/center]

“Genel Sohbet” sayfasına dön