Bir VeDa Da BenDen ... rdous
- xxkralbuffxx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Re: Bir VeDa Da BenDen ... rdous
Zaza yazdı:ooo Sekom Yuzunu Görmesekte Yazını Gormek benı Sevındırdıxxkralbuffxx yazdı:ulan dedım Fuar gunu Acaba beLLı OLmusmuduR Bakım Bı GIrdım Sende Oyunu bıraKmısın xD HeLAl SAna waLLa KanKı En DOgrusunu Yapmısın . HakLının HaKsızDan Ayırılmadıhı SanaL Dunyada BöLe GuzeL Bır oyunu GerızEkaLıca Bı KonuMa GetıRenlerın ( ? ? ) Bence Bıraz DıKkat EtmeLerı Lazım . BıraKmaKLa en Dogru Kararı yapmısın KaRdEsım GerCek HayaTında baSaRıLar DıLerım Ins MutLu OLuRsun KanKı ne ZAMan Istersen ara xD Konusuruk xD![]()
Hakan KanKım oyunu BıraKıcak BEn veda yazmıcammı sAndın xD Yuzumude Gorursun CAno
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx
xKraLBuFFx

Huhahah Rahat Olxxkralbuffxx yazdı:Zaza yazdı:ooo Sekom Yuzunu Görmesekte Yazını Gormek benı Sevındırdıxxkralbuffxx yazdı:ulan dedım Fuar gunu Acaba beLLı OLmusmuduR Bakım Bı GIrdım Sende Oyunu bıraKmısın xD HeLAl SAna waLLa KanKı En DOgrusunu Yapmısın . HakLının HaKsızDan Ayırılmadıhı SanaL Dunyada BöLe GuzeL Bır oyunu GerızEkaLıca Bı KonuMa GetıRenlerın ( ? ? ) Bence Bıraz DıKkat EtmeLerı Lazım . BıraKmaKLa en Dogru Kararı yapmısın KaRdEsım GerCek HayaTında baSaRıLar DıLerım Ins MutLu OLuRsun KanKı ne ZAMan Istersen ara xD Konusuruk xD![]()
Hakan KanKım oyunu BıraKıcak BEn veda yazmıcammı sAndın xD Yuzumude Gorursun CAnoBu Ikv FuArı OLcahı Gun Fuarda OL xD Bızde orda oLcaz
AnLArsın yha
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
Walla sametcim bende 40 yıl düşünsem oyunu bırakacağım aklıma gelmezdi ama olsun
Hatemcim Sen Merak etme eğer bi gün Oyunun düzeldiğine inanırda girersem keserim
Dişisilahşör sende o zmn carı silersin
Serkancım Ankaradayım ama İstanbula gelmeyi düşünüyorum onuda fuar zamanı ile cakıstırmak istiorum kime girişcekseniz hep beraber girişiriz
Ve Oyundaki Coğu Kişiyi Özliyecem
Bedenım arz olabilir ama ruhum asla 
İyi kötü günlerimiz geçti hakan sözü çok fazla anlamsız yere uzatmıycam gerçek hayatında başarılar dilerim Lodos kalesinin orda attığımız vs leri unutmuycam (39 Leveldeyken)
[Hasan 2 Modeli Jandarma Ali Modeli Kaucuk Ceket] 
Ben Maginottu diye biliyordum onu ama neyse
Ben Maginottu diye biliyordum onu ama neyse
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BeTa
VaY Be Sendemi Kanka
Kendin İcin En İyisini Yaptın Bence .. ReaL HaYaTTa BasaRıLaR aLLaH'a Emanet oL ..Öbdüm Seni
rdous yazdı:
Walla sametcim bende 40 yıl düşünsem oyunu bırakacağım aklıma gelmezdi ama olsun
Hatemcim Sen Merak etme eğer bi gün Oyunun düzeldiğine inanırda girersem keserim![]()
Serkancım Ankaradayım ama İstanbula gelmeyi düşünüyorum onuda fuar zamanı ile cakıstırmak istiorum kime girişcekseniz hep beraber girişiriz![]()
Ve Oyundaki Coğu Kişiyi Özliyecem![]()
![]()
bende 2 ay sonra yolcu zaten bağlasalar durmam, askerlik yakın yani 90/4 baba kaçar,
bırakırım yani anlayacağın , inş bir gün realdede karşılaşırız dilekleriyle güzel bir hayat seninle olsun kardeşim...
samert71 yazdı:rdous yazdı:
Hatemcim Sen Merak etme eğer bi gün Oyunun düzeldiğine inanırda girersem keserim![]()
Serkancım Ankaradayım ama İstanbula gelmeyi düşünüyorum onuda fuar zamanı ile cakıstırmak istiorum kime girişcekseniz hep beraber girişiriz![]()
Ve Oyundaki Coğu Kişiyi Özliyecem![]()
![]()
bende 2 ay sonra yolcu zaten bağlasalar durmam, askerlik yakın yani 90/4 baba kaçar,
bırakırım yani anlayacağın , inş bir gün realdede karşılaşırız dilekleriyle güzel bir hayat seninle olsun kardeşim...
Her Türlü aga Ankaraya düşersen ara Bulusuruz
Bedenım arz olabilir ama ruhum asla 
- SAVASsanati
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Sen başla oyuna yeniden kasıtlı kesilecemrdous yazdı:
SAVAŞsanatı
LODOS
RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR
LODOS
RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR
- xxkralbuffxx
- Sahaf Yardımcısı
KanKa Sende COk OynAdın Bırak ArTık xDmccaglar yazdı:VaY Be Sendemi KankaKendin İcin En İyisini Yaptın Bence .. ReaL HaYaTTa BasaRıLaR aLLaH'a Emanet oL ..Öbdüm Seni
![]()
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx
xKraLBuFFx