Askerden Mektup Var .. MoonwaLk

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Askerden Mektup Var .. MoonwaLk

Mesaj gönderen Vandervaart »

KaRASiS yazdı:korayın abazanın teki olduğunu gördüğü her bayan çara sulandığını bilmeyen yok herhalde inkar eden yalakalarıda var tabi onlarıda anlamak lzm koray elden geçirdiklerini onlara bırkaıyo bu yolda devam aslanlarım benim :D
=))) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
ferhatbaba
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ferhatbaba »

Löbaza koray :D
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri ;)

FeRHaT SüSeN

Resim

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
sanane11
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sanane11 »

Fatih Sen Temiz kalplisin bunu biliyorum ama abin benim için değerli sende eğer onun kişiliğine sahipsen senle neden görüşmeyeyimki şuanki çarının ismini yaz kullaındıgın ona göre görüşelim Saygılarla iyi forum lar bu arada sana analatacagım çok şey var fatih ama bu konuda herkeze canın sağolsu de geçsin ve bir daha açma bence boş ver kendi yolunu çiz derim ben senin arkandayım her zaman tamam ama senle biraz konusmak istiyorum kardeşim saygılar...
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Genius »

E yuh yani bu kadar da aptal olabiliyorsun ne diyelim sana biz ? Şu konuyu açmaktaki amacın ne ? Yaşı 10 olan bi masuma bile böyle iftiralar atabiliyorsun yazık..Bu kadar basitleşme..Basitleşme neden diyorum ki zaten BASİT BİR İNSANSIN...Relaxxefendy'e gelince her şeye ortalık malı gibi atlama,her gördüğün konuya yorum yapma..Senin nasıl adi bir insan oldugunuzu da biliyoruz..Bu konu amacını aştı sen ve senin gibileri yüzünden..YAZIK . .!!
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
MoziLLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MoziLLa »

McErdem yazdı:Küçük birşeye dikkat cekeceğim cok güzel oynuyorsun farkındamısın ? Öyle güzel kasmıssınki kendini fotoğraf cekeceğin için... Ejder malzemen gitmiş canın sağolsun diyorsun ve foto alıyorsun... Gercekten yazık , yazık !
Erdem sizler hep böylesiniz be dostum. Adam fotoğraf almasa kanıtın yok uyduruyorsun gerçek değşl demeyide biliyorsunuz adam resim çekmiş aciz diyorsunuz ne yapsın sen söyle ;)
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun ;)
______ ;) MoZiLLa ;)______
Kullanıcı avatarı
ferhatbaba
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ferhatbaba »

Megax team yaş ortalaması 16 ilgilenmeyin . . . . okul başladı alayı yol ald ;)
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri ;)

FeRHaT SüSeN

Resim

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kfat4 »

Her ne olursa olsun birine küfretmek bir çözüm değildir. Loncadan ihraç etmeleri gayet normaldir. Tayfun' a söylediğine gelince, fena güldüm o sözüne. Neyse polemiğe gerek yok. Balakai ve Noomerhametin ne olduğunu ben bilirim. Lodos klanındayken hem klan hem bölge kanalından az küfrünü görmedik.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

kfat4 yazdı:Her ne olursa olsun birine küfretmek bir çözüm değildir. Loncadan ihraç etmeleri gayet normaldir. Tayfun' a söylediğine gelince, fena güldüm o sözüne. Neyse polemiğe gerek yok. Balakai ve Noomerhametin ne olduğunu ben bilirim. Lodos klanındayken hem klan hem bölge kanalından az küfrünü görmedik.

Vlla doru dedi =) Bu arada snle bişe konuşçm =) buluşmak lazım Meranda =)
Kullanıcı avatarı
rockstyle
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen rockstyle »

Ben 10 yaşındaki çocuğu karalamadım bu birincisi herşey foto da açık orda söylemek istedğim korayın bacısını oyun için ortaya attığı + ben fotoları atmasam kanıtın yok konusuyosun dersiniz size ne yapsak bi bahaneniz var zaten 3. olarak Balakai ve Noomerhamet bölgeden bi kez küfür etmiştir onda da Noomerhamet'le ettim . ve ben loncadan ihracıma itiraz etmiyorum haklılardı ama loncadan ihracımı koşa koşa yazan isim Redsxtiger oldu yani BÜYÜCÜSÜNÜ kasıp 49 ettiğim adam yaptı daha abimle yasıt olmayan ama abime artistlenen ( parası varya adı adam oluyor ) adam ... demek istediğimi iyi anlayın kimseden para istediğim destek aradığım veya kimseyi karaladığım yok kimin ne kadar aciz ve alçak olduğunu görün diye söyledim ben bunları gelip de asıl sen acizsin yazmayın saf saf .. iyi forumlar
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''

aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe

aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
MeGaXTuqCe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen MeGaXTuqCe »

Nasıl insanlarsınız anlamıyorum,ben de MegaxLerdenim ve bir bayanım,koray bana neden sarkmadı ?Onun bir sevgilisi var.İkimizde kardeş gibiyiz,bu aralar gıremıyorum.Hepsi de bılıyor.Neyimizi çekemıyorsunuz ki ?Burası oyun ortamı,kendinizi fazla kasmayın.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön