KaRASiS yazdı:korayın abazanın teki olduğunu gördüğü her bayan çara sulandığını bilmeyen yok herhalde inkar eden yalakalarıda var tabi onlarıda anlamak lzm koray elden geçirdiklerini onlara bırkaıyo bu yolda devam aslanlarım benim
Askerden Mektup Var .. MoonwaLk
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: Askerden Mektup Var .. MoonwaLk
- ferhatbaba
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Löbaza koray 
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri 
FeRHaT SüSeN

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
FeRHaT SüSeN

Fatih Sen Temiz kalplisin bunu biliyorum ama abin benim için değerli sende eğer onun kişiliğine sahipsen senle neden görüşmeyeyimki şuanki çarının ismini yaz kullaındıgın ona göre görüşelim Saygılarla iyi forum lar bu arada sana analatacagım çok şey var fatih ama bu konuda herkeze canın sağolsu de geçsin ve bir daha açma bence boş ver kendi yolunu çiz derim ben senin arkandayım her zaman tamam ama senle biraz konusmak istiyorum kardeşim saygılar...
E yuh yani bu kadar da aptal olabiliyorsun ne diyelim sana biz ? Şu konuyu açmaktaki amacın ne ? Yaşı 10 olan bi masuma bile böyle iftiralar atabiliyorsun yazık..Bu kadar basitleşme..Basitleşme neden diyorum ki zaten BASİT BİR İNSANSIN...Relaxxefendy'e gelince her şeye ortalık malı gibi atlama,her gördüğün konuya yorum yapma..Senin nasıl adi bir insan oldugunuzu da biliyoruz..Bu konu amacını aştı sen ve senin gibileri yüzünden..YAZIK . .!!
Erdem sizler hep böylesiniz be dostum. Adam fotoğraf almasa kanıtın yok uyduruyorsun gerçek değşl demeyide biliyorsunuz adam resim çekmiş aciz diyorsunuz ne yapsın sen söyleMcErdem yazdı:Küçük birşeye dikkat cekeceğim cok güzel oynuyorsun farkındamısın ? Öyle güzel kasmıssınki kendini fotoğraf cekeceğin için... Ejder malzemen gitmiş canın sağolsun diyorsun ve foto alıyorsun... Gercekten yazık , yazık !
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
- ferhatbaba
- Sahaf Yardımcısı
Megax team yaş ortalaması 16 ilgilenmeyin . . . . okul başladı alayı yol ald
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri 
FeRHaT SüSeN

FeRHaT SüSeN

Her ne olursa olsun birine küfretmek bir çözüm değildir. Loncadan ihraç etmeleri gayet normaldir. Tayfun' a söylediğine gelince, fena güldüm o sözüne. Neyse polemiğe gerek yok. Balakai ve Noomerhametin ne olduğunu ben bilirim. Lodos klanındayken hem klan hem bölge kanalından az küfrünü görmedik.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
-
- Kadim Hidra Avcısı
kfat4 yazdı:Her ne olursa olsun birine küfretmek bir çözüm değildir. Loncadan ihraç etmeleri gayet normaldir. Tayfun' a söylediğine gelince, fena güldüm o sözüne. Neyse polemiğe gerek yok. Balakai ve Noomerhametin ne olduğunu ben bilirim. Lodos klanındayken hem klan hem bölge kanalından az küfrünü görmedik.
Vlla doru dedi
Ben 10 yaşındaki çocuğu karalamadım bu birincisi herşey foto da açık orda söylemek istedğim korayın bacısını oyun için ortaya attığı + ben fotoları atmasam kanıtın yok konusuyosun dersiniz size ne yapsak bi bahaneniz var zaten 3. olarak Balakai ve Noomerhamet bölgeden bi kez küfür etmiştir onda da Noomerhamet'le ettim . ve ben loncadan ihracıma itiraz etmiyorum haklılardı ama loncadan ihracımı koşa koşa yazan isim Redsxtiger oldu yani BÜYÜCÜSÜNÜ kasıp 49 ettiğim adam yaptı daha abimle yasıt olmayan ama abime artistlenen ( parası varya adı adam oluyor ) adam ... demek istediğimi iyi anlayın kimseden para istediğim destek aradığım veya kimseyi karaladığım yok kimin ne kadar aciz ve alçak olduğunu görün diye söyledim ben bunları gelip de asıl sen acizsin yazmayın saf saf .. iyi forumlar
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''
aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe
aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe
aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
-
- Salgın Koruyucusu
Nasıl insanlarsınız anlamıyorum,ben de MegaxLerdenim ve bir bayanım,koray bana neden sarkmadı ?Onun bir sevgilisi var.İkimizde kardeş gibiyiz,bu aralar gıremıyorum.Hepsi de bılıyor.Neyimizi çekemıyorsunuz ki ?Burası oyun ortamı,kendinizi fazla kasmayın.