1m bonoyu 500m yapmişlar ve Halime teyzeye satmişlar

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Vguard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: 1m bonoyu 500m yapmişlar ve Halime teyzeye satmişlar

Mesaj gönderen Vguard »

xFirelifex yazdı:
word834 yazdı:
Vguard yazdı:
word834 yazdı:Resim

resim linki buymus D
bi dakka kardeş benim bildigim kendi karekterinin cantasını görebilirsin.. sen onun cantasını nasıl gösterionn bu işte bir iş var

kardes orda ismi karalanmıs olan cantasında 1 tane iridyum 100 kusur m parası olan adam 1 lvl lık adam ve kendi cantasi baskasının cantasına bakmıoo

ikinci bi konuya gelirsek beyler ben burda acık var alın kullanın demiorumm yöneticiler görsün bu açıgı die konu actım

ayrıcada classes dosya doru ustunde işlem yapınca sadece kendi pc de etkili olur ama beyler bunu siz kaba saba xlm dosyasını acip price degerini deiştirerek yapıyorsunuz Adamlar yazılımcı inanin sizin bildiginiz bilgilerin 100 katına sahiptirler

tekrar dedigim gibi dosya sadece classes.xlm ile yapılmıs bişeyy deil istanbul ve launcher dosyasıylada oynanmiş gercek dosya google da cirit atıo 1m bonoyu 500m yazan buna ulasıyor ben bu nedenle diyorum kimse haksız yere bişey kazanmasın die
Sayfaya nasıl ulaşacağımızı da yazdı.Artık sazanların o linki indirip dediklerini yapmalarını bekliyor.Bu sabah kayıt olmuş kayıt olduğu gibi hemen konuyu açmış aklınca çarlarınızı çalacak.Kimse denemesin.
bencede doğru aklı olan bir insan bunun ne biçim bir hile oldugunu anlar..hem bakıyorum.. senin sunucun farklı bunun bizimle ne ilgisi var git kendi sunucunu uyar.. senin dediğin kişi bu sunucuya gelirse biz uyarmasını biliriz..
Resim
[spoiler]YÜKLENİYOR
Resim[/spoiler]
Kullanıcı avatarı
Vguard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Vguard »

okul acılınca eve pc cekcem ordan oynucam ikv yi :twisted:
Resim
[spoiler]YÜKLENİYOR
Resim[/spoiler]
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

Vguard yazdı:
xFirelifex yazdı:
word834 yazdı:
Vguard yazdı:
word834 yazdı:Resim

resim linki buymus D
bi dakka kardeş benim bildigim kendi karekterinin cantasını görebilirsin.. sen onun cantasını nasıl gösterionn bu işte bir iş var

kardes orda ismi karalanmıs olan cantasında 1 tane iridyum 100 kusur m parası olan adam 1 lvl lık adam ve kendi cantasi baskasının cantasına bakmıoo

ikinci bi konuya gelirsek beyler ben burda acık var alın kullanın demiorumm yöneticiler görsün bu açıgı die konu actım

ayrıcada classes dosya doru ustunde işlem yapınca sadece kendi pc de etkili olur ama beyler bunu siz kaba saba xlm dosyasını acip price degerini deiştirerek yapıyorsunuz Adamlar yazılımcı inanin sizin bildiginiz bilgilerin 100 katına sahiptirler

tekrar dedigim gibi dosya sadece classes.xlm ile yapılmıs bişeyy deil istanbul ve launcher dosyasıylada oynanmiş gercek dosya google da cirit atıo 1m bonoyu 500m yazan buna ulasıyor ben bu nedenle diyorum kimse haksız yere bişey kazanmasın die
Sayfaya nasıl ulaşacağımızı da yazdı.Artık sazanların o linki indirip dediklerini yapmalarını bekliyor.Bu sabah kayıt olmuş kayıt olduğu gibi hemen konuyu açmış aklınca çarlarınızı çalacak.Kimse denemesin.
bencede doğru aklı olan bir insan bunun ne biçim bir hile oldugunu anlar..hem bakıyorum.. senin sunucun farklı bunun bizimle ne ilgisi var git kendi sunucunu uyar.. senin dediğin kişi bu sunucuya gelirse biz uyarmasını biliriz..
Sunucusu aslında teşkilat.Resimdeki oyunculardan da belli oluyor.Başka forumlara açtığı konularda da teşkilatta çalışıyor diğer sunucularda çalışmayabilir diyor.Herhalde kayıt olurken biraz farklılık olsun diye tılsım yapmış :)
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

İnternette dolaşan hiçbir İKV Hilesi içerikli konuda söylenenlere inanmamanız konusunda BÜYÜK HARFLERLE UYARIYORUZ! Oyunumuzun herhangi bir hilesi bulunmamaktadır. Yayınlanan launcher.exe 'nin oyunumuzun launcher'i ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Yalnızca hesabınızı çalmaya yönelik teferruatlıca hazırlanmış bir düzendir.

Konu nezdinde konuyu paylaşan kullanıcı süresiz yasaklanmıştır.

Bilgi ve dikkatinize!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön