Bi vedada benden olsun bakiiim :)))

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
RaiNBLacK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bi vedada benden olsun bakiiim :)))

Mesaj gönderen RaiNBLacK »

Speciallistgirl yazdı:Eveeeettt bende artık bu oyuna son vermeye karar verdim.bu kararım çok öncedende belliydi fakat bazı dostlarımdan dolayı oyundan kopamıyordum.bu sene benim için çok önemli bi sene olduğundan oyuna bi daha girmeme kararı aldım :) oyun beni kurtarmayacak.zaman kaybı.iyi hoş, güzel vakit geçirdik ama bi yere kadar.bugün oyundaki tam 490.günüm sanırım :D e bu kadarda yeter :) konu açmamdaki sebepte bilinsin oyunu bıraktığım. :) tüm dostlarım kendilerinee iyi baksınlarr :)

Öncelikle Selamlar

Real Hayatında Başarılarının Devamını Dilerim Fulya Umarım En Doğru Kararı Kendi Adına Vermişsindir.

Rainblack Raınblack
xXxXhostxXxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXxXhostxXxX »

Fulya Snde BIrakıon Oyun u oyunda ARTık TEk Bi EYÜp SULTANLI kaldı...
Bİr GN HERkes Bu OYunu BIrakacak tı ZAMan Bİzim BIrakmamz Bİraz DAha ERken oldu SAna REel DE BASalılar Gİt DERs CALıs :D
Speciallistgirl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Speciallistgirl »

xXxXhostxXxX yazdı:Fulya Snde BIrakıon Oyun u oyunda ARTık TEk Bi EYÜp SULTANLI kaldı...
Bİr GN HERkes Bu OYunu BIrakacak tı ZAMan Bİzim BIrakmamz Bİraz DAha ERken oldu SAna REel DE BASalılar Gİt DERs CALıs :D
aynen ibo kazanmam gereken bi sınav var gidip ders çalışcam :D
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
Speciallistgirl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

RaiNBLacK yazdı:
Speciallistgirl yazdı:Eveeeettt bende artık bu oyuna son vermeye karar verdim.bu kararım çok öncedende belliydi fakat bazı dostlarımdan dolayı oyundan kopamıyordum.bu sene benim için çok önemli bi sene olduğundan oyuna bi daha girmeme kararı aldım :) oyun beni kurtarmayacak.zaman kaybı.iyi hoş, güzel vakit geçirdik ama bi yere kadar.bugün oyundaki tam 490.günüm sanırım :D e bu kadarda yeter :) konu açmamdaki sebepte bilinsin oyunu bıraktığım. :) tüm dostlarım kendilerinee iyi baksınlarr :)

Öncelikle Selamlar

Real Hayatında Başarılarının Devamını Dilerim Fulya Umarım En Doğru Kararı Kendi Adına Vermişsindir.

Rainblack Raınblack
tşkkr ederim özgür doğru bi karar zaten kim kaldı ki oyunda...
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
Kullanıcı avatarı
JiGyyy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen JiGyyy »

Allah a emanet ol kardeşim
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ

Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Wan Te D

Mesaj gönderen JuSTLoV »

Kız Fulya bu sahneyi 1 kere daha yaşamıştık Gerçek hayatta başarılar.Başbelan serhat :) inş bu sefer olacak :D :mrgreen: :mrgreen:

Savaşa slm söle sizin fotoları internete vericem :P
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SizofreNN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SizofreNN »

By By
Resim
RaideRs oF AnatoLiA
Şizofren / BABASININOĞLU
www.anadoluakincilari.com
Resim
Speciallistgirl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

JuSTLoV yazdı:Kız Fulya bu sahneyi 1 kere daha yaşamıştık Gerçek hayatta başarılar.Başbelan serhat :) inş bu sefer olacak :D :mrgreen: :mrgreen:

Savaşa slm söle sizin fotoları internete vericem :P
hahahha koptum ya:D savaşı damat yaptığın fotoları sil :D vururum seni :D:d söylerim söylerim :) evt yaşamıştıkta bırakamıodum ya öyle arkadaşlardan dolayı ama zaten onlarda bıraktı :)
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
xXxXhostxXxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xXxXhostxXxX »

bnde su charın banını actıktan sonra İkv ile Tüm BAğlantım kesilcekte yöneticiler direnio bana SOnra Bnde REel de KIz PEsinde KOscam :D
Speciallistgirl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

xXxXhostxXxX yazdı:bnde su charın banını actıktan sonra İkv ile Tüm BAğlantım kesilcekte yöneticiler direnio bana SOnra Bnde REel de KIz PEsinde KOscam :D
banın açılmasın ne gerek var ;D bıraktın gitti işte :D hadi bağallııım hayırlı işler ^_^
RoCKuNZeL xROCKUNZELx

“Genel Sohbet” sayfasına dön