Speciallistgirl yazdı:Eveeeettt bende artık bu oyuna son vermeye karar verdim.bu kararım çok öncedende belliydi fakat bazı dostlarımdan dolayı oyundan kopamıyordum.bu sene benim için çok önemli bi sene olduğundan oyuna bi daha girmeme kararı aldım oyun beni kurtarmayacak.zaman kaybı.iyi hoş, güzel vakit geçirdik ama bi yere kadar.bugün oyundaki tam 490.günüm sanırım e bu kadarda yeter konu açmamdaki sebepte bilinsin oyunu bıraktığım. tüm dostlarım kendilerinee iyi baksınlarr
Öncelikle Selamlar
Real Hayatında Başarılarının Devamını Dilerim Fulya Umarım En Doğru Kararı Kendi Adına Vermişsindir.
Fulya Snde BIrakıon Oyun u oyunda ARTık TEk Bi EYÜp SULTANLI kaldı...
Bİr GN HERkes Bu OYunu BIrakacak tı ZAMan Bİzim BIrakmamz Bİraz DAha ERken oldu SAna REel DE BASalılar Gİt DERs CALıs
xXxXhostxXxX yazdı:Fulya Snde BIrakıon Oyun u oyunda ARTık TEk Bi EYÜp SULTANLI kaldı...
Bİr GN HERkes Bu OYunu BIrakacak tı ZAMan Bİzim BIrakmamz Bİraz DAha ERken oldu SAna REel DE BASalılar Gİt DERs CALıs
aynen ibo kazanmam gereken bi sınav var gidip ders çalışcam
Speciallistgirl yazdı:Eveeeettt bende artık bu oyuna son vermeye karar verdim.bu kararım çok öncedende belliydi fakat bazı dostlarımdan dolayı oyundan kopamıyordum.bu sene benim için çok önemli bi sene olduğundan oyuna bi daha girmeme kararı aldım oyun beni kurtarmayacak.zaman kaybı.iyi hoş, güzel vakit geçirdik ama bi yere kadar.bugün oyundaki tam 490.günüm sanırım e bu kadarda yeter konu açmamdaki sebepte bilinsin oyunu bıraktığım. tüm dostlarım kendilerinee iyi baksınlarr
Öncelikle Selamlar
Real Hayatında Başarılarının Devamını Dilerim Fulya Umarım En Doğru Kararı Kendi Adına Vermişsindir.
Rainblack Raınblack
tşkkr ederim özgür doğru bi karar zaten kim kaldı ki oyunda...
JuSTLoV yazdı:Kız Fulya bu sahneyi 1 kere daha yaşamıştık Gerçek hayatta başarılar.Başbelan serhat inş bu sefer olacak :mrgreen: :mrgreen:
Savaşa slm söle sizin fotoları internete vericem
hahahha koptum ya:D savaşı damat yaptığın fotoları sil vururum seni :d söylerim söylerim evt yaşamıştıkta bırakamıodum ya öyle arkadaşlardan dolayı ama zaten onlarda bıraktı
xXxXhostxXxX yazdı:bnde su charın banını actıktan sonra İkv ile Tüm BAğlantım kesilcekte yöneticiler direnio bana SOnra Bnde REel de KIz PEsinde KOscam
banın açılmasın ne gerek var bıraktın gitti işte hadi bağallııım hayırlı işler ^_^