iyi forumlar.
Meteora 2. bir giriş LODOS larında Hakkı !!!
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Meteora 2. bir giriş LODOS larında Hakkı !!!
Swiadectwo sen tek başına ismet kesmiş adamsın, meteora mı geçemeyeceksin
)) şaka bir yana bir arz olarak lodoslar haklı... işin aslı milletin saygısı olsa ne ikinci kapılara gerek kalır nede bu tartışmalar olur. daha çemberlitaş açılmadan biz aramızda lodoslar nerede barikat kurar biz charları nerede bırakmalıyızı düşünmeye başladık bile. aynı şeyi onlarda düşünüyordur. ben kendi adıma karizması olmayan yada işim var diyen lodoslara grubum olarak dokunmadık ama herkes bizim grupta değil vuran oluyor. aynı şekilde lodoslardada bırakan var sorgusuz sualsiz dalnda var. arzlara ayrıcalık yapılıyor dışında herşeye katılabilirim. oyundaki lodosların neden fazla oldugunu bizati eski bir lodos bana açıklamıştı. oyunda dengeler sürekli değişiyor. normali de bu zaten. bir klan güçlü sayılırsa yeni başlayanlarda eski charı olanlarda saf değiştiriyor. ya bu konu ıle ilgili bir başlıkta lodosun biri aynen sunu yazmıstı. haseki açıldı artık arzlar elini kolunu sallaya sallaya mısıra giriyor... biz kaleden gelene kadar adam içeri giriyor. bu nasıl bir mantıktır. mısır ne zamndır lodosların bölgesi orda görev yapmak isteyen arz olamazmı. mantalite kafa yapısı karşı tarafın görevini engellemek olduktan sonra siz 10 tanede kapı açsanız nafile. normalde mezarda bana dalmayana yada eski husumetim olanlar dışında lodosa dalmam.. ama herkes aynı değil... arkadaş 1 lwl arz görsem dalıyorum demıs kendince haklı sebepleri var bende düşük lwl e dalmıyordum taki dalmadığım düşük lwl 49 ların arasına katılıp beni kesene kadar
adam 49 ların arasında kralım dıyor dalıyor
)) dedim demekki kaln olunca küçük büyük yok... en nihayetinde oyun arkadaşlar içinizden geldiği gibi oynayın herkes anlayışsız diye anlayışsız olmak hiç bir soruna çözüm olmaz.
iyi forumlar.
iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- Swiadectwo
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Haklı yanların var ama şöle bişi de war adam gecen dedi işim war tiçaret yapıorum...
aradan 1 saaat geçti yer altına giriçem gelmiş bana dalıyo böle şerefsizlik olmaz yani ...xD :lol: :lol: :lol:
Zaten büyüçülerin pestili çıkıyo mşllh ..xD

aradan 1 saaat geçti yer altına giriçem gelmiş bana dalıyo böle şerefsizlik olmaz yani ...xD :lol: :lol: :lol:
Zaten büyüçülerin pestili çıkıyo mşllh ..xD
Sunucu:Eminönü
Klan:Lodos
Rütbe:2 Yıldız
Küfür seviyesi:yüksek
Komedi:Yüksek
Saygı:Yüksek

- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Tamam Meteor'a 2. giriş olsun ama Meteor Arz Kale'nin de 2. bir çıkışı olsun veya Biz Meteor'da Lodoş Sancağı'nın içinden geçmeyelim?
Bu arada ilk yalvarma vs. diyen arkadaşa sözüm onlarca defa yaşadım Lodoşlar bırak karizma satacağım diyorlar, tamam diyorum eyvallah bırakıyorum o anda zınk yanına bir adam daha geliyor ondan yüz bulan Lodoşlar anında dalıyorlar bu erkeklik mi?
Daha sonra dedikleri şey yol al...
Adamlar karizma satacağız bırak diyorlar ertesi gün aynı adamlar biz karizma satarken bize dalıyorlar...
Bu şimdi erkekliğe sığar mı ciddi ciddi söyleyin?
Onlarca defa ben de Yeraltı'na, Mısır'a girmekle uğraştım ve onlarca kez alışverişle öldüm...
Artık ben de alışveriş açıyorum gerektiğinde...
Yapılacak tek şey bu ben başka bir şey düşünemiyorum...
Her iki klan da aç burada ayrımcılığa gerek yok...
Bu arada ilk yalvarma vs. diyen arkadaşa sözüm onlarca defa yaşadım Lodoşlar bırak karizma satacağım diyorlar, tamam diyorum eyvallah bırakıyorum o anda zınk yanına bir adam daha geliyor ondan yüz bulan Lodoşlar anında dalıyorlar bu erkeklik mi?
Daha sonra dedikleri şey yol al...
Adamlar karizma satacağız bırak diyorlar ertesi gün aynı adamlar biz karizma satarken bize dalıyorlar...
Bu şimdi erkekliğe sığar mı ciddi ciddi söyleyin?
Onlarca defa ben de Yeraltı'na, Mısır'a girmekle uğraştım ve onlarca kez alışverişle öldüm...
Artık ben de alışveriş açıyorum gerektiğinde...
Yapılacak tek şey bu ben başka bir şey düşünemiyorum...
Her iki klan da aç burada ayrımcılığa gerek yok...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
-
- İskele Babası
Karizma yok .Adamlara karizma yok artık geçelim diyorum adamlar daha da dalıyor.Ama kendileri gelip hasekide yalvarmayı iyi biliyorlar.Geçenlerde adamın biri gelmiş ben ve 1 kişi daha hasekideyiz.Lütfen bırakın geçeyim karizmam yok dedi .İnsanlık bende kalsın dedim VE GEÇİRDİM.Ondan sonra biri daha geldi o da abi lütfen bırak geçeyim dedi.O da geçti.Ertesi gün meteorda acil bir işim vardı ve meteora inecegm zaman komutana yaklaştım ve arkadaşlar bırakın geçeyim acil bir işim var dedim ama kestiler.Karizma 0 olana kadar kestiler.Karizma 0 oldu karizmam yok artık bırakın geçeyim diyorum yine geçirmiyorlar.Artık nasıl sinirlenmişim ki sövdüm.Geçenden hiç arz yoktu komutanda tam meteora inmeye çalıştıgmda arzın birisi geldi bana alışveriş açtı.Alışverişi kapatana kadar kesti.Yani kendileri yalvarıyorlar bırakalım diye konu biz olunca affetmiyorlar.Şİmdi 1 level arz bile görsem dalıyorum.İsterse küfür etsin.Gelelim kapı konusuna.Bu konu hakkında forumda neredeyse 10 tane konu vardır en az.Ama hala bir gelişme söz konusu degildir.Eminim ki Yöneticiler bu konu üzerinde çalışma yapıyorlar.Bekleyelim.Kapı için uygun zamanı bekliyorlardır.Ama artık meteora bir kapı ytapılması şart oldu.
:!:
:!:
Swiadectwo yazdı:Yaptım olaçak ...xD :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Karargah
Yeter.
Yine bi saçmasalak konu daha.Bütün güzel bölgeler ( Banka , Yeraltı Giriş , Mısır Çarşısı) lodosların elinde.Ayrıca çoğu lodos hasekinin açılmasından çok memnun.Migrata grup topluyoruz gidip giremiyoruz eminönünden meteora iner inmez 50 tane lodos daha gözünüz doysun diyorum.KONU KİLİT.
Yine bi saçmasalak konu daha.Bütün güzel bölgeler ( Banka , Yeraltı Giriş , Mısır Çarşısı) lodosların elinde.Ayrıca çoğu lodos hasekinin açılmasından çok memnun.Migrata grup topluyoruz gidip giremiyoruz eminönünden meteora iner inmez 50 tane lodos daha gözünüz doysun diyorum.KONU KİLİT.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- Swiadectwo0
- Salgın Koruyucusu
Konu kilit demesi kolay ..xD destege dewam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:twisted:

Cesur ol...Cesur olmasan da öyle davran. Aradaki farkı kimse bilmez.

Biz Arzlarda Meteorda ilerlemek için Sizin Sancağınzıın Önünden Geçiyoruz.Unutma !..
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- Swiadectwo0
- Salgın Koruyucusu
Getto yazdı:Biz Arzlarda Meteorda ilerlemek için Sizin Sancağınzıın Önünden Geçiyoruz.Unutma !..
Demek eziqsin ki oradan geçiyosun ..xD
Bak şimdi arkaşadım meteordayken savaş 3 yap alt+ f4 çek eminönüdesin daha nekonuşuyon
Eziqsin demekden kastımda kp yoqtur giremezsin belki s3 yhani
fazla söze gerek yoq
:?: :?: :?: :twisted: :twisted:

Bende bi lodosum ama katılmıyorum arzlarda ztn normal güçte birini kesçeka dam yok hep ezük ezük sağlam adam yok ve deparlayıp giriyoruz belki biz yada çok kişi geliyoruz ama onlar meteordan nasıl çıkıyorlar bunuda düşünün ? biz meteora giremiyoruz onlarda meteordan çıkamıyor.