Saldırlar Olsa ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Icha
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Saldırlar Olsa ?

Mesaj gönderen Icha »

Hydrogenx yazdı:
Icha yazdı:bombacılar bassın eminönünü...küçük lvllar bankacıya ulaklık ederken ya da halime ananın ilaçlarını yetiştirirken...bom..bom..bombom da bombom... :D
Hay Allah, bombacilar kovalasin seni emi ;); Halime teyze ne zaman Halime ana oldu;)
jandarma Ali kaç yaşındaysa... işte o kadar zamandır annelik sıfatını kazandı ;)
Yapım halinde...
under construction..
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Süper olur ya beta dönemlerinde bu olaylar oluyordu. Ancak yanlış hatırlamıyosam belli saatleri vardı yani ne zaman olcağı biliniyordu
Eğer böyle saldırılar olucaksa aniden olmalı ve kesinlikle olmalı bence. Oyunun hikayesindeki şehrimizi savunma olayı tam olarak gerçekleşmiş olur. Hem güzel bir heyecan olur.

Kesinlikle eminönüne ansızın saldırılar olmalı bu çok mantıklı ve güzel olucaktır eee malum kıyamet vakti ;) nolcağı belli olmaz. ayrıca bu saldıran canavarlar öldürüp saldırı püskürtüldüğünde o an o meydanda savaşan oyunculardan bazılarına bu canavarlardan güzel efsunlu eşyalar düşmeli bence buda güzel olucaktır.
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Sariyerli yazdı:Süper olur ya beta dönemlerinde bu olaylar oluyordu. Ancak yanlış hatırlamıyosam belli saatleri vardı yani ne zaman olcağı biliniyordu
Eğer böyle saldırılar olucaksa aniden olmalı ve kesinlikle olmalı bence. Oyunun hikayesindeki şehrimizi savunma olayı tam olarak gerçekleşmiş olur. Hem güzel bir heyecan olur.

Kesinlikle eminönüne ansızın saldırılar olmalı bu çok mantıklı ve güzel olucaktır eee malum kıyamet vakti ;) nolcağı belli olmaz. ayrıca bu saldıran canavarlar öldürüp saldırı püskürtüldüğünde o an o meydanda savaşan oyunculardan bazılarına bu canavarlardan güzel efsunlu eşyalar düşmeli bence buda güzel olucaktır.

savas zor olsun bence en sonunda savasa katılan oyuncular 1 seviye atlasın ya da yüksek tecrübe puanı kazansın plusı olmayanların işine yarar hem adamlara üzülüyorum ne efsunlu item düşüyor nede adam gibi tecrübe puanı alıyorlar böyle bir şey olsa fena olmaz (tama belki bu seviye yüksektme olayı çok çok çok büyük savaslarada olur o savaslarda ayda 1 2 kere ) ama bunun dışında hafif dalgalar halinde düşman kuvvetleri saldırsa fena olmaz hergün olsa bu mesela :D
<)
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFirelifex »

Eski havadisleri okudum da beta döneminde galiba klan etkinlikleri yapılıyormuş ama şimdi hiçbir şey yönetimin umrunda değil yönetimin tek derdi para olmuş.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Hhahaha bombacu olayı hakkikaten süper olurdu düşünsene 4 lwl sin bankaya gidiyosun tam vamrışsın görevi vercen boom senin annanı avradını başlıyor adam küfüre amma komik olurdu :D
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

Reymond yazdı:arkadaşlar bazı günlerde etkininlik olarak gerçekleştirilerek bazı canavarlar eminönü bab ali gibi yerlere saldırıalr düzenlense mesela meran muafızlar eminönüyü bassa eski handanda felan savaslar yasansa oyuna biraz daha renk katmaz mı ? mesela taşkanat saldırıları olmuş tarihcede okumuşdum kadim hidra felan eminönüye cıkmış büyük savaslar yasamış yaratıklara karşı ozaman bu savaslara benzer savaslar yasansa nasıl olurdu sizce :?:
1 leveller napacak peki ?? Mesela bir adam oyuna yeni başlamış kasacak hiçbirşey bilmiyor birden karşısına meran muhafızı veya kadim çıkıyor adama tek atıyor adam kasamıyor ve bu nasıl oyun hemen öldüm diyor ve oyuna başlamıyor ?? Bu etkinlik Eminönün'de değil de Meteorda olabilir en azından oyunu tanımış anlamış insanlar oluyor orda ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

rapper yazdı:
Reymond yazdı:arkadaşlar bazı günlerde etkininlik olarak gerçekleştirilerek bazı canavarlar eminönü bab ali gibi yerlere saldırıalr düzenlense mesela meran muafızlar eminönüyü bassa eski handanda felan savaslar yasansa oyuna biraz daha renk katmaz mı ? mesela taşkanat saldırıları olmuş tarihcede okumuşdum kadim hidra felan eminönüye cıkmış büyük savaslar yasamış yaratıklara karşı ozaman bu savaslara benzer savaslar yasansa nasıl olurdu sizce :?:
1 leveller napacak peki ?? Mesela bir adam oyuna yeni başlamış kasacak hiçbirşey bilmiyor birden karşısına meran muhafızı veya kadim çıkıyor adama tek atıyor adam kasamıyor ve bu nasıl oyun hemen öldüm diyor ve oyuna başlamıyor ?? Bu etkinlik Eminönün'de değil de Meteorda olabilir en azından oyunu tanımış anlamış insanlar oluyor orda ..
yaw etkinlik 1 günlük adam onalrı görünce oyun daha çok sarar onu zaten
<)
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

Icha yazdı:bombacılar bassın eminönünü...küçük lvllar bankacıya ulaklık ederken ya da halime ananın ilaçlarını yetiştirirken...bom..bom..bombom da bombom... :D
orti arefe günü onu kesmeye çalışırken üstümüze bombacı yolladı eminönü arz sancakta :D

beklenmedik bi anda gelince herkez öldü :D

Resim

böyle etkinlikler istiyoruz :D
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Grandxtexas yazdı:
orti arefe günü onu kesmeye çalışırken üstümüze bombacı yolladı eminönü arz sancakta :D

beklenmedik bi anda gelince herkez öldü :D

Resim

böyle etkinlikler istiyoruz :D
düşünsene arz sancakda bomlar :D neyseki arz muafızlarının kolunda arbelat var ama lodos muafızlarında :D
<)
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Eskiden oyun 1000 kişiyse şimdi 10.000 kişi bence çok lag olur :)
Etolford ///// Eminönü //// Fierce

“Genel Etkileşim” sayfasına dön