jandarma Ali kaç yaşındaysa... işte o kadar zamandır annelik sıfatını kazandıHydrogenx yazdı:Hay Allah, bombacilar kovalasin seni emiIcha yazdı:bombacılar bassın eminönünü...küçük lvllar bankacıya ulaklık ederken ya da halime ananın ilaçlarını yetiştirirken...bom..bom..bombom da bombom...![]()
; Halime teyze ne zaman Halime ana oldu;)
Saldırlar Olsa ?
Re: Saldırlar Olsa ?
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Süper olur ya beta dönemlerinde bu olaylar oluyordu. Ancak yanlış hatırlamıyosam belli saatleri vardı yani ne zaman olcağı biliniyordu
Eğer böyle saldırılar olucaksa aniden olmalı ve kesinlikle olmalı bence. Oyunun hikayesindeki şehrimizi savunma olayı tam olarak gerçekleşmiş olur. Hem güzel bir heyecan olur.
Kesinlikle eminönüne ansızın saldırılar olmalı bu çok mantıklı ve güzel olucaktır eee malum kıyamet vakti
nolcağı belli olmaz. ayrıca bu saldıran canavarlar öldürüp saldırı püskürtüldüğünde o an o meydanda savaşan oyunculardan bazılarına bu canavarlardan güzel efsunlu eşyalar düşmeli bence buda güzel olucaktır.
Eğer böyle saldırılar olucaksa aniden olmalı ve kesinlikle olmalı bence. Oyunun hikayesindeki şehrimizi savunma olayı tam olarak gerçekleşmiş olur. Hem güzel bir heyecan olur.
Kesinlikle eminönüne ansızın saldırılar olmalı bu çok mantıklı ve güzel olucaktır eee malum kıyamet vakti
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
Sariyerli yazdı:Süper olur ya beta dönemlerinde bu olaylar oluyordu. Ancak yanlış hatırlamıyosam belli saatleri vardı yani ne zaman olcağı biliniyordu
Kesinlikle eminönüne ansızın saldırılar olmalı bu çok mantıklı ve güzel olucaktır eee malum kıyamet vaktinolcağı belli olmaz. ayrıca bu saldıran canavarlar öldürüp saldırı püskürtüldüğünde o an o meydanda savaşan oyunculardan bazılarına bu canavarlardan güzel efsunlu eşyalar düşmeli bence buda güzel olucaktır.
savas zor olsun bence en sonunda savasa katılan oyuncular 1 seviye atlasın ya da yüksek tecrübe puanı kazansın plusı olmayanların işine yarar hem adamlara üzülüyorum ne efsunlu item düşüyor nede adam gibi tecrübe puanı alıyorlar böyle bir şey olsa fena olmaz (tama belki bu seviye yüksektme olayı çok çok çok büyük savaslarada olur o savaslarda ayda 1 2 kere ) ama bunun dışında hafif dalgalar halinde düşman kuvvetleri saldırsa fena olmaz hergün olsa bu mesela
<)
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Eski havadisleri okudum da beta döneminde galiba klan etkinlikleri yapılıyormuş ama şimdi hiçbir şey yönetimin umrunda değil yönetimin tek derdi para olmuş.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Hhahaha bombacu olayı hakkikaten süper olurdu düşünsene 4 lwl sin bankaya gidiyosun tam vamrışsın görevi vercen boom senin annanı avradını başlıyor adam küfüre amma komik olurdu 
1 leveller napacak peki ?? Mesela bir adam oyuna yeni başlamış kasacak hiçbirşey bilmiyor birden karşısına meran muhafızı veya kadim çıkıyor adama tek atıyor adam kasamıyor ve bu nasıl oyun hemen öldüm diyor ve oyuna başlamıyor ?? Bu etkinlik Eminönün'de değil de Meteorda olabilir en azından oyunu tanımış anlamış insanlar oluyor orda ..Reymond yazdı:arkadaşlar bazı günlerde etkininlik olarak gerçekleştirilerek bazı canavarlar eminönü bab ali gibi yerlere saldırıalr düzenlense mesela meran muafızlar eminönüyü bassa eski handanda felan savaslar yasansa oyuna biraz daha renk katmaz mı ? mesela taşkanat saldırıları olmuş tarihcede okumuşdum kadim hidra felan eminönüye cıkmış büyük savaslar yasamış yaratıklara karşı ozaman bu savaslara benzer savaslar yasansa nasıl olurdu sizce :?:
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
yaw etkinlik 1 günlük adam onalrı görünce oyun daha çok sarar onu zatenrapper yazdı:1 leveller napacak peki ?? Mesela bir adam oyuna yeni başlamış kasacak hiçbirşey bilmiyor birden karşısına meran muhafızı veya kadim çıkıyor adama tek atıyor adam kasamıyor ve bu nasıl oyun hemen öldüm diyor ve oyuna başlamıyor ?? Bu etkinlik Eminönün'de değil de Meteorda olabilir en azından oyunu tanımış anlamış insanlar oluyor orda ..Reymond yazdı:arkadaşlar bazı günlerde etkininlik olarak gerçekleştirilerek bazı canavarlar eminönü bab ali gibi yerlere saldırıalr düzenlense mesela meran muafızlar eminönüyü bassa eski handanda felan savaslar yasansa oyuna biraz daha renk katmaz mı ? mesela taşkanat saldırıları olmuş tarihcede okumuşdum kadim hidra felan eminönüye cıkmış büyük savaslar yasamış yaratıklara karşı ozaman bu savaslara benzer savaslar yasansa nasıl olurdu sizce :?:
<)
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
orti arefe günü onu kesmeye çalışırken üstümüze bombacı yolladı eminönü arz sancaktaIcha yazdı:bombacılar bassın eminönünü...küçük lvllar bankacıya ulaklık ederken ya da halime ananın ilaçlarını yetiştirirken...bom..bom..bombom da bombom...![]()
beklenmedik bi anda gelince herkez öldü

böyle etkinlikler istiyoruz
http://bit.ly/qM7njk
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
düşünsene arz sancakda bomlarGrandxtexas yazdı:orti arefe günü onu kesmeye çalışırken üstümüze bombacı yolladı eminönü arz sancaktaIcha yazdı:bombacılar bassın eminönünü...küçük lvllar bankacıya ulaklık ederken ya da halime ananın ilaçlarını yetiştirirken...bom..bom..bombom da bombom...![]()
beklenmedik bi anda gelince herkez öldü
böyle etkinlikler istiyoruz
<)
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Eskiden oyun 1000 kişiyse şimdi 10.000 kişi bence çok lag olur 
Etolford ///// Eminönü //// Fierce