İKV - Kimsenin Bilmedikleri...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV - Kimsenin Bilmedikleri...

Mesaj gönderen Ceviz »

GHOSEN yazdı:

[ALINTI] 1 = KAPAK 1

Merhaba;

Bu soru benimde bayadır düşündüğüm bir soruydu. Bu taktiği savaşçılardan fazla bilen yok tek tük var buna karşı büyü bozma yeteneğimizi kullanabiliriz ama %25 ihtimalle ruhsal ve savaşsal etkileri kaldırdığı için biraz zor olacak.Kont unda anlattığı gibi Savaşçı vs büyücülerde arada belli bir mesafeyle başlanır,savaşçı menzilli silah ile önce dikkat sonra kanatma atacaktır. Bu mesade tek bir büyü kullanacak sınız oda buz neden 1 sn yeliğine rakibi durduruyor bu sırada bir elektirik eğer ki canı azalırsa ilk işi depar olacak zihin atarsınız oturursunuz son 2 sn yede tesla yı açıp direnç kırma alanının menzili içinde durursunuz açıldığı diren çatarsınız fakat oda durdurma atacakdır kutup atacaksınız.Ardından açıldığı gibi direnç+buz 2. bir büyü kullanmıcaksınız.

makine-kadoı-Kont vb Diğer İKV üyeleri demekki bir tek sen zekisin...

Ne saçmaladığını anlamadım? Kont kim? Makine kim? Tanımıyorum ben onları? Onlarmı demiş Kanatmayı bozabilirsin diye? Kanatmayı bozamazsın , ayrıca 1v1 de başarılar diliyorum alıntın için. Büyücüyü birtek onlar bilmiyor , polemik yaratmak istemiyorum gerçi ama onların bilmediği 5-10 şey daha var :) TEKRARDAN SÖYLÜYORUM : KANATMAYI BOZAMAZSIN
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Ceviz yazdı:
GHOSEN yazdı:

[ALINTI] 1 = KAPAK 1

Merhaba;

Bu soru benimde bayadır düşündüğüm bir soruydu. Bu taktiği savaşçılardan fazla bilen yok tek tük var buna karşı büyü bozma yeteneğimizi kullanabiliriz ama %25 ihtimalle ruhsal ve savaşsal etkileri kaldırdığı için biraz zor olacak.Kont unda anlattığı gibi Savaşçı vs büyücülerde arada belli bir mesafeyle başlanır,savaşçı menzilli silah ile önce dikkat sonra kanatma atacaktır. Bu mesade tek bir büyü kullanacak sınız oda buz neden 1 sn yeliğine rakibi durduruyor bu sırada bir elektirik eğer ki canı azalırsa ilk işi depar olacak zihin atarsınız oturursunuz son 2 sn yede tesla yı açıp direnç kırma alanının menzili içinde durursunuz açıldığı diren çatarsınız fakat oda durdurma atacakdır kutup atacaksınız.Ardından açıldığı gibi direnç+buz 2. bir büyü kullanmıcaksınız.

Ne saçmaladığını anlamadım? Kont kim? Makine kim? Tanımıyorum ben onları? Onlarmı demiş Kanatmayı bozabilirsin diye? Kanatmayı bozamazsın , ayrıca 1v1 de başarılar diliyorum alıntın için. Büyücüyü birtek onlar bilmiyor , polemik yaratmak istemiyorum gerçi ama onların bilmediği 5-10 şey daha var :) TEKRARDAN SÖYLÜYORUM : KANATMAYI BOZAMAZSIN

Yaaa Oyunun En İyi Büyücülerini Tanımıyorsun Ama Herneyse...
Şuan Kurt Alfanın Kanatması mı Konumuz yoksa Normal Bir Savaşçının Kanatması mı Yoksa Her İkisi mi :evil:
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

Fark yok ikisinin arasında :) Ayrıca oyunun eniyi büyücüsünü belirleyemezsin , 1v1 de başarılar onların hepsine.
Kullanıcı avatarı
UltraManiac
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen UltraManiac »

Ufak bi ekleme hidra saldırısında etrafa çok güçlü bir zehir yayıyor. bir çok kişi burada ölüyor zaten 2 hidra var 1 tanesinin selim beyin attığı büyü sonucu 1 kafası kopuyor zaten zehirden dolayı selim bey ölüyor hatta hikayede orada adını unuttuğum bi şifacı var o aralarından kurtuluyo onun ileride çok iyi bi zehir direnç şifacısı olacağı söyleniyor.
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥
Resim
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

oyunla ilgili bilgiler için teşekkürler faydalı bir çalışma olmuş
ama ceviz nikli arkadaşın farkettiği gibi büyük bir hata var
ister yaratık atsın ister savaşçı kanatmayı hiç bir büyü bozamaz
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
okansss58
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen okansss58 »

mareşal rütbeli biri var hangi sunucuda hatırlamıom ama ismi iskoçyalı idi
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen monsterdarker »

GHOSEN yazdı:
Ceviz yazdı:
GHOSEN yazdı:

[ALINTI] 1 = KAPAK 1

Merhaba;

Yaaa Oyunun En İyi Büyücülerini Tanımıyorsun Ama Herneyse...
Şuan Kurt Alfanın Kanatması mı Konumuz yoksa Normal Bir Savaşçının Kanatması mı Yoksa Her İkisi mi :evil:
kardeşim sana katılıyorum ve birazdan bir video hazırlayıp arkadaşa gösterecem
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

OveRCLocK yazdı:
UltraManiac" yazdı:17 ye yine itiraz: gayette koruyucu bi yetenek vardı. ruh kalkanı attığım resimde görebilirsiniz .
Haklı olabilirsiniz. Eskiden büyücü kullanmadığımdan yanlış hatırladım demekki.
Ceviz yazdı:MIsır çarşısı içindeki dönemi hatırlamıyorum ben :) Ya ozaman yoktum yada unuttum :)
Hatılamamanız normal. Oyun neredeyse ilk açıldığı zamanlardaydı. Aşağıda oyunun 1.0 sürümünden aldığım resme bakabilirsiniz.

Resim
anlamadığım bişi ismete tıklamışsın handan hanım yazıo üstünde ?
ResimResim
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Ben hepsini hatırlıyorum
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Beyler Sırf Bugün Meraktan Büyücümle GBM'ye Girdim.15 Büyü Bozma Verdim KANATMAYI BOZMADI, Okuduklarıma ve Büyü Bozma Yeteneği Konusundaki Cahilliğime Verin :)

Ama Diğerlerinde Kesinlikle Yanlış Yok KAPAK'lara Bakabilirsiniz ;)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön