Lodosun gücü ortada yaklaşık 3 seneden beri çoğu yerde hükmeden taraf (ki öle olması gerekior)
Sana bunu ispatlamama gerek yok.Boşuna çırpınma bütün herkez bilior bunu
tabi öyle yapmak zorundalar 3xxx küsür yazı yazmak kolaymı:DCoLDxoNe yazdı:Arkadan bi anda dalarsanız dağıtırsınız tabi,EmirBerkKorkmaz yazdı:Köşk'te daha bugün 4 kişiyle (Arz tabii) 3 Ecel Getiren, 1 Ashab ile bankayı dağıttık ama azıcık PC'den kalkayım dedim ölmüşüz...
Yaklaşık 15 kişinin arasına girdik 4 kişiyle ve hepsini dağıttık...
Tabii arkadan yine doluştular...![]()
bizde 9 kişiyle komutanda 18 kişiyi dağıtmıştık
eğer sizde arkadan dalmışsınız dersen hiç te öyle değil komutanda duran bir arz her zaman lodos beklediği için savaşa hazırdır ama lodoslar bankada hiç te öyle değiller![]()
bir de her konuda bir fikrin var her konuya yazı yazıyosun bütün konulara cevap yazıyosun, bide hepsini takip ediyosun Maşallah seni tebrik etmek istiyorum![]()
ReD33 yazdı:Arkadaşlar bir araştırma yaptım ve sonucunu paylaşmak istiyorum
8 sunucunun 7 sinde lodoslar kalabalık ama birlik yok buna karşın ise Arzlar sayısı arz ama bire birde iyi mücadeleler veryorlarmış
Lodosların en güçlü olduğu sunucu Eminönü sunucusu orda arzlar sancaktan bile çıkamıyorbununsebebini tartışalım ve çözülim
Kuklacıdan Kızılşavascı
Engin yavrum Lodoslar toplandığında arzların 3 katı oluyorlar1EngiN1 yazdı:ReD33 yazdı:Arkadaşlar bir araştırma yaptım ve sonucunu paylaşmak istiyorum
8 sunucunun 7 sinde lodoslar kalabalık ama birlik yok buna karşın ise Arzlar sayısı arz ama bire birde iyi mücadeleler veryorlarmış
Lodosların en güçlü olduğu sunucu Eminönü sunucusu orda arzlar sancaktan bile çıkamıyorbununsebebini tartışalım ve çözülim
Kuklacıdan Kızılşavascı
kalabalık oldukları için normal olarak tek başına gezen veya 3-5 kişi dolaşanları kesiyorlar veya görev yapanları . ama büyük savaşlarda zaten kendini gösteriyor ne onlar üstün ne biz .
içtin mi oğlum sen :mrgreen:EmirBerkKorkmaz yazdı:Köşk'te daha bugün 4 kişiyle (Arz tabii) 3 Ecel Getiren, 1 Ashab ile bankayı dağıttık ama azıcık PC'den kalkayım dedim ölmüşüz...
Yaklaşık 15 kişinin arasına girdik 4 kişiyle ve hepsini dağıttık...
Tabii arkadan yine doluştular...![]()
bizim sunucudada taktiği bilmen önemli lodoslar fazla olabilir ama arzlar sancaktan çıkarmıyorlar :lol: :lol:DehrayN yazdı:Engin yavrum Lodoslar toplandığında arzların 3 katı oluyorlar1EngiN1 yazdı:ReD33 yazdı:Arkadaşlar bir araştırma yaptım ve sonucunu paylaşmak istiyorum
Kuklacıdan Kızılşavascı
kalabalık oldukları için normal olarak tek başına gezen veya 3-5 kişi dolaşanları kesiyorlar veya görev yapanları . ama büyük savaşlarda zaten kendini gösteriyor ne onlar üstün ne biz .eminönünde ayağınızı denk alın
DehrayN yazdı:Engin yavrum Lodoslar toplandığında arzların 3 katı oluyorlar1EngiN1 yazdı:ReD33 yazdı:Arkadaşlar bir araştırma yaptım ve sonucunu paylaşmak istiyorum
Kuklacıdan Kızılşavascı
kalabalık oldukları için normal olarak tek başına gezen veya 3-5 kişi dolaşanları kesiyorlar veya görev yapanları . ama büyük savaşlarda zaten kendini gösteriyor ne onlar üstün ne biz .eminönünde ayağınızı denk alın