ne zaman geldi loo :mrgreen:Yesilbuyuxqanq yazdı:13misafir yazdı:mısır çarşısnın önünde az tepegözlerle savaşmadıkTremexhaqan yazdı:13misafir yazdı:o zamanlar o kadar çok kişi yok tu yhaeskiden kurt adam lar e.öde ki arz sancağın ordalardı klan savaşçarında açlık olmazdı neden mi kp die bi şey yoktu klanlı klansızla grup olabiliyodu maden ler sırayla çekilirdi asla küfür olmazdı velet adı verilen kişi ler yok tu 39 lwl ler geldi o zamanlarda iyi sayılır dı 49 lar geldi oyunu bıraktım sonra bi girdim ne mi göreyim hırsızla dolu çalma çırpma parasıyla item yle hava atan velet ler
Bırak kurt adamı Hidra geliodu Eö de x)
Tek Bi tane taşkanat vardı beta da Kapan Kapıyo Deriyi Alıo İteme Adını verio x)))
Tabi ne savaşçmıştık bikerede gbm robotları gelmiş heralde ben kaçırdım..
Eski İKV
Re: Eski İKV
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
13misafir yazdı:ne zaman geldi loo :mrgreen:Yesilbuyuxqanq yazdı:13misafir yazdı:mısır çarşısnın önünde az tepegözlerle savaşmadıkTremexhaqan yazdı:13misafir yazdı:o zamanlar o kadar çok kişi yok tu yhaeskiden kurt adam lar e.öde ki arz sancağın ordalardı klan savaşçarında açlık olmazdı neden mi kp die bi şey yoktu klanlı klansızla grup olabiliyodu maden ler sırayla çekilirdi asla küfür olmazdı velet adı verilen kişi ler yok tu 39 lwl ler geldi o zamanlarda iyi sayılır dı 49 lar geldi oyunu bıraktım sonra bi girdim ne mi göreyim hırsızla dolu çalma çırpma parasıyla item yle hava atan velet ler
Tek Bi tane taşkanat vardı beta da Kapan Kapıyo Deriyi Alıo İteme Adını verio x)))
Pardon Tepe gelmedi la neydi onn adı şey geldi
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
tabi sen yasemin hanıma yavşarken geldiler haberin olmadı ki13misafir yazdı:ne zaman geldi loo :mrgreen:Yesilbuyuxqanq yazdı:13misafir yazdı:mısır çarşısnın önünde az tepegözlerle savaşmadıkTremexhaqan yazdı:13misafir yazdı:o zamanlar o kadar çok kişi yok tu yhaeskiden kurt adam lar e.öde ki arz sancağın ordalardı klan savaşçarında açlık olmazdı neden mi kp die bi şey yoktu klanlı klansızla grup olabiliyodu maden ler sırayla çekilirdi asla küfür olmazdı velet adı verilen kişi ler yok tu 39 lwl ler geldi o zamanlarda iyi sayılır dı 49 lar geldi oyunu bıraktım sonra bi girdim ne mi göreyim hırsızla dolu çalma çırpma parasıyla item yle hava atan velet ler