Sunucudaki İlkler
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Re: Sunucudaki İlkler
Sus ulan artistlik yapıcağın a şerefinle oyna şu oyunu kadimde 3 kez kendinize kestiiz 2 sindi düştü o snake sonuncuyuda kestiniz topuk... önce adamlık öğreninrosenda2mg yazdı:Nucleus zırh ilk bende vardı gerçi hala bende tek var nucleus ama artıq alternatör zırhta varda dün gece alternatör zırhıda düşürmüş bulunmaktayız takım olarak daha çok şeyler yapacaz... :mrgreen:
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Z Y N
Sonuncu Kadim Kesildikten Sonra Bende Olsam Bende Giderdim Hadi Onuda Geçtik
Bu Oyuna 2 Türlü İnsan Girer Biri -16 Gününün Tümünü Oyunda Geçirdiğinden Kendisine Veya Klana Yardım Etmek İsteyen İnsanlardanda Aynısını Bekler..
Zaten Bunu Yazdıktan Sonrada +16 yı Söylememe Gerek Yok
Ayrıyetten Mimarzekeriya Orda Sırf Sen Varmışsın Diye Kasıt Arama
Senın Yerinde Olsam Yaşımdan Daha Olgun Davaranıp İnsanlara Bakış Açımı Yaklaşımlarımı Değiştirirdim.

xXFENOMENXx
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Deliler Ocağı
1.si kadimde orda 3. sıradaydık ilkini kendine kesti düştü. sonra yine kesti yine düştü.dediki 2. gruba keelim artık.onlara kesildi tmm eyw.Sonra sıra bizdeydi adam dediki yine bana kesicez ama ne kdr itiraz etsekte elimiz mahkum.Tamam dedik yine ona kestik snr lvuk ekibiyle birlikte topuk.Ayrıca sırf bn varmışım diye de kasıt aramıorum ordaki tüm arkadaşalrım olsun grup içindekiler olsun onlar hakkında ek iyi şeyler demedi.Ayrıca ben yaşım auygun davrandığımı düşünüorum sadece haksızlığa çok çabuk sinirlenirim ve affetmem.ayrıca herkesin düşünce yapısı yaşadığı çevre ve edindiği dostlar çerçevesinde gelişir.bunu istesende değiştiremezsin.hilalxxfenomen yazdı:Gülesim Geldi Biraz
Bu Oyuna 2 Türlü İnsan Girer Biri -16 Gününün Tümünü Oyunda Geçirdiğinden Kendisine Veya Klana Yardım Etmek İsteyen İnsanlardanda Aynısını Bekler..
Senın Yerinde Olsam Yaşımdan Daha Olgun Davaranıp İnsanlara Bakış Açımı Yaklaşımlarımı Değiştirirdim.
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
Kadim Hidra, Yeşil Hidra, Yeni Bölgeler ve yeni itemleri gören ilk kişilerden 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
mimarzekeriya yazdı:1.si kadimde orda 3. sıradaydık ilkini kendine kesti düştü. sonra yine kesti yine düştü.dediki 2. gruba keelim artık.onlara kesildi tmm eyw.Sonra sıra bizdeydi adam dediki yine bana kesicez ama ne kdr itiraz etsekte elimiz mahkum.Tamam dedik yine ona kestik snr lvuk ekibiyle birlikte topuk.Ayrıca sırf bn varmışım diye de kasıt aramıorum ordaki tüm arkadaşalrım olsun grup içindekiler olsun onlar hakkında ek iyi şeyler demedi.Ayrıca ben yaşım auygun davrandığımı düşünüorum sadece haksızlığa çok çabuk sinirlenirim ve affetmem.ayrıca herkesin düşünce yapısı yaşadığı çevre ve edindiği dostlar çerçevesinde gelişir.bunu istesende değiştiremezsin.hilalxxfenomen yazdı:Gülesim Geldi Biraz
Desene Senle Hep Dargın Kalıcaz..

xXFENOMENXx
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
Esadullah yazdı:Kadim Hidra, Yeşil Hidra, Yeni Bölgeler ve yeni itemleri gören ilk kişilerden
Bağlantın mı Var Komşu

xXFENOMENXx
Esadullah sen neden skli gm taklidi yapar gibi konuosun kardeşş çok özenme oyununu oyna heryerde gm gibi konuşmalar bilmişlik taslamalar filan nesin sen delikanlı ol azEsadullah yazdı:Kadim Hidra, Yeşil Hidra, Yeni Bölgeler ve yeni itemleri gören ilk kişilerden
Aklın ererse sor bana, ben evvelde kandayıdım
Dilerisen deyüverem, ezelî vatandayıdım.
Yûnus Emre
Karakter Adı : Muratgenc
Seviye: 49
Karakter Sınıfı : Savaşcı
Klan: Lodos
Dilerisen deyüverem, ezelî vatandayıdım.
Yûnus Emre
Karakter Adı : Muratgenc
Seviye: 49
Karakter Sınıfı : Savaşcı
Klan: Lodos
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anka Firarileri
Muratgenc yazdı:Esadullah sen neden skli gm taklidi yapar gibi konuosun kardeşş çok özenme oyununu oyna heryerde gm gibi konuşmalar bilmişlik taslamalar filan nesin sen delikanlı ol azEsadullah yazdı:Kadim Hidra, Yeşil Hidra, Yeni Bölgeler ve yeni itemleri gören ilk kişilerden
muratgenc oyunda beni bulda bi ws atalım delikanlılığını göreyim ...
KRONİCXBÜYÜCÜ
1 - Taklif falan değil, imza bakarsan TDK'mu sana tavsiye ediyorum.Muratgenc yazdı:Esadullah sen neden skli gm taklidi yapar gibi konuosun kardeşş çok özenme oyununu oyna heryerde gm gibi konuşmalar bilmişlik taslamalar filan nesin sen delikanlı ol azEsadullah yazdı:Kadim Hidra, Yeşil Hidra, Yeni Bölgeler ve yeni itemleri gören ilk kişilerden
2 - Türkçe yazım kurallarına uymak benım hobimdir bunu ben ve çocuklarımda yapar.
3 - Delikanlı görmek istersen sana ben göstermem seni yaşındakini göndereyim o eder.
Cevap vermek haktır, komşu. Şey sen C:\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\base diye bişey biliyormusun işte oradan.hilalxxfenomen yazdı:Bağlantın mı Var KomşuEsadullah yazdı:Kadim Hidra, Yeşil Hidra, Yeni Bölgeler ve yeni itemleri gören ilk kişilerden
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN