Sunucudaki İlkler

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Sunucudaki İlkler

Mesaj gönderen Scalgar »

murat şifacıma zrıh bekliorm kayn veya meşe :D
Nothing
Kullanıcı avatarı
mimarzekeriya
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deliler Ocağı

Mesaj gönderen mimarzekeriya »

rosenda2mg yazdı:Nucleus zırh ilk bende vardı gerçi hala bende tek var nucleus ama artıq alternatör zırhta varda dün gece alternatör zırhıda düşürmüş bulunmaktayız takım olarak daha çok şeyler yapacaz... :mrgreen:
Sus ulan artistlik yapıcağın a şerefinle oyna şu oyunu kadimde 3 kez kendinize kestiiz 2 sindi düştü o snake sonuncuyuda kestiniz topuk... önce adamlık öğrenin
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

:) Gülesim Geldi Biraz

Sonuncu Kadim Kesildikten Sonra Bende Olsam Bende Giderdim Hadi Onuda Geçtik
Bu Oyuna 2 Türlü İnsan Girer Biri -16 Gününün Tümünü Oyunda Geçirdiğinden Kendisine Veya Klana Yardım Etmek İsteyen İnsanlardanda Aynısını Bekler..
Zaten Bunu Yazdıktan Sonrada +16 yı Söylememe Gerek Yok
Ayrıyetten Mimarzekeriya Orda Sırf Sen Varmışsın Diye Kasıt Arama
Senın Yerinde Olsam Yaşımdan Daha Olgun Davaranıp İnsanlara Bakış Açımı Yaklaşımlarımı Değiştirirdim.
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
mimarzekeriya
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Deliler Ocağı

Mesaj gönderen mimarzekeriya »

hilalxxfenomen yazdı::) Gülesim Geldi Biraz

Bu Oyuna 2 Türlü İnsan Girer Biri -16 Gününün Tümünü Oyunda Geçirdiğinden Kendisine Veya Klana Yardım Etmek İsteyen İnsanlardanda Aynısını Bekler..
Senın Yerinde Olsam Yaşımdan Daha Olgun Davaranıp İnsanlara Bakış Açımı Yaklaşımlarımı Değiştirirdim.
1.si kadimde orda 3. sıradaydık ilkini kendine kesti düştü. sonra yine kesti yine düştü.dediki 2. gruba keelim artık.onlara kesildi tmm eyw.Sonra sıra bizdeydi adam dediki yine bana kesicez ama ne kdr itiraz etsekte elimiz mahkum.Tamam dedik yine ona kestik snr lvuk ekibiyle birlikte topuk.Ayrıca sırf bn varmışım diye de kasıt aramıorum ordaki tüm arkadaşalrım olsun grup içindekiler olsun onlar hakkında ek iyi şeyler demedi.Ayrıca ben yaşım auygun davrandığımı düşünüorum sadece haksızlığa çok çabuk sinirlenirim ve affetmem.ayrıca herkesin düşünce yapısı yaşadığı çevre ve edindiği dostlar çerçevesinde gelişir.bunu istesende değiştiremezsin.
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Kadim Hidra, Yeşil Hidra, Yeni Bölgeler ve yeni itemleri gören ilk kişilerden :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

mimarzekeriya yazdı:
hilalxxfenomen yazdı::) Gülesim Geldi Biraz

1.si kadimde orda 3. sıradaydık ilkini kendine kesti düştü. sonra yine kesti yine düştü.dediki 2. gruba keelim artık.onlara kesildi tmm eyw.Sonra sıra bizdeydi adam dediki yine bana kesicez ama ne kdr itiraz etsekte elimiz mahkum.Tamam dedik yine ona kestik snr lvuk ekibiyle birlikte topuk.Ayrıca sırf bn varmışım diye de kasıt aramıorum ordaki tüm arkadaşalrım olsun grup içindekiler olsun onlar hakkında ek iyi şeyler demedi.Ayrıca ben yaşım auygun davrandığımı düşünüorum sadece haksızlığa çok çabuk sinirlenirim ve affetmem.ayrıca herkesin düşünce yapısı yaşadığı çevre ve edindiği dostlar çerçevesinde gelişir.bunu istesende değiştiremezsin.

Desene Senle Hep Dargın Kalıcaz..
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Esadullah yazdı:Kadim Hidra, Yeşil Hidra, Yeni Bölgeler ve yeni itemleri gören ilk kişilerden :)

Bağlantın mı Var Komşu 8-)
Resim

xXFENOMENXx
Muratgenc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Muratgenc »

Esadullah yazdı:Kadim Hidra, Yeşil Hidra, Yeni Bölgeler ve yeni itemleri gören ilk kişilerden :)
Esadullah sen neden skli gm taklidi yapar gibi konuosun kardeşş çok özenme oyununu oyna heryerde gm gibi konuşmalar bilmişlik taslamalar filan nesin sen delikanlı ol az
Aklın ererse sor bana, ben evvelde kandayıdım
Dilerisen deyüverem, ezelî vatandayıdım.

Yûnus Emre

Karakter Adı : Muratgenc
Seviye: 49
Karakter Sınıfı : Savaşcı
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Anka Firarileri

Mesaj gönderen istkvxmunise »

Muratgenc yazdı:
Esadullah sen neden skli gm taklidi yapar gibi konuosun kardeşş çok özenme oyununu oyna heryerde gm gibi konuşmalar bilmişlik taslamalar filan nesin sen delikanlı ol az

muratgenc oyunda beni bulda bi ws atalım delikanlılığını göreyim ...

KRONİCXBÜYÜCÜ
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Muratgenc yazdı:
1 - Taklif falan değil, imza bakarsan TDK'mu sana tavsiye ediyorum.
2 - Türkçe yazım kurallarına uymak benım hobimdir bunu ben ve çocuklarımda yapar.
3 - Delikanlı görmek istersen sana ben göstermem seni yaşındakini göndereyim o eder.
hilalxxfenomen yazdı:
Bağlantın mı Var Komşu 8-)
Cevap vermek haktır, komşu. Şey sen C:\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\base diye bişey biliyormusun işte oradan. :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Sohbet” sayfasına dön