Xharrypotterx işte ezikliği!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CooLBoY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Xharrypotterx işte ezikliği!!

Mesaj gönderen CooLBoY »

Harrypotter yazdı:Zaten Wsler 3 El Olur 1 El Ws Attık ;) Ve Ws Bitmiş Sen Gelmişin Bana 10 m 10 m Diyon

Hem O Olay Öle Olmadı Bi Tarafından Atma Tmm mı

Ben Klandan Proxstunner Acımasızxleader Hırsızdır Yazıyodum Yediremedin Ws Dedin Oyundan Çıkmadım

Kabul Ettim Attık Ws 1 elde 2 kere Zihin Tuttu ;) Anca Öle Kazandın Ama Ortada 10 m Fln Yk Uydurma ;)
sen teklif ettin 1 el vs atmyı 3 elede razıydım zaten 3 eldede keserim seni =) ayrıca sen vsde kesildikten sonra öyle iftira atmaya başladın gururna yediremeyip işte eziksin kabullen bunu artık pottercık kanıdın warsa koyarsın foruma boş boş konuşmazsın
SiR CHieF u
Harrypotter
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Xharrypotterx işte ezikliği!!

Mesaj gönderen Harrypotter »

CooLBoY yazdı:
Harrypotter yazdı:Zaten Wsler 3 El Olur 1 El Ws Attık ;) Ve Ws Bitmiş Sen Gelmişin Bana 10 m 10 m Diyon

Hem O Olay Öle Olmadı Bi Tarafından Atma Tmm mı

Ben Klandan Proxstunner Acımasızxleader Hırsızdır Yazıyodum Yediremedin Ws Dedin Oyundan Çıkmadım

Kabul Ettim Attık Ws 1 elde 2 kere Zihin Tuttu ;) Anca Öle Kazandın Ama Ortada 10 m Fln Yk Uydurma ;)
sen teklif ettin 1 el vs atmyı 3 elede razıydım zaten 3 eldede keserim seni =) ayrıca sen vsde kesildikten sonra öyle iftira atmaya başladın gururna yediremeyip işte eziksin kabullen bunu artık pottercık kanıdın warsa koyarsın foruma boş boş konuşmazsın
merak etme koyucam 8-)

“Genel Sohbet” sayfasına dön