Maden Fiyatları Hakkında ...
- Yozqatli66
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Maden Fiyatları Hakkında ...
milletin ihtiyacı oluyo mecbur almaya çalışıyolar az sabretip kimse almasa piyasa düşcek parası olupta acil lazım olanlar parayı basıyo olay bu aslında bu konu cok iyi ayak bastın

- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bu ve benzeri konuLar çok qzl .. Size örnek verim Kendi sunucumda iridyum fiyatı 8m ken düşer diye bekledim oyuna 2 ay ara verdim döndüqümde 15m olmuş :mrgreen: bekLemek çare deiLdir inanın
Chatlaqs
Yakamoz Lonca Yönetimi
KukLacu Sunucusu
Chatlaqs
Yakamoz Lonca Yönetimi
KukLacu Sunucusu
Zaten ben çözümümü buldum
Ben de maden çekiyorum normal fiyatın 2 katından fiyat veriyorum
Kısasa kısas hesabı :lol:
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
Beklemek gerçekten çare değil.4m den mavi topaz almazken 2 gün sonra 4.5 - 5 den aldım.Çünkü piyasa giderek artıyor
- Tayfaxyigitmert
- İri Fare Avcısı
Fiatlardaki artışın sebebi şudur ... Yeni bölgeler gelmeden önce herkes aşagı yukarı bilirki iridyumlar 10mden satişa sunuluyordu.bölgelerden sonra iridyum fiatları 8me kadar düştü.SebeP derseniz atack yapan bir savaşçının sadece migratta dps olarak görev alması.şifacıların ve büyücülerin her geçen gün artışı ve saglam olmayan büyülerin veya şifacıların gruplarda yer bulamaması.Artan ejder asa ve ashab-ı keyf üretimleri hem kullanılan madenleri ve kadim pencelerin fiat larını olan üstü derecede arttırdı benden bukadar artık gerisini siz düşünün :!: :!:

- Fianxbdrobere
- İri Fare Avcısı
Maden fiyatları düşürmenin en kolay yolu madenleri almamaktır.Zaten satamayınca inerler 
Yada en azından bi ramazan tarifesi uygulasınlar etde ucuzladı ya hani 3 milyon 4 milyon
Yada en azından bi ramazan tarifesi uygulasınlar etde ucuzladı ya hani 3 milyon 4 milyon
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Kable yazdı:Liderlik sembolüne 5m dediler mavi topaza 4m dediler sayayımmı ...
4m diyeni bana yönlendir alacam
Kardeş mavi 5mden aşşağı satılmıyor
Akik bir adama sordum 4m ded, ,nanabiliyormusunuz menekşeyi sordum 3.5m dedi
Mavi topazı geçen güne kadar biri 7me satıyordu düşünün

Beyler taktiğimi açıklamak istemezdim ama herkesin faydalanması için yazıyorum
Git çöle ya da 20 seviye fareadamlara , kas yeni çarını 36 seviye , 23 sarraf 23 madenci 23 lokman yap , çek bütün madenleri... Akik , menekşe , sibiryalı çıkarsa piyasa fiyatından sat , normal madenleri iksir üretmek için kullan , iksiri üretip 25\30 bin pahalıdan sat. Günde 5 saat maden çeksen 1 haftada kral olursun
.
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
anonimm yazdı:Beyler taktiğimi açıklamak istemezdim ama herkesin faydalanması için yazıyorumGit çöle ya da 20 seviye fareadamlara , kas yeni çarını 36 seviye , 23 sarraf 23 madenci 23 lokman yap , çek bütün madenleri... Akik , menekşe , sibiryalı çıkarsa piyasa fiyatından sat , normal madenleri iksir üretmek için kullan , iksiri üretip 25\30 bin pahalıdan sat. Günde 5 saat maden çeksen 1 haftada kral olursun
.
Bendeki balla 1 hafta değil 6 haftada kral olaman

Bala gerek yok kimonsterdarker yazdı:anonimm yazdı:Beyler taktiğimi açıklamak istemezdim ama herkesin faydalanması için yazıyorumGit çöle ya da 20 seviye fareadamlara , kas yeni çarını 36 seviye , 23 sarraf 23 madenci 23 lokman yap , çek bütün madenleri... Akik , menekşe , sibiryalı çıkarsa piyasa fiyatından sat , normal madenleri iksir üretmek için kullan , iksiri üretip 25\30 bin pahalıdan sat. Günde 5 saat maden çeksen 1 haftada kral olursun
.
Bendeki balla 1 hafta değil 6 haftada kral olaman