Koynumuzda yılan beslemişik yazıklar olsun !!
Re: Koynumuzda yılan beslemişik yazıklar olsun !!
Kerim'in 14 m çalcağını sanmam.Hatta paranı versin de sus.14 m ve Kerim bana absürd geliyor.
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
İlk Egolarını Tatmın Etmek için attıgın iftira için özür diliceksin ..
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

Teşşekkürler adam daha kime iftira atacagını bilmiyor ki karika bana güvendigin için sağol beni bilen biliyor zaten gerisi faso fiso
-
kurtxbabax
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Legendxdalgac yazdı:Selamun Aleyküm.Adı Hırsızlık Altında 14 milyonunu caldıgımı Söylemişin.Ben Mehmetin tugayı soymasından sonra mehmeti sildim bu durumda seninlede hiçbir şekilde konuşmıyordum.ki Tugayın soyulmasınada 4 ay oldu hemen hemen belkide 3 ay. Ben senin paranı ne zaman caldım bana onu söyle benim ne kadar zengin oldugumu sen dair çok kişi biliyor.senin 14 m ne tamah etmem bunu unutma
paranın kaynağı buymş demmekki qq eziği ondan bundan çal :evil:
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

Haha Güldürme Beni Kurt Ezigi.Tüm Yorumları Oku İlk Önce Ne Dersin.Kendini ve Loncanı benimle karıştırma ...kurtxbabax yazdı:Legendxdalgac yazdı:Selamun Aleyküm.Adı Hırsızlık Altında 14 milyonunu caldıgımı Söylemişin.Ben Mehmetin tugayı soymasından sonra mehmeti sildim bu durumda seninlede hiçbir şekilde konuşmıyordum.ki Tugayın soyulmasınada 4 ay oldu hemen hemen belkide 3 ay. Ben senin paranı ne zaman caldım bana onu söyle benim ne kadar zengin oldugumu sen dair çok kişi biliyor.senin 14 m ne tamah etmem bunu unutma
paranın kaynağı buymş demmekki qq eziği ondan bundan çal :evil:
-
qLegendxazrailin
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
sen yalanla olum öbür dünyadada ne yalanlıcan bakalım bana inanmayın ama yukarda allah var
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

Madem Alahın varlıgına inanıyorsun ve günah nedir biliyosun o zaman iftira attıgın için günaha girdiginide biliyosundur.