[/b]1- Kronicxlider, Kronicxsudeys / [Kurucu] > SeRDaR.
2- Kronicxdjkadiro, Kronicxdewrim / [B.Yardımcısı] > Kadir.
3- Kronicxsinem > Sinem [Lonca Üye Yönetimi]
4- Kronicxesadullah > Muhammed Ali [Lonca Üye Yönetimi]
5- Kronicxsanctuary > Ali Hakan
6- Kronicxkıtmir > Hüseyin
7- Kronicxkardelen > Fehmi
8- Kronicxhemşire >Mert
9- Kronicxeneeesss > Enes
10- Kronicxteam > Seyfettin ve Elif
11- Kronicxkarabela > Halit
12- Kronicxbedirhan > Bedirhan
ARKADAŞLAR ZENA İLE YOLLARIMIZI AYIRALI ÇOK OLDU OYNA KARŞI İLGİM AZALDIGI İÇİN PEK İLGİLENEMEDİM ZENANINDA DEDİGİ GİBİ ZENA BU LONCAYA AİT DEGİLDİR LODOSX TİR.
İSMAİL YORUMUN İÇİN TŞK EDERİM CANE
BU OYUNDA ÇOK İNSAN TANIDIM GERÇEKTE YALANDAN YALAN DA NE DİYEYİM HAYIRLISI OLSUN...
TÜM İSLAM ALEMİNİN BERAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
Kronicx Loncasi Bilgilendirme Sayfası
- Cordelio
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Real Living Real War
Re: Kronicx Loncasi Bilgilendirme Sayfası

- IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- DostxYadigarBey
- İskele Babası
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
KRONİC LONCASINDAKİ KARDEŞLERİMİN BERAT GECELERİNİ KUTLARIM. ALLAH C.C. IN RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN...

[right]Arif YAMAN[/right]
Selamlar,
İlk önce kuyruk acısı çok acıdır bunu belirtmek istiyorum. Arkadaşımdan kızıpta bana taş atan tam bir geri zekalıdır bunu herkes bilir. Allah El- Basir'dir, görür ve en iyisini bilir. Zaten onun bilmesi önemlidir, başkasının bildiği bilgiler beni hiç etkilemez.
AlpAykan söylediğin konuya göz atacam, tabikide desteklerim olacaktır fakat konu gerçekleştirilemeyecek durumda ise cevap bile yazmam boştur.
Tılsım Sunucusunda binlerce oyuncu var ve bunları düzeltmek bizim işimi değildir. Zaten düzeltmek istesekde düzeltemeyiz, sanal üzerinden iletişime geçmekteyiz bunu unutmayın. Reel hayatta böyle bir sorun olsa hadi neyse ona bir sözümüz olmazdı.
Ama yinede desteklerim sizinledir, el-ele.
İyi günler,
Muhammed Ali
İlk önce kuyruk acısı çok acıdır bunu belirtmek istiyorum. Arkadaşımdan kızıpta bana taş atan tam bir geri zekalıdır bunu herkes bilir. Allah El- Basir'dir, görür ve en iyisini bilir. Zaten onun bilmesi önemlidir, başkasının bildiği bilgiler beni hiç etkilemez.
Konuya gelince,Necip Fazıl KISAKÜREK yazdı:Bir kız öğrenciyi başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal savaşı başlarında ve Maraş'ta düşmanlar tarafından başörtüsü çıkarılıp düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir.
AlpAykan söylediğin konuya göz atacam, tabikide desteklerim olacaktır fakat konu gerçekleştirilemeyecek durumda ise cevap bile yazmam boştur.
Tılsım Sunucusunda binlerce oyuncu var ve bunları düzeltmek bizim işimi değildir. Zaten düzeltmek istesekde düzeltemeyiz, sanal üzerinden iletişime geçmekteyiz bunu unutmayın. Reel hayatta böyle bir sorun olsa hadi neyse ona bir sözümüz olmazdı.
Ama yinede desteklerim sizinledir, el-ele.
İyi günler,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
sudeys yazdı:1- Kronicxlider, Kronicxsudeys / [Kurucu] > SeRDaR.
2- Kronicxdjkadiro, Kronicxdewrim / [B.Yardımcısı] > Kadir.
3- Kronicxsinem > Sinem [Lonca Üye Yönetimi]
4- Kronicxesadullah > Muhammed Ali [Lonca Üye Yönetimi]
5- Kronicxsanctuary > Ali Hakan
6- Kronicxkıtmir > Hüseyin
7- Kronicxkardelen > Fehmi
8- Kronicxhemşire , Kronicxbüyücü > Mert
9- Kronicxeneeesss > Enes
10- Kronicxteam > Seyfettin ve Elif
11- Kronicxkarabela > Halit
12- Kronicxbedirhan > Bedirhan
Kandilimizi Kutlayan Tüm Lonca Başkan Ve üYelerine Teşekkür Ederim ( Oyunda Bulunamadığım İçin Geçmiş Berat Kandiliniz Mübarek Olsun Hepinizin )

- Bozkurt
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
bariareos yazdı:Kandilimizi Kutlayan Tüm Lonca Başkan Ve üYelerine Teşekkür Ederim ( Oyunda Bulunamadığım İçin Geçmiş Berat Kandiliniz Mübarek Olsun Hepinizin )
Sağol Hakan Abi Hasat Zamanı Derken Çok Çalıştın Artık Ekran Kartını Yenileyip Oyuna Dönersin :mrgreen:
www.loncabeta.org
Bozkurt yazdı:bariareos yazdı:Kandilimizi Kutlayan Tüm Lonca Başkan Ve üYelerine Teşekkür Ederim ( Oyunda Bulunamadığım İçin Geçmiş Berat Kandiliniz Mübarek Olsun Hepinizin )
Sağol Hakan Abi Hasat Zamanı Derken Çok Çalıştın Artık Ekran Kartını Yenileyip Oyuna Dönersin :mrgreen:
Alcam Ati radeon x1300