TıLsımdan Sancaga Hedıye..
Re: TıLsımdan Sancaga Hedıye..
iksir işi kolay alıyım bnde o kadar iksir bnde keserim marifet iksirsiz oyunun düzenide buna özgü kurulmuş iksir kullanmadan başarabilirsen başar dior oyun bize

________________________________________________________________________________
- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
dadava haklısın ama teketek değilki
teke tek olsun handan gelsin yada ismet teke tek iksirsiz kesim onu kesemessem o zaman konuşun istediğinizi yapın ama 20 den fazla muhafız sonra ismet birde gözlükçü xDxD
Speed desem yeterli
Düşündügümü kimse bilmiyor.
Herkes yazdiklarimi okuyor
Gözyaşlarimi kimse görmüyor.
Herkes beni tanidigini saniyor
Ama kimse benim kim oldugumu bilmiyor.
teke tek olsun handan gelsin yada ismet teke tek iksirsiz kesim onu kesemessem o zaman konuşun istediğinizi yapın ama 20 den fazla muhafız sonra ismet birde gözlükçü xDxD
Speed desem yeterli
Düşündügümü kimse bilmiyor.
Herkes yazdiklarimi okuyor
Gözyaşlarimi kimse görmüyor.
Herkes beni tanidigini saniyor
Ama kimse benim kim oldugumu bilmiyor.
dene o zmn yolun açık olsun istediklerin çok zor deil bn zamanında 400 den fazla iksir ürettim sadece 1 denemem için
ayrıca dişiyi kast ettim
ayrıca dişiyi kast ettim

________________________________________________________________________________
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı

İlk tüccarı kesen biride geldi
herhalde tüccarı kesip ismete dalan ilk kişi benim
kesip derken arkadaşların büyüüükcene katkısını unutmamak lazım.ilk çifteyi benden yedi kerata 
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı

peki handana ulaşabilen birini gördünmü sen ???
ben ispatlarım handana dalaken çektiğim fotodan ancak sen ispatlayabilirmisin şunu ilk ben yaptım bunu ben yaptım demeyin çünki e.ö de arz olarak toplandık ve ismet tüccarı kestik buna sinirlenen gm abura tek başına gitti andanı kesti
muhafızlar sanki mor fare gibi vuruyordu aburaya

ben ispatlarım handana dalaken çektiğim fotodan ancak sen ispatlayabilirmisin şunu ilk ben yaptım bunu ben yaptım demeyin çünki e.ö de arz olarak toplandık ve ismet tüccarı kestik buna sinirlenen gm abura tek başına gitti andanı kesti
1) İsmet'in Vuruşları Fazla Yüksek Değil - Handan'ın Vuruşlar 5.ooo Civarı
2) İsmet Kale Dışından Çekiliyor - Handan'ı Kesmek İçin Bütün Kaleyi Ele Geçirmen Lazım
3) Arz Muhafızları Daha Güçlü - Lodos Kısmen Daha Dayanıksız Kalıplı Olduğuna Bakmayın :
4) Eminönü Bölgesi Hep Boş - Meteor Bölgesi İse Sürekli Dolu Fire Vermeden Gitmek Baya Zor
5) Yeni Başlayanlar Lodos Oluyor Nedenini Bilmiyorum Ama... - Arzlar İse Az Ama Elit Gruplar
Umarım Anlaşılmıştır !
4) Eminönü Bölgesi Hep Boş - Meteor Bölgesi İse Sürekli Dolu Fire Vermeden Gitmek Baya Zor
5) Yeni Başlayanlar Lodos Oluyor Nedenini Bilmiyorum Ama... - Arzlar İse Az Ama Elit Gruplar
Umarım Anlaşılmıştır !
Ben Sana 5 KısıyLe Handanı Kes DemıyorumSpeedRacer yazdı:gecelerce düşündüm belki senin aklın aamıcağı planlar yaptım bırak 10 kişiyle ismeti 5 kişiyle handanı kesmeyi düşündüm ancak muhafızlar güçlendirilince iş yattı yoksa planım mantıklıcaydı... peki nasılBeste yazdı:Kardesım Ben KesıLmez Demıyorumkı Handanda KesıLır Nıye KesıLmesın Ama Ben Dıyorumkı Bız 10 KısıyLe Ismetı Vede KaLenın Icındekı Sancaga Dokunduk Yapa BıLıyorsaanız 10 KsııyLe yapın Vıdyoya Cekın BekLıyorum.Tabıkıde TıLsımda ArzLarın SOzu Gecıor.
ben handanı kesicem handan bir kere kendi masasının orda saldırırsan duvarlar engel olur... ani onu az geri çekmek lazım.
oraya nasıl gidersin.
üzrini full zehir direnç yaparsın.bi item 60 dirençx8=475 (zırh 5 puan az direnç verir.)tüm direnç puanınıda ver zehire
245+475=720 onu birde şifacının direnç alanı ile topla = 400 puanda öle=1000 i geçer ama en fazla 1000 olur
puan 1 bin lursa zehir işlemes yani muhafız ya 0 vurur yada max hasar vururki max da pek işlemes.. ha bi itemsiz savaşcı ha muhafız aynısı olur. ve bu savaşcı zehir işlemediğinden zehirlenmez ve bacaklaıda tutulmaz yavaşlatılmaz vs...
bu savaşcı gitsin art tüccar a kadar tüm muhafızları çeksin canı azaldığı anda şifacı can bassın bi anda gelen muhafızları gören büyücü tam muahfızları kaçacağı sınırda drsun ancak muhafızlar gelince oyalamak adına buz küresi kutup bilmem neyi adını bilmemben ise o sırada handan'a dalıyım şifacı bana can basamıyacağı için yanımda 45 lik iksir tabi olucak ancak o bir büyücü 75 lvl bi büyücü ve direnmiyor yani ful max 49 büyücü 3 vuruşda oda 10 vuruş olsun...
5 sn de 4 kere vurabilrim 20 sn de işlem tamam o ise bana 20 sn de 7 kere ancak vurur oda 7x5bin=35 bin yapar saten bi savaşcının canı 16 bin bide iksir oldumu 22 bin yapar sonra şifacı bana yetişir illaki ve handan ölür. sonra kestik tabi ordan çıkmak lazım depara bastığım gibi diğer arkadaşalrla tüyeriz bunu video olarak yaptımı daha ne istersin ancak handan 5 bin vuruyor ama o zaman 30 elektirik direnci vardıbu direnç 245+max hasar + direnç elektirik olursa ve şifacıda direnç açarsaki açıcak gene 1 bini geçiyor yani elektirik işlemez... handan bana 0 vurur :lol: ben ise onu 20 sn de geçerim bunu yapabiliriz aslındada o 5 kişi yalnızca arz onlar arz olduğundan yapamayız...
Speedxxracer
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah
Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux

Hehehe Ben Onuda IzLedım Kardes OrduyLa Gıdıyorsunuz Ismete
Bız 10 KısıyLe Gıttık Sızde Gıdın 10 Kısıden Kesın bısımı dedık aLLa aLLa Tebrık edıcegıne KıskancLık yapıyorsun
Nese Emege Saygı DuyanLara TskLer edıyuorum 
Alperistan yazdı:Ya konuyu acan kardes ne kadar gereksiz bi konu acmissin nedenmi??
ismeti duvardan cekip kesiyosunuz videoyu serettim 4-5 muhafiz kesip ismeti cekiyosunuz bu yaptinizi bizim sunucuda 10 diil 5 kisi yapan var onuda gec daha gecen gün kalenin tam ortasinda olmasada yinede merdivenlerden icerde kestiler ismeti arz kardeslerimiz...EE simdi sorarim o sizin yaptiiniz marifetmi bence diil cünkü iflis bile daha zor kesiliyo...
not: eger bidahaki sefere Pasa loncasi gibi ismeti tam kalenin ortasinda kestiin bi video yoksa bence koyma cünkü gerisi forum kirliligi,,,,

Eyw Sen Ve Bı Kac Kısı guLdurdu Yuzumu YorumLarınız Icın SaoLun KıskananaLar Lodos Dıye DusunuyorumPengshui yazdı:helal olsun... saolun hediyeniz icin

GunceL