Ekran Kartı Açılan Görsel Ögelerle İlgilidir BU Mavi Ekranı Bendede Çıkartıyor Nadiren Ancak Bu Aşırı Sıkışmalarda Oluyor Ram'ı En Az 3 GB ye Çıkartmayı Dene Başlıkda Yazdıklarımı Dikkatli Okueray yazdı:O yönetmi denedim ama neden olmadı. Ekran kartı güzel mi yoksa sorun neyde ekran kartı mı ram mi ?Olivera yazdı:Ram Hariç Özellikler Güzel Sayılır Dediğim Gibi Ram'den Olabilir veya Bozuk Yüklenmiş Bir Programdan Olabilir...eray yazdı:Bilgisayar ;
Intel(R)
Pentium(R)4 CPU 3.00GHz
2.99GHz .512 mb Ram
Özellikler budur. Yardım edersenizi sevinirim. Şimdiden tşk
Eğer Mavi Ekran Çıkınca Yazıları Okursanız Ordada Bunlar Yazmaktadır Ancak Ram Oranı Çok Düşük Xp İse zaten 250 mb Gidiyor Geriya Çk Az Bir Ram Kalıyor Başlıkda Dediğim Yöntemi Deneyin Bence Ram Yüzünden...
İKV Yavaş Çalıştıran PC-ler İçin Çözüm !
Re: İKV Yavaş Çalıştıran PC-ler İçin Çözüm !
Special Response Team

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?

eyw çok saolOlivera yazdı:Ekran Kartı Açılan Görsel Ögelerle İlgilidir BU Mavi Ekranı Bendede Çıkartıyor Nadiren Ancak Bu Aşırı Sıkışmalarda Oluyor Ram'ı En Az 3 GB ye Çıkartmayı Dene Başlıkda Yazdıklarımı Dikkatli Okueray yazdı:O yönetmi denedim ama neden olmadı. Ekran kartı güzel mi yoksa sorun neyde ekran kartı mı ram mi ?Olivera yazdı:Ram Hariç Özellikler Güzel Sayılır Dediğim Gibi Ram'den Olabilir veya Bozuk Yüklenmiş Bir Programdan Olabilir...eray yazdı:Bilgisayar ;
Intel(R)
Pentium(R)4 CPU 3.00GHz
2.99GHz .512 mb Ram
Eğer Mavi Ekran Çıkınca Yazıları Okursanız Ordada Bunlar Yazmaktadır Ancak Ram Oranı Çok Düşük Xp İse zaten 250 mb Gidiyor Geriya Çk Az Bir Ram Kalıyor Başlıkda Dediğim Yöntemi Deneyin Bence Ram Yüzünden...
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Önemli Değil Ben Teşekkür Ederimeray yazdı:eyw çok saolOlivera yazdı:Ekran Kartı Açılan Görsel Ögelerle İlgilidir BU Mavi Ekranı Bendede Çıkartıyor Nadiren Ancak Bu Aşırı Sıkışmalarda Oluyor Ram'ı En Az 3 GB ye Çıkartmayı Dene Başlıkda Yazdıklarımı Dikkatli Okueray yazdı:O yönetmi denedim ama neden olmadı. Ekran kartı güzel mi yoksa sorun neyde ekran kartı mı ram mi ?Olivera yazdı:Ram Hariç Özellikler Güzel Sayılır Dediğim Gibi Ram'den Olabilir veya Bozuk Yüklenmiş Bir Programdan Olabilir...eray yazdı:Bilgisayar ;
Intel(R)
Pentium(R)4 CPU 3.00GHz
2.99GHz .512 mb Ram
Special Response Team

- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
helal olsun he kırk yıl dusunsem böle bıse gelmezdı aklıma xD
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
Yine rahatsız ediyorum ama ...
Oyuna girdim bu seferde monitor gitti ve ekranın ışığı yanıp sönmeye başladı aç kapa düğmesi var ya
Oyuna girdim bu seferde monitor gitti ve ekranın ışığı yanıp sönmeye başladı aç kapa düğmesi var ya
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Jackss yazdı:helal olsun he kırk yıl dusunsem böle bıse gelmezdı aklıma xD
Special Response Team

kardes saol ama ben yaptım fakat ayarlarniz değiştirlmedi demiyor
ama aciyorum o gorsel efeklerı degiştir c yi felan 4046 yaziyor fakat yazi cikmio işte:D
...
Görev Yöneticisinden Baktığında Görürsün Sistemde (PC-Özelliklerinde) Sadece Takılı Ram Parçası Bellek Dosyası Boyutu YazarPisKoPoS yazdı:kardes saol ama ben yaptım fakat ayarlarniz değiştirlmedi demiyorama aciyorum o gorsel efeklerı degiştir c yi felan 4046 yaziyor fakat yazi cikmio işte:D
Special Response Team

Merhaba kardeşim. Dediklerinizi aynen uyguladım fakat ikv eskisi ileaynı performansı gösteriyor . PC o kadar kasıyor ki çarı ben değil PC kasıyor o derece
Çar kasamıyorum tak etti canıma vallahi
Söylediklerinizi yaptım hala aynı . Mapten mape yaklaşık 3-4 dakikada geçiyorum . Sığınaklara girdik ben gidemeyince arkadaşlar çıkmışlar . Buna bi çözüm bulamazsam oyunu bırakabilirim bile
Bilgisayarımın bilgileri :
AMD Athlon(tm)64 Processor
3200+
2.01GHz 512 MB Ram
Fiziksel Adres Uzantısı
Başlangıç boyutu ve en büyük boyutu 4048 yapmıştım . Herhangi değişiklik olmadı . Bi çözüm bulursanız mutlu olurum
Bilgisayarımın bilgileri :
AMD Athlon(tm)64 Processor
3200+
2.01GHz 512 MB Ram
Fiziksel Adres Uzantısı
Başlangıç boyutu ve en büyük boyutu 4048 yapmıştım . Herhangi değişiklik olmadı . Bi çözüm bulursanız mutlu olurum
PusuLa (49) Compass (Kasılıyor
)