TıLsımda İsmetin HaLii

Lodos klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: TıLsımda İsmetin HaLii

Mesaj gönderen Vandervaart »

Beste yazdı:
Vandervaart yazdı:TEBRİK EDERİM AMA ;)

Allah aşkına şu İSMETİ kestik die övünenler KLAN deiştiripte bi kerede HANDANı öldürmeye çalışırsanız ve keserseniz İKV ve FORUMU BIRAKIRIM..
Sırf Senın Bu Lafın Icın bunu Yapıcaz Gereken CaLısmaLarada bızzat BasLadık SabırsızLıkLa BekLeyın ...

Bekleriz=))

Aynı Kadro ile eğer Handan kesilirse bütün ikv önünde özr dilrm szden ama AYNI KADRO fazlasız
Kullanıcı avatarı
Beste
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Beste »

Vandervaart yazdı:
Beste yazdı:

Allah aşkına şu İSMETİ kestik die övünenler KLAN deiştiripte bi kerede HANDANı öldürmeye çalışırsanız ve keserseniz İKV ve FORUMU BIRAKIRIM..
Sırf Senın Bu Lafın Icın bunu Yapıcaz Gereken CaLısmaLarada bızzat BasLadık SabırsızLıkLa BekLeyın ...

Bekleriz=))

Aynı Kadro ile eğer Handan kesilirse bütün ikv önünde özr dilrm szden ama AYNI KADRO fazlasız
Ben Oyunuda Forumuda Bırakmanı Istemıyorum Ama Aynı KadroyLa Sen Bunu Demezden Once Zaten Handan Hanımıda Dusuunuyorduk Gereken DenenmeLere YapıLıyor BıLe :)
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah

Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux

Resim
Kullanıcı avatarı
Phxates
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Phxates »

mehmet yazdı:Tbrkler ama lodos kalesi çok basit eğer ki arz kalesi lodos kalesi gibi olsaydı inanki e.önünde her gün ölürdü Handan, Handanı kesmek zor ama ona ulaşmak kesmekten 10kat daha zor bir kale var ufacık bi kapı ve 30-40 muhafız arkasında Handan Hanım var belliki oyun kurucuları Handanın Lodosunki gibi bi kaleye koyarlarsa halinin ne olacağını tahmin etmişlerde öyle bir kaleyde o kadar muhafız arkasına saklamışlar Handanı :D :D :D
Arkadasim Oyle Ola Bile Gene Kaleye Girmek Zorunda Kalirsiniz /D Handan uzaktan Buyu Atar Cok Rahat Kesilmez Kesilemez :DHandan Her Daim 1 Numara
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
Kullanıcı avatarı
wolwerin98
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

geçen sefer kuklacıda lodos handanın yanına kadar girdi h

Mesaj gönderen wolwerin98 »

kuklacıda lodoslar handanın yanına kadar gitti 6arz muhafızı yattı böle bişi olamaz yha bende acayip klan parası geldi
Resim
(Metinemre=39) (Kralxmetin=28)
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

hemso bos konisin lo biz 2 grup handanın yanına gittik eminimde keserdik arzın biri bizi görüp lodos carına geçti 37 lvl biz içeri girmeden adam handanı üstümüze çekip cıkıyordu :)hiç kimse karısmasa eminimki keseriz zor bişey degil.
Kullanıcı avatarı
wolwerin98
Cin Avcısı
Cin Avcısı

şu arz abartmayın ismetin yanının resmini koyuyonuz bir tane lodos yok orda 50tane lodos var be
Resim
Kullanıcı avatarı
ZorcocuK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ZorcocuK »

HarbicocuK yazdı:hemso bos konisin lo biz 2 grup handanın yanına gittik eminimde keserdik arzın biri bizi görüp lodos carına geçti 37 lvl biz içeri girmeden adam handanı üstümüze çekip cıkıyordu :)hiç kimse karısmasa eminimki keseriz zor bişey degil.
Hemso Zaten handanda KesıLır KesıLmez Demıyomkı Ama Isı bıLen Soz DınLıyen AdamLAr OLursa Tabı
Resim
Kullanıcı avatarı
wolwerin98
Cin Avcısı
Cin Avcısı

hı hı hı
Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Beste yazdı:
Vandervaart yazdı:
Beste yazdı:

Bekleriz=))

Ben Oyunuda Forumuda Bırakmanı Istemıyorum Ama Aynı KadroyLa Sen Bunu Demezden Once Zaten Handan Hanımıda Dusuunuyorduk Gereken DenenmeLere YapıLıyor BıLe :)

Tm tşk htta takip edicem eğer ki keserseniz gözümden kaçpta göremezsem MERAN sunucusunada konu açman rica ediorum ama KESEBİLİRSENİZ =)
Kullanıcı avatarı
CaYdIrIcI
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen CaYdIrIcI »

en uyuz olduğumşeyde o handanın durduğu yer bide kesmeye gidince kalabalık oluyo ya tıkla tıklayabilirsen :x
şєяєƒѕιzιη şєяєƒιηє ѕıкαяѕαη єякєη ѕαянσş σℓυяѕυη

ωнєєℓѕ νєуα кυ¢υкιηzιвαт

“Lodos” sayfasına dön