Allah aşkına şu İSMETİ kestik die övünenler KLAN deiştiripte bi kerede HANDANı öldürmeye çalışırsanız ve keserseniz İKV ve FORUMU BIRAKIRIM..
Sırf Senın Bu Lafın Icın bunu Yapıcaz Gereken CaLısmaLarada bızzat BasLadık SabırsızLıkLa BekLeyın ...
Bekleriz=))
Aynı Kadro ile eğer Handan kesilirse bütün ikv önünde özr dilrm szden ama AYNI KADRO fazlasız
Ben Oyunuda Forumuda Bırakmanı Istemıyorum Ama Aynı KadroyLa Sen Bunu Demezden Once Zaten Handan Hanımıda Dusuunuyorduk Gereken DenenmeLere YapıLıyor BıLe
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah
Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux
mehmet yazdı:Tbrkler ama lodos kalesi çok basit eğer ki arz kalesi lodos kalesi gibi olsaydı inanki e.önünde her gün ölürdü Handan, Handanı kesmek zor ama ona ulaşmak kesmekten 10kat daha zor bir kale var ufacık bi kapı ve 30-40 muhafız arkasında Handan Hanım var belliki oyun kurucuları Handanın Lodosunki gibi bi kaleye koyarlarsa halinin ne olacağını tahmin etmişlerde öyle bir kaleyde o kadar muhafız arkasına saklamışlar Handanı
Arkadasim Oyle Ola Bile Gene Kaleye Girmek Zorunda Kalirsiniz /D Handan uzaktan Buyu Atar Cok Rahat Kesilmez Kesilemez Handan Her Daim 1 Numara
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
hemso bos konisin lo biz 2 grup handanın yanına gittik eminimde keserdik arzın biri bizi görüp lodos carına geçti 37 lvl biz içeri girmeden adam handanı üstümüze çekip cıkıyordu hiç kimse karısmasa eminimki keseriz zor bişey degil.
HarbicocuK yazdı:hemso bos konisin lo biz 2 grup handanın yanına gittik eminimde keserdik arzın biri bizi görüp lodos carına geçti 37 lvl biz içeri girmeden adam handanı üstümüze çekip cıkıyordu hiç kimse karısmasa eminimki keseriz zor bişey degil.
Hemso Zaten handanda KesıLır KesıLmez Demıyomkı Ama Isı bıLen Soz DınLıyen AdamLAr OLursa Tabı
Allah aşkına şu İSMETİ kestik die övünenler KLAN deiştiripte bi kerede HANDANı öldürmeye çalışırsanız ve keserseniz İKV ve FORUMU BIRAKIRIM..
Sırf Senın Bu Lafın Icın bunu Yapıcaz Gereken CaLısmaLarada bızzat BasLadık SabırsızLıkLa BekLeyın ...
Bekleriz=))
Aynı Kadro ile eğer Handan kesilirse bütün ikv önünde özr dilrm szden ama AYNI KADRO fazlasız
Ben Oyunuda Forumuda Bırakmanı Istemıyorum Ama Aynı KadroyLa Sen Bunu Demezden Once Zaten Handan Hanımıda Dusuunuyorduk Gereken DenenmeLere YapıLıyor BıLe
Tm tşk htta takip edicem eğer ki keserseniz gözümden kaçpta göremezsem MERAN sunucusunada konu açman rica ediorum ama KESEBİLİRSENİZ