kusura bakmayın konuda daıldı
Uzun Bi Aradan Sonra İkv...!!!
Re: Uzun Bi Aradan Sonra İkv...!!!
küfür mü sizin ettiğiniz küfürmüki üzerime alınayım ben şükür sabırlıyım sizin dediklerinize kanacak kadar düşmedik çok şükür böyle hakaretlerde bulunaak ne anlıyorsunuz bilmiyorum fakat ne dediklerinize aldanırım nede varlığınızla zorlanırım
...
- KnackkoutxD
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
DavuTT yazdı:küfür mü sizin ettiğiniz küfürmüki üzerime alınayım ben şükür sabırlıyım sizin dediklerinize kanacak kadar düşmedik çok şükür böyle hakaretlerde bulunaak ne anlıyorsunuz bilmiyorum fakat ne dediklerinize aldanırım nede varlığınızla zorlanırım![]()
Daha yoktunuz , biz ustaydık.
Çok boktunuz , Biz yoLdaydık.
Hep koktunuz , Biz damgaydık.
Siz çakaLken , Biz ASLANDIK.!
Kim Oldumun Bi önemi Yok Zamanı Geldinde İyinin yanında Kötünün Karşısında Duracak Biriyim.
İyi Forumlar...!!!
İyi Forumlar...!!!
En son Soldinati tarafından 10 Tem 2010 12:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ 
Solitudine
Solitudine
hahaha banka önünde alışverişde kesmişdin çok zoruma gitmişdi yaa ama yine barışmışdık snn yüzünden itemi alamadım :evil: başkasına sattı uyusss istiyorum itemimi o zaman karşılık yüc. halit ceket istiom hehe :lol:Soldinati yazdı:39 lw Zamanı çok Güzeldi DAvut Ben Gelıp Seni Keserdim Sen Gelip Beni Ama Küs kalamazdık Barışırdık.Ayrıca Kötüler Bizim CAnımızı Yakamaz Çünkü İyiler 1-0 Öndedir Herzaman.
İyi Forumlar...!!!
...
- KnackkoutxD
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
davut gerizekalımısın oLm sen maLLLDavuTT yazdı:hahaha banka önünde alışverişde kesmişdin çok zoruma gitmişdi yaa ama yine barışmışdık snn yüzünden itemi alamadım :evil: başkasına sattı uyusss istiyorum itemimi o zaman karşılık yüc. halit ceket istiom hehe :lol:Soldinati yazdı:39 lw Zamanı çok Güzeldi DAvut Ben Gelıp Seni Keserdim Sen Gelip Beni Ama Küs kalamazdık Barışırdık.Ayrıca Kötüler Bizim CAnımızı Yakamaz Çünkü İyiler 1-0 Öndedir Herzaman.
İyi Forumlar...!!!
KnackkoutxD yazdı:KNK Aktarma işi teL BENDE degıL anLadın sn xD :mrgreen:bycLowny yazdı:KnackkoutxD yazdı:la harbi ha 16 15 12 en fazla 17 yas sıralamaları böle
aLayı weLed KnKa xD
knk bı oYuna qıRSene KonuŞan Çara
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
Yüc. Halit Ne. :?DavuTT yazdı:hahaha banka önünde alışverişde kesmişdin çok zoruma gitmişdi yaa ama yine barışmışdık snn yüzünden itemi alamadım :evil: başkasına sattı uyusss istiyorum itemimi o zaman karşılık yüc. halit ceket istiom hehe :lol:Soldinati yazdı:39 lw Zamanı çok Güzeldi DAvut Ben Gelıp Seni Keserdim Sen Gelip Beni Ama Küs kalamazdık Barışırdık.Ayrıca Kötüler Bizim CAnımızı Yakamaz Çünkü İyiler 1-0 Öndedir Herzaman.
İyi Forumlar...!!!
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ 
Solitudine
Solitudine
diosun iddaya girelim eğer ben açdıysam bu konuyu bütün varım yoğum hesabım snn ama başkası açdıysa bu sunucudaki bütün hesabların varın yoğun benim bir daha bu sunucuya uğramıcan yiyormu
...
hahahahaha ezik bilmioooo öğretirim bn sanaSoldinati yazdı:Yüc. Halit Ne. :?DavuTT yazdı:hahaha banka önünde alışverişde kesmişdin çok zoruma gitmişdi yaa ama yine barışmışdık snn yüzünden itemi alamadım :evil: başkasına sattı uyusss istiyorum itemimi o zaman karşılık yüc. halit ceket istiom hehe :lol:Soldinati yazdı:39 lw Zamanı çok Güzeldi DAvut Ben Gelıp Seni Keserdim Sen Gelip Beni Ama Küs kalamazdık Barışırdık.Ayrıca Kötüler Bizim CAnımızı Yakamaz Çünkü İyiler 1-0 Öndedir Herzaman.
İyi Forumlar...!!!
...
DavuTT yazdı:diosun iddaya girelim eğer ben açdıysam bu konuyu bütün varım yoğum hesabım snn ama başkası açdıysa bu sunucudaki bütün hesabların varın yoğun benim bir daha bu sunucuya uğramıcan yiyormu
Solitudine
Solitudine