Uzun Bi Aradan Sonra İkv...!!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Uzun Bi Aradan Sonra İkv...!!!

Mesaj gönderen DavuTT »

küfür mü sizin ettiğiniz küfürmüki üzerime alınayım ben şükür sabırlıyım sizin dediklerinize kanacak kadar düşmedik çok şükür böyle hakaretlerde bulunaak ne anlıyorsunuz bilmiyorum fakat ne dediklerinize aldanırım nede varlığınızla zorlanırım ;)

kusura bakmayın konuda daıldı
...
Kullanıcı avatarı
KnackkoutxD
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KnackkoutxD »

DavuTT yazdı:küfür mü sizin ettiğiniz küfürmüki üzerime alınayım ben şükür sabırlıyım sizin dediklerinize kanacak kadar düşmedik çok şükür böyle hakaretlerde bulunaak ne anlıyorsunuz bilmiyorum fakat ne dediklerinize aldanırım nede varlığınızla zorlanırım ;)

kusura bakmayın konuda daıldı

Daha yoktunuz , biz ustaydık.
Çok boktunuz , Biz yoLdaydık.
Hep koktunuz , Biz damgaydık.
Siz çakaLken , Biz ASLANDIK.!

Kullanıcı avatarı
Soldinati
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Soldinati »

Kim Oldumun Bi önemi Yok Zamanı Geldinde İyinin yanında Kötünün Karşısında Duracak Biriyim.

İyi Forumlar...!!!
En son Soldinati tarafından 10 Tem 2010 12:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ ;)

Solitudine
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

Soldinati yazdı:39 lw Zamanı çok Güzeldi DAvut Ben Gelıp Seni Keserdim Sen Gelip Beni Ama Küs kalamazdık Barışırdık.Ayrıca Kötüler Bizim CAnımızı Yakamaz Çünkü İyiler 1-0 Öndedir Herzaman.

İyi Forumlar...!!!
hahaha banka önünde alışverişde kesmişdin çok zoruma gitmişdi yaa ama yine barışmışdık snn yüzünden itemi alamadım :evil: başkasına sattı uyusss istiyorum itemimi o zaman karşılık yüc. halit ceket istiom hehe :lol:
...
Kullanıcı avatarı
KnackkoutxD
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KnackkoutxD »

DavuTT yazdı:
Soldinati yazdı:39 lw Zamanı çok Güzeldi DAvut Ben Gelıp Seni Keserdim Sen Gelip Beni Ama Küs kalamazdık Barışırdık.Ayrıca Kötüler Bizim CAnımızı Yakamaz Çünkü İyiler 1-0 Öndedir Herzaman.

İyi Forumlar...!!!
hahaha banka önünde alışverişde kesmişdin çok zoruma gitmişdi yaa ama yine barışmışdık snn yüzünden itemi alamadım :evil: başkasına sattı uyusss istiyorum itemimi o zaman karşılık yüc. halit ceket istiom hehe :lol:
davut gerizekalımısın oLm sen maLLL :DDD kendı kendıne konusuyOr maL :mrgreen: bu kOnuyu acanda seNs1n
Kullanıcı avatarı
bycLowny
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen bycLowny »

KnackkoutxD yazdı:
bycLowny yazdı:
KnackkoutxD yazdı:la harbi ha 16 15 12 en fazla 17 yas sıralamaları böle :D

aLayı weLed KnKa xD
KNK Aktarma işi teL BENDE degıL anLadın sn xD :mrgreen:

knk bı oYuna qıRSene KonuŞan Çara
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff

39 ZamaNı >>

Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs

BuRak & €miN

Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
Kullanıcı avatarı
Soldinati
İskele Babası
İskele Babası

DavuTT yazdı:

İyi Forumlar...!!!
Yüc. Halit Ne. :?
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ ;)

Solitudine
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

diosun iddaya girelim eğer ben açdıysam bu konuyu bütün varım yoğum hesabım snn ama başkası açdıysa bu sunucudaki bütün hesabların varın yoğun benim bir daha bu sunucuya uğramıcan yiyormu
...
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

Soldinati yazdı:
DavuTT yazdı:

İyi Forumlar...!!!
Yüc. Halit Ne. :?
hahahahaha ezik bilmioooo öğretirim bn sana
...
Kullanıcı avatarı
Soldinati
İskele Babası
İskele Babası

DavuTT yazdı:diosun iddaya girelim eğer ben açdıysam bu konuyu bütün varım yoğum hesabım snn ama başkası açdıysa bu sunucudaki bütün hesabların varın yoğun benim bir daha bu sunucuya uğramıcan yiyormu
:) Bana Uyar. ;)

Solitudine

“Genel Sohbet” sayfasına dön