O kapı daha önce yoktu çünkü lodoslar daha önce mısırı tutmuyorduDarkblood yazdı:erdem3451 yazdı:Hasekinin Oyunun Hikaye ve yapı olarak olgusunu bozmayacak şekilde Bir Mantığı var. Fkat Meteor Girişin böyle bir yapısı yok malesef.Diğer yandan herne kadar arzlar tarafından Kontrol edilsede Meteora girilden sonra az ilerde Lodos Kalesi var ve Arzlar İçin durum Aynı Oluyor....Olayı kendi tarafınızdan yorumlamak yetmiyor malesef![]()
Kimse Meteor Girişi Eleştirmeye hakkı yok.O zaman Lodos Kalesinide Kaldırsınlar demi
Arzlar içinde önemli olan meteor girişteki lodos sancak değl ki.Önemli olan meteora giriş.Yeraltına gidicek mecburen meteordan geçicek.Meteora girdikten sonra kesilsede bişey olmaz dimi.En nihayetinde amacına ulaşıcak.Ama lodoslar için aynı şey mümkün değil.Hikaye ve yapısı falan diyosunda o halde o kapı önceden açılmalıydı.O kapının sadece Arzlar mısıra çarşısına giriş yapamıyor diye açıldığı aşikâr. . .
Meteor Girişi hk.
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Meteor Girişi hk.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Söyler misin uçağın ordan meteor bölgesinin neresine çıkacak?Haritaya uygun olarak cevap ver.efsaneottoman yazdı:Lodoslar uçağın ordan bir kapı olsun girsin xD
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Lodoslar kafayı uçakla bozmuş :mrgreen: Lodos kaleye koysunlar bi uçak (neresine koyacaklarsa artık :mrgreen: ) ücretini de 250 bin-500 bin gibi yüksek bir şey yapsınlar.Bakalım bir daha 2. kapının lafını eden oluyor mu :mrgreen:
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
Bu konuya sonuna kadar katılıyorum katılmayanlarda zaten Arzın coooooooooocuklarıdır kesinlikle biz meteora girmek için karizmamnın bitmesi mi gerekiyor artı ordan akıllının birisi dmeiş gir cık yapıyorum yeraltından e.ö ışınlnıyorsun e.ö yeraltına ışınlanabiliyormsun aptimsin nesin

- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Biz meteordan eminönüne çok mu kolay geçiyoruz sanıyorsun :evil: Sanki biz geçince karizmamız 100 oluyor.Lodoslar arzları kaleden bile çıkartmıyor be.Biz sürekli komutanı tutmuyoruz.Bizim tuttuğumuz kadar siz de tutuyorsunuz.Bazen sancaktan adımımızı bile atamıyoruz.Siz sürekli mısırı tuttuğunuz için haseki kapısı açıldı ve bu kapı gerçekte de olan bir şey.O zaman arz kaleye de eminönü girişi koysunlar lodoslar kendilerini çok mu akıllı zannediyor :evil: Allah aşkına bana meteora girebileceğin başka bir yer söyle.Biraz mantıklı düşünün ya.Effairenclik yazdı:Bu konuya sonuna kadar katılıyorum katılmayanlarda zaten Arzın coooooooooocuklarıdır kesinlikle biz meteora girmek için karizmamnın bitmesi mi gerekiyor artı ordan akıllının birisi dmeiş gir cık yapıyorum yeraltından e.ö ışınlnıyorsun e.ö yeraltına ışınlanabiliyormsun aptimsin nesin![]()
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Lodos Kaleden Falan Değilde Ucağın Ordan Bi Kestirme Yapılabilir Diye Düşünüyorm Mısır Çarsını Lodos Kalesine Yakın Diye 2. Kapı Acıldı Meteor Girişi arz sancağına Daha Yakın Diye Düşünüyorm.

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
- Firelife
- Demirci Çırağı
xFirelifex yazdı:Biz meteordan eminönüne çok mu kolay geçiyoruz sanıyorsun :evil: Sanki biz geçince karizmamız 100 oluyor.Lodoslar arzları kaleden bile çıkartmıyor be.Biz sürekli komutanı tutmuyoruz.Bizim tuttuğumuz kadar siz de tutuyorsunuz.Bazen sancaktan adımımızı bile atamıyoruz.Siz sürekli mısırı tuttuğunuz için haseki kapısı açıldı ve bu kapı gerçekte de olan bir şey.O zaman arz kaleye de eminönü girişi koysunlar lodoslar kendilerini çok mu akıllı zannediyor :evil: Allah aşkına bana meteora girebileceğin başka bir yer söyle.Biraz mantıklı düşünün ya.Effairenclik yazdı:Bu konuya sonuna kadar katılıyorum katılmayanlarda zaten Arzın coooooooooocuklarıdır kesinlikle biz meteora girmek için karizmamnın bitmesi mi gerekiyor artı ordan akıllının birisi dmeiş gir cık yapıyorum yeraltından e.ö ışınlnıyorsun e.ö yeraltına ışınlanabiliyormsun aptimsin nesin![]()
- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı
Darkblood yazdı:Madem giren giriyo haseki kapısınıda açmasalardı kardeşim.Mısırada giren giriyor.Çözüm yolları arıyoruz diretiosunuz.EmirBerkKorkmaz yazdı:+1.mitmet yazdı:Ben lodosum sadece 1 kere çık yaparak girebiliyorum. Bazen gir-çık yapmama gerek de kalmıyor.
Giren giriyor..
Bu arada onlarca kişisiniz bir grup toplayamıyor musunuz?
Biz az kişiyiz geçemiyoruz ve aynı zamanda oyuna gerçekçilik katılması için yapılması gereken bir şeydi Haseki.![]()
Arzlar mısıra giremiyor diye kapı açıldıysa Meteorada lodoslar Giremiyor diye kapı açılmalı.
Dengesiz falan mısınız? Mısıra giren giriyormuş.Mısırın önünde nerden baksan 20 30 lodos var.Arzlar komutanı çok tutmuyor.Bazen komutanda tek kaldığımı bilirim.Komutanda sayı en fazla 15 e yükseldi.Ve bir şeye açıklık getireyim.Yönetimin haseki kapısı açması iyi oldu.Gerçekte de Mısır da 2 kapı var.Ama meteora lodos giremiyor diye bir şey yok.Çeteci mağaralarında Lodoslar görev yaparken arzlar yapamıyor,arzlar kimi zaman kendi kalelerine yakın olan kurt mağarasına da giremiyor,arzlar migrata giremiyor,arzlar haseki kapısı açılmasaydı sığınaklara da giremeyeceklerdi.O yüzden sahip olduklarınızın kıymetini bilin.Ben kaç kere Babı Ali den Yeraltına geçerken karizmamı 0ladığımı bilirim üstelik plusım.Bu konu bence fazla uzadı.Meteor hem hikaye,hem konum dolayısıyla yeni kapı açılamayacak düzeyde.
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
Yeraltı girişi zaten bab-ı alide değil miHatecrewxthree yazdı:Darkblood yazdı:Madem giren giriyo haseki kapısınıda açmasalardı kardeşim.Mısırada giren giriyor.Çözüm yolları arıyoruz diretiosunuz.EmirBerkKorkmaz yazdı:+1.mitmet yazdı:Ben lodosum sadece 1 kere çık yaparak girebiliyorum. Bazen gir-çık yapmama gerek de kalmıyor.
Giren giriyor..
Bu arada onlarca kişisiniz bir grup toplayamıyor musunuz?
Biz az kişiyiz geçemiyoruz ve aynı zamanda oyuna gerçekçilik katılması için yapılması gereken bir şeydi Haseki.![]()
Arzlar mısıra giremiyor diye kapı açıldıysa Meteorada lodoslar Giremiyor diye kapı açılmalı.
Dengesiz falan mısınız? Mısıra giren giriyormuş.Mısırın önünde nerden baksan 20 30 lodos var.Arzlar komutanı çok tutmuyor.Bazen komutanda tek kaldığımı bilirim.Komutanda sayı en fazla 15 e yükseldi.Ve bir şeye açıklık getireyim.Yönetimin haseki kapısı açması iyi oldu.Gerçekte de Mısır da 2 kapı var.Ama meteora lodos giremiyor diye bir şey yok.Çeteci mağaralarında Lodoslar görev yaparken arzlar yapamıyor,arzlar kimi zaman kendi kalelerine yakın olan kurt mağarasına da giremiyor,arzlar migrata giremiyor,arzlar haseki kapısı açılmasaydı sığınaklara da giremeyeceklerdi.O yüzden sahip olduklarınızın kıymetini bilin.Ben kaç kere Babı Ali den Yeraltına geçerken karizmamı 0ladığımı bilirim üstelik plusım.Bu konu bence fazla uzadı.Meteor hem hikaye,hem konum dolayısıyla yeni kapı açılamayacak düzeyde.