dikkat ettiyseniz birinde yıldız yeşil birinde yıldız pembe eskiden kalma itemlerini koymuş zavallı .. kendi kendine '' şunu nasıl çalmıştım lan resmi dursun da arada bakarım '' demiştir öyle kalmıstır resim onu koymustur
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''
Lan kral sn kimsinde maça ya laf atıyon..ne kadar itemin olursa olsun + (o itemleri çaldıgını herkes biliyo) ama adam olamadıktan sonra nolucakki..Sen anca item çalmayı ve küfür etmeyi bilirsn
zeydan yazdı:Arkadaslar Çok Öenmli Bir Nokta Yakaladım Fotolara İyi Bakın Hepsi Choosenxkral Ama Dikkat ederseniz Carların SAç Sakal Şekli Ayrı 1.Fotoda SAkal yok Siyah saç / diğer Fotoda Kahverengi saç sakalı var Yani Anlaycağınız Bu başka Bir Carın itemleri carda başka sadece İsim Yerini Kopyalamıs
zeydan sununda farkındaysan 2. car arz adamın 2 tane car acmıs tekı lodos olmus tekı arz olmus olamazmı . ??
Nacizane fikrim,
Bu konuda mal varlıgını gösterenlerin yaş sınırının 16 oldugunu ve dolandırıcılık gibi işlerde boy gösteren kişiler oldugunu düşünüyorum aksini düşünen ve söyleyen olacagını sanmıyorum
Çalıp çırpmakla zengin olunabilirde adam olunamaz bunu bil. Bu lafım şahsi degil herkes kendini bilir... dimi Zeydan ?
Choosensxkral Meranda herkes itemlerini fotolayıp foruma koysa ne olur ? bi düşün sadece !
ve böyle gereksiz konu açarak kirletme forumu
Eğer birilerine gönderme yapacaksan bunu oyunda "Bölge" kanalında yap. malum burası şikayet alanı degil ikv oyuncuları ile bişeyler paylaşman için açılmış sosyal bi platform sosyal paylaşımlarını bekliyoruz...
Bu ne boş bir konudur ya.Aynı resimleri 2 ser 2 er kez koymuş nötron direnç kolyeyi gösteriyo bide mal çöp'ün çöpü onlar saf herif çaldığın itemleri gelmişsin buraya koymuşsun kısacası choosensx ve kendi adını küçük düşürmüşsün bu choosenxler adam olmaz içlerinde hırsız barındırıyor bunların paralarının nerden geldiği anlaşılıyor emek filan değil resmen hırsızlıkla bu günlere gelmişler gerçi ne gelmesi lodosların en kötü loncası ayrıca çok srefsiz var kral gibi ceza gibi ve daha sayamayacağım onlarca srefsiz var liderleri başı çekiyor.