Ekonomik durumu ne olarak düşünüyorsun? Çocuk belki oynuyordur bilgisayarı vardır ama ttupta babası 100TL vermez belki oyuna izin vermez yani çocukta sterse yalan söyler falan falanSuskunjackal yazdı:Canceazi yazdı:O zaman ekonomik durumu yeterli olmayan oyunda ezilsin mi ???fatihfb88 yazdı:Bencede qüzel bir fikir TL ile alım olsa Şaheser silahları ben alırım xD
Ekonomik durumu olmayan biri zaten oyunu oynamaz.
****ŞAHESERLER**** TL ile alımı
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: ****ŞAHESERLER**** TL ile alımı

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Bu konu ile ilgili daha öncede bir sürü konu açıldı.Başta söyleyeyım böyle yaparak forumu kırletıyorsunuz bılınçlı bır şekılde.
Daha once bu yönde açılan konularada tek cevabım oldu.'Oyunu reel ticarete taşıyorsunuz bunu yapmayın! Ne yani sen zengınsın ailen zengınse oyunda pay sahibin olucak,diger oyuncu durumu ıyı degıl dıye ezılecek mı ?
Lütfen oyunda zaten TL ıle alınabılen bır ayrıcalık var zaten,tadında bırakın lütfen.Paranıza güvenıyorsanız başka bir sürü TL harcanan online oyunlar var.Kendınıze cok guvenıyorsanız emegınızle oyunda hak sahibi olun!!!
Daha once bu yönde açılan konularada tek cevabım oldu.'Oyunu reel ticarete taşıyorsunuz bunu yapmayın! Ne yani sen zengınsın ailen zengınse oyunda pay sahibin olucak,diger oyuncu durumu ıyı degıl dıye ezılecek mı ?
Lütfen oyunda zaten TL ıle alınabılen bır ayrıcalık var zaten,tadında bırakın lütfen.Paranıza güvenıyorsanız başka bir sürü TL harcanan online oyunlar var.Kendınıze cok guvenıyorsanız emegınızle oyunda hak sahibi olun!!!
Burda yorum yapanların içinde 1 tanemi akıllı adam yok hakikaten hepsi gerizakalı
Adam burda ne anlatmaya çalışıyor siz ne yorumlar yapmışsınız.Adam diyorki Kadim üzerinde oynama yapılmamalıydı bu yeni başlayan veya işleri dolayısıyla oyuna vakit bulamayan arkadaşlara haksızlık oldu bunu ancak bu şelikde telafi edebilirz diyor.Şaheser sahipleri gerizaklı insanlar hemen cıkıp yorumlar yapmışlar kendileri üretmiş nasılsa gerisi umrundamı 
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Sen MiLLete Gerizekalı Deme Cürretini Nerden Buluyosun BiLmiyorum ama Konuyu tam OLarak Okumadan Yorum Yaptığın BeLLi Bir Gerçek.Grand yazdı:Burda yorum yapanların içinde 1 tanemi akıllı adam yok hakikaten hepsi gerizakalıAdam burda ne anlatmaya çalışıyor siz ne yorumlar yapmışsınız.Adam diyorki Kadim üzerinde oynama yapılmamalıydı bu yeni başlayan veya işleri dolayısıyla oyuna vakit bulamayan arkadaşlara haksızlık oldu bunu ancak bu şelikde telafi edebilirz diyor.Şaheser sahipleri gerizaklı insanlar hemen cıkıp yorumlar yapmışlar kendileri üretmiş nasılsa gerisi umrundamı
gercenisli yazdı:Bu yüzden bence Ecel Latif Ejder Ashab gibi silahlar Gercek para ile de alınmalı bence..20 30 40 Tl gibi makul bir fiyat ile satılmalı
Plus nasıl yolllarla alınıyorsa Şaheserlerde o yolla alınmalı..Sadece Şaheserler satılmalı.
Bu Sözden Ne AnLıyorsun sen AkLı Eksik Arkadaşım ?? İçki İçip Foruma Girip Yorum YapmayaLım Lütfen ... :!: :!:
[YaLNıZSavaŞÇII]
evet cafe oynanayarak kasmak gorev yapmak ıtem kasmak zor ıkv deSuskunjackal yazdı:Canceazi yazdı:O zaman ekonomik durumu yeterli olmayan oyunda ezilsin mi ???fatihfb88 yazdı:Bencede qüzel bir fikir TL ile alım olsa Şaheser silahları ben alırım xD
Ekonomik durumu olmayan biri zaten oyunu oynamaz.
para olayı guzel aslında cunkı herkez oyunda kadımı kesmek ıcın en az 2-3 saatın olması lazım
bunun sırasıydı felen ve herkez ıyı nıyetlı olmuyor kacıran felen oluyor
sılah degılde kesmesını kolaylastıracak seyler eklense paralı o bıle guzel olur
ornek
ozel tank takımı 5 ytl
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Oyundan anlamayan adam gidip para verecek alacak şaheseri ondan sonra?
Yahu bu şaheserler oyuna emek harcayanlarındır.Eğer çalışıyorsan oyundan bir şey bekleme hayatta işine bak ailene bak.Bu bir eğlence oyunu olabilir ama oyunda öylesine girenler mi kazanacak yoksa emek harcayanlar mı?O zaman benim şaheser üretmek için harcadığım 2 hafta-3 hafta lık zamanı bana geri versinler bende size 50 tl vereyim.Üretenlrein suçu neydi.Ozaman üretenler şaheserlerini geri verip 40 tl alabilsin.
Yahu bu şaheserler oyuna emek harcayanlarındır.Eğer çalışıyorsan oyundan bir şey bekleme hayatta işine bak ailene bak.Bu bir eğlence oyunu olabilir ama oyunda öylesine girenler mi kazanacak yoksa emek harcayanlar mı?O zaman benim şaheser üretmek için harcadığım 2 hafta-3 hafta lık zamanı bana geri versinler bende size 50 tl vereyim.Üretenlrein suçu neydi.Ozaman üretenler şaheserlerini geri verip 40 tl alabilsin.
Ben konuyu okudum anladım sen merak etme eğer bu şekilde bencilce yorum yapanlar daha fazlasını hakediyorlar..Şimdi şu saatte oyuna girip 100 milyondan 1 adet kadim pençesi bulamaya çalışın bakalım satan olacakmı veya kesipde almaya çalışın ..Oyuna yeni başlayanlar veyahut bu sıra oyuna yeni girmeye başlayan insanların halini düşünen oldumu? Malzemeler bir şekilde toplanıyır ama öyle ama böyle fakat en önemli nüansı burda herkes kaçırıyor..Neden daha önce coğu kişi kadimi kesipte almışken şimdi millet milyonlarca para verip kaç aylık emeginin hakkıyla alsın mantıklı geliyorsa size söyleyecek söz bulamıyorum.Ben burada İnsanları bu duruma düşüren olacakları bile bile kadimi yayınlayan ikv yönetimini kınıyorum yazık günah yönetim her zaman ki gibi sessiz kalacak ve haksızlıklar zincirine bir halka daha eklenecektir..ikvoyuncusu2008 yazdı:Sen MiLLete Gerizekalı Deme Cürretini Nerden Buluyosun BiLmiyorum ama Konuyu tam OLarak Okumadan Yorum Yaptığın BeLLi Bir Gerçek.
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
- gercenisli
- İskele Babası
Şu oyunda şaheser üretenlerin hepsi emek mi veriyor zannediyorsun.Konuşturma beni be adam.turkoxHAMSTER yazdı:Oyundan anlamayan adam gidip para verecek alacak şaheseri ondan sonra?
Şunuda söyleyeyim 50 Tlyi küçümseme onu da bulmazsın.Bu devirde para kazanmak zorlaştı
Çalışanlar vs vs kişilerde bu oyunu oynuyor..onlar ne yapsın..sanıyormusun ki onlar her gece maden başında sabahlıyor.
Yahu biraz AKIL biraz ya..Biz bu oyuna ne için giriyoruz STRES atmak için değilmi.emek emek diyip duruyorsunuz.bence oyunu fazla ciddiye alıyorsunuz .Sanal oyunda ne emeği beeee..ciddiye pek fazla alıyorsunuz anlaşılan.oyun bu beee OYUNNNNNNNNNNNN
Tükürülecek o kadar surat varken yerlere TÜKÜRMEYİN
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
kendin diyorsun bu bir oyun.Fakat oyun olsa da herkes aynı şartlarda aynı düzeyde olamaz.Bu kadar abartılacak bişey değilse sizde şahesersiz oynayın.Yada diyorum ki eğer bu sistem gelecekse ya benim harcadığım zamanı geri verin yada kaç lira ise 50 tl mi 40 tl mi.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Bakınzı bir oyundan örnek vermek istiyorum oyunda nerdeyse herşey parayla oyun değil gerçek parayla ve şuanda kullanıcı sayısı ikv kat kat fazla her neyse oyunun içeriği 112 lwl kadar kasıyon düşünün sonra u1 oluyon u33 kkadar kasacan durmak yok ha geçen aylarda oyuna 4 yeni ilahi seviye eklendi ulan kas kas kafayi yer insan oyunu kıyemetini bilin bırakın şu işleri ya