Kadim ile İlgili! (Herkesin okumasını rica ediyorum)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Kadim ile İlgili! (Herkesin okumasını rica ediyorum)

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Petcarar yazdı:
fixxer yazdı:o değil de hangi rpg oyununda görülmüş 40 kişinin bir yaratıkla uğraştığı ? 20 kişi kesilse neyse ama en ideali 15 kişidir belki ben gerçek hayatta olduğu gibi internet hayatımdada asosyal bir insanım ve 15 kişiden fazlasını bulamıyorum kadimi kesemeyecekmiyim sırf bu yüzden ? kadim pençesi için o kadar parayıda bulamıyorum yani bu iş fazlasıyla zor bence yönetim bunu göz önünde bulundurmalı ve biraz esnetmeliler bu kadim olayını saygılar.
adam hiç wow diye birşey duymamış.

40 kişi mi? 20 kişi mi ? 15 kişi mi?
bu adam hiç ANKA diye bir şey duymamış.
Kullanıcı avatarı
Gsxmuco
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gsxmuco »

ARKDAŞIN DEDİĞİ BENCE YALNIŞ BENDE 4 TANE ÇAR VAR VE HİÇ BİRİNİ KADİM GÖREVİNİ YAPMADIM VE ŞAHESERİMDE YOK BENCE YENİ Bİ GÜNCELLMEYLE KADİM ESKİ HALİNE GETİRİLMELİ
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ben şu bahsettiğiniz hatayı helan anlamadım kadimdeki açık neymiş?
Kullanıcı avatarı
Boran
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Boran »

mirkan1453 yazdı:Merhabalar,

Hidralarda eksik çalışan bir yetenek düzeltilmiştir. Söz konusu hasar bu eksiklikten dolayı çalışmamaktaydı.

Bilginize.

İKV Destek Takımı
www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com

From: mirkan1453@hotmail.com [mailto:mirkan1453@hotmail.com]
Sent: Thursday, June 17, 2010 7:24 PM
To: ikvdestek@sobee.com.tr
Subject: Bildirim Tipi: Oyun Hatası

Sunucu:
Meran
Olay Tarihi:
15.06.2010
Karakter Adı:
Pislijk
Açıklama:
Kolay gelsin oyun hatası mı yoksa kasti mi yapıldı bilmiyorum fakat bir şey dikkatimi çekti yaklaşık 60 kişi Yeşil hidraya gittik tam başlayacaktık Yeşil Hidra'nın zehiri bile bize 27000 Enerji indrdi kendisi ise yaklaşık 12000 17000 arası vurdu her birimize, bize daha önce canavaralrın güçlendireceği söylenmişti fakat bu kadar aşırı güçlendireceği söylenmemişti bir açıklama yaparsanız sevinirim şimdiden koaly gelsin.
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen shevchenko199410 »

turkoxHAMSTER yazdı:
Petcarar yazdı:
fixxer yazdı:o değil de hangi rpg oyununda görülmüş 40 kişinin bir yaratıkla uğraştığı ? 20 kişi kesilse neyse ama en ideali 15 kişidir belki ben gerçek hayatta olduğu gibi internet hayatımdada asosyal bir insanım ve 15 kişiden fazlasını bulamıyorum kadimi kesemeyecekmiyim sırf bu yüzden ? kadim pençesi için o kadar parayıda bulamıyorum yani bu iş fazlasıyla zor bence yönetim bunu göz önünde bulundurmalı ve biraz esnetmeliler bu kadim olayını saygılar.
adam hiç wow diye birşey duymamış.

40 kişi mi? 20 kişi mi ? 15 kişi mi?
bu adam hiç ANKA diye bir şey duymamış.

Ankaya tebrik etmek gerek fakat gelin de şimdi kesin :D Kadimin asit yeteneği tam çalışmıyordu diye biliyorum bende ve kesilmesi oldukça zor kadimin artık....
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss
AmisosLonca
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AmisosLonca »

Konuyu açan arkadaş güzel açıklamışsın ancak söylediğin çözüm mantıklı ve olması gereken bir çözüm değil.
Kadim madem hatalı idi madem bu hata biliniyordu neden musade edildi bu kadar kesilmesine.
Hadi kesildi bu kadar şahaser denilen silah ürettirildi şimdi neden değişti.
Evet burda bir haksızlık var bu apaçık ortada. Okul, iş vs dolayısı ile oyuna ara vermiş veya giremeyen arkadaşlar var
Neden onların durumu göz önüne alınmadan bu şekil bir değişim yapıldı anlamak güç.
Çözüm olarak şahaserlerin geri alınması değil Kadim in eski haline getirilmesi gerekir diye düşünüyorum.
Ancak burda söyleceğimiz çözümler hiç bir zaman dikkate alınmadığı için bunada ihtimal vermiyorum.
Haksızlıklar zincirine bir halka daha eklenecek ve hiç bir şey olmamış gibi tutumsuz kalan yönetim bu haline devam edecek.
KarargaHxTeaM FAN !..!
Karakter Adı : AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye :[/color] 49
Lonca :[/color] Amisos
Sunucu :[/color] Tılsım
Görevi :[/color] Gırnatacı
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Her grubda 1 şıfanın buyu bozması 15 olur bozarsın asiti
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen shevchenko199410 »

Daha dün gittik.Büyücülerin gücü arttırıldı.Herkes diyo tmm daha ne işte kadimi kesmek kolay zaman.Büyücülerin güçlendirilmesi kadimin kesilmesini daha da zorlaştırmış diyebilirim.Kadim sürekli büyücülere dönüyor ve tek atıyor.Naracılarında pek yapacak birşeyi olmuyor.Naracı nara atıyor fakat kadim yinede büyücüye gitmeye devam ediyor.Ztn naracı sayısının da fazla olması lazım.Kadim durdurğu yerde durmuyor sürekli büyücülere dönüyor ve bundan dolayıda savaşçıların vuruş yapması engelleniyor.Kısacası eski taktikler artık çöp oldu...
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Grand »

80 milyona kadim pençesi arıyorum satan yok :D Şaheserler işportaya düşmüş yönetimin daha yeni aklına geliyor.Şaheser sahiplerinin zaten işine geliyor bencillik diz boyu olduğu için oyunda başka birini düşünmek söz konusu olmuyor.Yönetim her zaman yaptığı gibi hiç birşey olmamış gibi davranıyor ya ona yanıyorum..Bir yönetici çıkıpta bir duyuru yapsın böyle bir haksızlıgı adaletsizligi nasıl önleyecekler bir alalhın kulu cıkıpta acıklasın :)
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

Lanet gitsin işte ikv yönetimi burada sapıtıyor 1 kadım pençe görevini yapamaynlarah aksılık oldu şimdi

Şahsen 1 ecel 1 ejder asa ürettım lanet olsun biz ürettık bu adamlar ne yapacak peki bakın konuyu açan dediğinie bir yerde katılmıyorum burday apılması gereken tek şey var kadım pence kesimi zorlaştırmamalı yönetimin bu nu güclendirmesnin sebebi ise gelen tepkiler hanı şaheser silah sadece güclü olanda olucaktı gibi tepkiler yüzünden güçlenmiştir ek sebebı budur hata hasar gibi yalanlarla insanları kandıran yönetım ahlaksız bir yol izlemektedır kadım eski halıne getirlmleidr
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön