Yeter Artık Yeterrrrrr !!!!!!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yeter Artık Yeterrrrrr !!!!!!!!!

Mesaj gönderen utku »

BEN 41 LWL MAX IM 49 LWL BÜYÜCÜLERİ KESİYORUM
artislik yapma felan demeyin nickimi yazmadım

ama gerçekten çok zorluyo ama taktik var

ws başında hemen depar atmak bunu yaparsan sana hemen zihin atıcak ama bu işine yaramicak çünkü canı 100

hemen durdurma atıcan gelicen yanına hop kutup atıcak 3 sn önce çıkıcık ama son slah var dikkat hemen dikkat atıcan durucak 3 sn sende yakalayıp 3 vuruşta halledicen

bi tanede öneri bazıları zihin atınca senini çabuk gelemicen yükseklere çıkar ozm hemen geri doğru kaç 2 büyü atınca zaten menzilden çıkmış olucan oturup can doldurcan gelincede ikinnizde 100 olcaksınız zaten baştan ws :)

AMA....

kasmak çok zor eskiden büyücü kasamazdık şimdi savaşçı adam resmen önümdekini çekiyo ya tesla kuruyo ya hayvan çaırıyo adam tamam senin alman imkansız sen dalıyosun cine ıskaladınmı daha kesmessin orkadan meteor yapışır

ve zaten ilk vuruşunuda 10 tane çıkıyosa hayvan 1 tanesinde yakalarsın

artık kasmak için şifacı büyücüye yalvarırı oldum

lütfen başka yere git orda (hayvan çaır /teska kur) kimse alamaz
dedim yalvardım ama nafile kasamıyorum artık tam yer buluyom bi şifacı/büyücü geliyo yerimden oluyom
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

Sadece Kışkırtmanın Ofansif Dövüşçülerde Olmamasını eleştirmene katılıyorum. Çünkü büyücünün yanında kasılırken Kışkırtma atamıyoruz ve çifteyle geziyoruz çifte de çoğu zaman ıskalıyor itemli olmasına rağmen .. Ama savaşçılar büyücülerin yanına gelirse bide üstünde 2-3 max item olursa zaten 2-3 skillde ölür bu onların canlarının az olmasından kaynaklanıyor. O yüzden onları HAPSETME yeteneği %100 hapsediyor. Hapsetme yeteneğinden önce 39 Level sınırı olan zamanları düşün mesela İkv'de " Savaşçı imparatorlugu " vardı nerdeyse. Kütük yaranın da vuruşları abartı derecede fazla olunca kimileri büyücülere tek bile atabiliyordu. Hapsetme ve Kutup da buna son vermiş oldu . Hemen hemen eşitlendi savaşçı ve büyücüler.. Ayrıca taktiğin ve itemin sağlamsa büyücüyü çok rahar kesersin. Ben Hapsetmesi ve Kutubu 15 olan çok büyücü yatırdım herşey taktik ve item .. ;)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

rapper yazdı:Sadece Kışkırtmanın Ofansif Dövüşçülerde Olmamasını eleştirmene katılıyorum. Çünkü büyücünün yanında kasılırken Kışkırtma atamıyoruz ve çifteyle geziyoruz çifte de çoğu zaman ıskalıyor itemli olmasına rağmen .. Ama savaşçılar büyücülerin yanına gelirse bide üstünde 2-3 max item olursa zaten 2-3 skillde ölür bu onların canlarının az olmasından kaynaklanıyor. O yüzden onları HAPSETME yeteneği %100 hapsediyor. Hapsetme yeteneğinden önce 39 Level sınırı olan zamanları düşün mesela İkv'de " Savaşçı imparatorlugu " vardı nerdeyse. Kütük yaranın da vuruşları abartı derecede fazla olunca kimileri büyücülere tek bile atabiliyordu. Hapsetme ve Kutup da buna son vermiş oldu . Hemen hemen eşitlendi savaşçı ve büyücüler.. Ayrıca taktiğin ve itemin sağlamsa büyücüyü çok rahar kesersin. Ben Hapsetmesi ve Kutubu 15 olan çok büyücü yatırdım herşey taktik ve item .. ;)
o taktiği öğrenmek amacıyla açtım aslında ;) :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
DewxByDewiLL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DewxByDewiLL »

Büyücü sınıfının canının az oLması zırhLarının düşük oLması kutup ve zihin yetenekLerinin kuLLanıLmasında süphesiz hak veriyor ve destekLiyorum. Zaten üzeri iyi oLan ve taktiği iyi biLen bir savaşçı zihn tutLmadanda rahatça bir büyücüyü kesebiLir bunun için yeterLi tecrübeye sahip oLmak gerekLidir ;) Yeni yetenek sistemine geLecek oLursak açıkcası bnde fazLa destekLer değiLim. MeseLa yetnekLer eskisi gibi serbest oLsa fakat sadece grup böLgerinde şuanki gibi tank moduna veya ofansif moda geçiLmesi gerekir diye düşünüyorum. Teknik we yapım açısından zorLugunu biLemem ama bence sadece grup böLgeLerinde bu geçerLi oLsa yeterLidir diyorum.!
DewxBydewiLL-DewxSeRseRi

Resim
Resim

Haklısın " sıfırın " gücü yoktur.. ama dikkat et "sıfırın" kaybedecek bir şeyi de yoktur ;)
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

DewxByDewiLL yazdı:Büyücü sınıfının canının az oLması zırhLarının düşük oLması kutup ve zihin yetenekLerinin kuLLanıLmasında süphesiz hak veriyor ve destekLiyorum. Zaten üzeri iyi oLan ve taktiği iyi biLen bir savaşçı zihn tutLmadanda rahatça bir büyücüyü kesebiLir bunun için yeterLi tecrübeye sahip oLmak gerekLidir ;) Yeni yetenek sistemine geLecek oLursak açıkcası bnde fazLa destekLer değiLim. MeseLa yetnekLer eskisi gibi serbest oLsa fakat sadece grup böLgerinde şuanki gibi tank moduna veya ofansif moda geçiLmesi gerekir diye düşünüyorum. Teknik we yapım açısından zorLugunu biLemem ama bence sadece grup böLgeLerinde bu geçerLi oLsa yeterLidir diyorum.!
yaw işte bende o taktiği öğrenmek için açtım ama işte yazan yok konudada belirtiğim gibi kesmek neredeyse imkansız :?
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön