Quaresmax'den SevqiLeR..! xD

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Gomeos
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Quaresmax'den SevqiLeR..! xD

Mesaj gönderen Gomeos »

joker koysana bi fotonu çok merak ettim
  • Resim
    yNçRxGOMEOS
    yNçRxGoMeOS
    yNçRxDocTR
    Resim
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xJoKeRx »

iNsaNın başıNa ne qeLrSe ya meraktan ya y... qeLir ;) NoktaLarı doLdur artk seN ;)
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
Gomeos
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gomeos »

yaa işte bende bundan bahsediyorum.anlayana
  • Resim
    yNçRxGOMEOS
    yNçRxGoMeOS
    yNçRxDocTR
    Resim
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

Beni taNıyaN biLir biLen biLir Yeni yetmeLere keNdmi ispatLamaya ihdiYacım yhoq ;)

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
Gomeos
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gomeos »

Bişey ispatlamak için önce kişilik gerekir.oda sende yok cok belii oluyor zaten.Hani diyorsun ya normal hayatta görüşsek tırsarsın diye ben bunu çok yasadım tecrübelerimden sana tavsiyem haddini ve kapasiteni aşmaya kalkma bir gün nolduğunu anlayamadan kararır ışıklar.Benim diyceklerim buakdar.Sen parmaklarınla konuşmaya devam et.

Ayrıca bnm dedıklerımın senle ılgısı yoktu bunuda belırtıyım ama artık onemı yok.
  • Resim
    yNçRxGOMEOS
    yNçRxGoMeOS
    yNçRxDocTR
    Resim
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

BnmLe iLqisi yoksa madem neden çoquL eki kuLLandın ??? ( SoysuzLarLa nane sanıyoLar vb. qbi ) Sen oLsan üstüNe aLınmazmısın ? qerçi hiç fark etmes Her türLü dosta düşmaNa hazırım. AyRıca madem Tartışıcaz bekLe beynmi çıkartp qeLeym ŞaRtLar eşit oLsuN yada seN ewRimini tamamLa öyLe qeL :D

Kullanıcı avatarı
Gomeos
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gomeos »

Senın bnm sevıyee gelmen için bayabi tahsil yapman gerek:D (detay vermiycem reklamagerek yok.)
Eger sende milletin hatası yuzunden 3-5 item calıp kendine azılı dolandırıcı susu verenlerdensen alınabılırsın napıyım.
  • Resim
    yNçRxGOMEOS
    yNçRxGoMeOS
    yNçRxDocTR
    Resim
Kullanıcı avatarı
Gomeos
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gomeos »

xJoKeRx yazdı:BnmLe iLqisi yoksa madem neden çoquL eki kuLLandın ??? ( SoysuzLarLa nane sanıyoLar vb. qbi ) Sen oLsan üstüNe aLınmazmısın ? qerçi hiç fark etmes Her türLü dosta düşmaNa hazırım. AyRıca madem Tartışıcaz bekLe beynmi çıkartp qeLeym ŞaRtLar eşit oLsuN yada seN ewRimini tamamLa öyLe qeL :D

soysuz oldugunu ıtıraf edenıde ılk kez goruyorum. :D :D
  • Resim
    yNçRxGOMEOS
    yNçRxGoMeOS
    yNçRxDocTR
    Resim
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

oLm sızde anLama soRuNumu waR Lafı nerenzden anLıyoNuz qq ben bısı caLmadım qeL saNa HerturLu yemınıde edeym o kımden cıkdıqı aLp arsLan haymananın uydurması buNLaR ee soNucda ınsanın babası beLLı oLmaynca zoruNdan kendını sanaL aLeme werr oNa buNa ıftıra atar. Ortada bi hıRsız waRsa buda aLp denen weLettır ben buNu hem yeNı hem eskı forumdada ıspatLadım rahat oL sen ;) Daha ortaya cıkcak cok sey waR azcık sabırLı oLun sız ;)

Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

Gomeos yazdı:
xJoKeRx yazdı:BnmLe iLqisi yoksa madem neden çoquL eki kuLLandın ??? ( SoysuzLarLa nane sanıyoLar vb. qbi ) Sen oLsan üstüNe aLınmazmısın ? qerçi hiç fark etmes Her türLü dosta düşmaNa hazırım. AyRıca madem Tartışıcaz bekLe beynmi çıkartp qeLeym ŞaRtLar eşit oLsuN yada seN ewRimini tamamLa öyLe qeL :D

soysuz oldugunu ıtıraf edenıde ılk kez goruyorum. :D :D
oLum seN Lafı nerenden anLıyon bumu senın yuksek tahsıLLı haLın ? :D Orada yazdıkLarını beLırttım ama snde bunu anLayacak kapasıte yok qıt buNu ıLk okuL 1. sıNıftakı cocuqa okut ne demek ısdedıqımı anLar snde beyın oLmadıqı ıcın uqrasmıcam abisi ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön