IITHEMUROII yazdı:La ezükçok basit kacmiş o
Ne var olm onda çok basit lan
bence niye derece vermediler biliyormsuun 1 levellık bişey ürettiğin için
yücelen ayakkabı ceket fln üreteydin 30-50 tane
verirlerdi derece kanka emin ol
DD
Bi Derece Alamazmıydı ???
Re: Bi Derece Alamazmıydı ???
- **[___Killzonexx___]**
- Ne mutlu Türküm diyene !

- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Düşünce güzel bence almalıydı 
Ama şaştığım olay Sultanorhan abimizin ve arkadaşlarının yaptıgı NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE yazısı nasıl derece almadı :S
Ama şaştığım olay Sultanorhan abimizin ve arkadaşlarının yaptıgı NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE yazısı nasıl derece almadı :S
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Keşke bu fotografları Yönetim deilde Oyuncular seçseydi..Herkes 1 oy verme hakkına sahip olsaydı..Ozmn muhtemelen sıralama baya bi değişirdi..Kullgeretta yazdı:Düşünce güzel bence almalıydı
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
TheOkqn yazdı:Keşke bu fotografları Yönetim deilde Oyuncular seçseydi..Herkes 1 oy verme hakkına sahip olsaydı..Ozmn muhtemelen sıralama baya bi değişirdi..Kullgeretta yazdı:Düşünce güzel bence almalıydı
Ben sadece şunu söyliyeyim kimse ne alınsın ne gücensin
videolar daha önce yayınlanmışsa yarışmaya katılamayacaktı !
Yarışma sırasında yayınlanan eserler dereceye giremeyecekti !
PEKİ NASIL DERECEYE GİRDİLER ?
Çizim denmiş acaba çizimlerden kaçı el ile yapılmış
Veya şöyle diyeyim !
Duvar kağıdında zaten internetin her köşesinde dolaşmış bir resmin üstüne 2 parça bişey ekleyip dereceye girmekmi yoksa toplam 20 saatten fazla ugraşılan bir resimmi dereceye girmeliydi ? Dereceye giren emeği çok az olan bir resim işte herhalde ...
Ekran görüntüsü kategorisindeki sonuçlar beni nerdeyse ağlatacaktı duydulandım
Görselde başı kesik bir arz yapmak çok mu zor
Neyse birşey demeyelim bence oturup ağlayalım biz
Sevgi ve Saygılarımla ...
Kullgerettaa
Kullgeretta
Perseuss
İKV Lodos Hikayeleri 1 : Cevdet Usta'nın Ölümü :
http://www.izlesene.com/video/oyun-ista ... eri/865869
İKV DEV RESİM ARŞİVİ [277 RESİM-VİDEOLU]
http://www.izlesene.com/video/oyun-ikv- ... ivi/872535
NewKULL
- amajestic1
- Sahaf Yardımcısı
ıspartalı kardeş güzel olmuş o yarışmaya katılmak bile bi cesaret ve emek isteyen bişey seni kutlarım EMEĞE SAYGI
Amajestic Amajesticxtwo IIAmAjEsTiCII IIxMaJeSTiCxII

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
Eyw saol ama açıkcası emege pek dikkat edilmemiş gibi geliyor bana..amajestic1 yazdı:ıspartalı kardeş güzel olmuş o yarışmaya katılmak bile bi cesaret ve emek isteyen bişey seni kutlarım EMEĞE SAYGI
Güzel ama dereceye giren fotolar belkide daha iyidi çünkü dereceye giren eserleri göremedikTheOkqn yazdı:Arkadaşlar sonuçlar açıklandı olan oldu biten bitti..Fan art yarışmasına sadece 1 daldan katıldım bu da ekran görüntüsüydü..Çok ugraştım çok emek verdim ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum..
Bi çok arkadaşım photoshop bu yaaa diyecek ama cantadaki iksirleri ve üretimde kullandıgım meşe odunlarını görünce gercek oldugunu anlar herhalde..Ztn konuşma penceresindede belli oluyor üretimler..Bir torba 5 dk de kayboluyor bu işlemi yapıp foto çekmem tam 4.49 saniyemi aldı toplayana kadar 3 5 tanesine kayboldu ztnsadece soruyorum sizlere o dereceye giren fotolar arasında Bi derece alamazmıydı ???
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
Genel iletişime gir orda Üstte Fan art yarışmasıyla ilgili bişey var ona gir görürsün fotoları..Açıklanalı 1-2 hafta oldu ztn açıklanmasa kafama göre nie açayımki böyle bir konu ??mehmet yazdı:Güzel ama dereceye giren fotolar belkide daha iyidi çünkü dereceye giren eserleri göremedikTheOkqn yazdı:Arkadaşlar sonuçlar açıklandı olan oldu biten bitti..Fan art yarışmasına sadece 1 daldan katıldım bu da ekran görüntüsüydü..Çok ugraştım çok emek verdim ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum..
Bi çok arkadaşım photoshop bu yaaa diyecek ama cantadaki iksirleri ve üretimde kullandıgım meşe odunlarını görünce gercek oldugunu anlar herhalde..Ztn konuşma penceresindede belli oluyor üretimler..Bir torba 5 dk de kayboluyor bu işlemi yapıp foto çekmem tam 4.49 saniyemi aldı toplayana kadar 3 5 tanesine kayboldu ztnsadece soruyorum sizlere o dereceye giren fotolar arasında Bi derece alamazmıydı ???