Bi Derece Alamazmıydı ???

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LeFT4DeaD
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Bi Derece Alamazmıydı ???

Mesaj gönderen LeFT4DeaD »

IITHEMUROII yazdı:La ezük :D çok basit kacmiş o :D Ne var olm onda çok basit lan :D bence niye derece vermediler biliyormsuun 1 levellık bişey ürettiğin için :D yücelen ayakkabı ceket fln üreteydin 30-50 tane :D verirlerdi derece kanka emin ol :DDD
:D :D aynen ama senin düşüncen daha yaratıcı bence :| :D
  • **[___Killzonexx___]**
  • Ne mutlu Türküm diyene !
Resim
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Düşünce güzel bence almalıydı :)

Ama şaştığım olay Sultanorhan abimizin ve arkadaşlarının yaptıgı NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE yazısı nasıl derece almadı :S
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

Kullgeretta yazdı:Düşünce güzel bence almalıydı :)

Ama şaştığım olay Sultanorhan abimizin ve arkadaşlarının yaptıgı NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE yazısı nasıl derece almadı :S
Keşke bu fotografları Yönetim deilde Oyuncular seçseydi..Herkes 1 oy verme hakkına sahip olsaydı..Ozmn muhtemelen sıralama baya bi değişirdi..
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Kullgeretta »

TheOkqn yazdı:
Kullgeretta yazdı:Düşünce güzel bence almalıydı :)

Keşke bu fotografları Yönetim deilde Oyuncular seçseydi..Herkes 1 oy verme hakkına sahip olsaydı..Ozmn muhtemelen sıralama baya bi değişirdi..

Ben sadece şunu söyliyeyim kimse ne alınsın ne gücensin :)

videolar daha önce yayınlanmışsa yarışmaya katılamayacaktı !
Yarışma sırasında yayınlanan eserler dereceye giremeyecekti !

PEKİ NASIL DERECEYE GİRDİLER ?

Çizim denmiş acaba çizimlerden kaçı el ile yapılmış :) Classes ile oynandıktan sonra resmi yazıcıdan çıkartıp kopya kagıdı ile üzerine geçilmiş ve anlaşılmasın diye hafiften kenarları falan bozulmuş resimler yokmuydu :) (Photoshop tarzı bir porgramla yapılmış 1 resimde var sanki ???)
Veya şöyle diyeyim !
Duvar kağıdında zaten internetin her köşesinde dolaşmış bir resmin üstüne 2 parça bişey ekleyip dereceye girmekmi yoksa toplam 20 saatten fazla ugraşılan bir resimmi dereceye girmeliydi ? Dereceye giren emeği çok az olan bir resim işte herhalde ...
Ekran görüntüsü kategorisindeki sonuçlar beni nerdeyse ağlatacaktı duydulandım :) Secda kuşun kanadında 10 numara bişey diyemem ancak griye kalan 2 resimden KAT KAT iyi resimler KAT KAT parlak fikre saip resimler gönderildiğine şahit olmama rağmen hepsi haybeye gitmiş ne yazıkki :)

Görselde başı kesik bir arz yapmak çok mu zor :) Omu daha zor yoksa günler harcanmış çalışmalarmı ?

Neyse birşey demeyelim bence oturup ağlayalım biz :) Şimdi birsürü saçma mesaj gelecek bu yazdıklarıma eminim ve ben çoğuna cevap vermeyeceğim :)

Sevgi ve Saygılarımla ...

Kullgerettaa
Kullgeretta
Perseuss

İKV Lodos Hikayeleri 1 : Cevdet Usta'nın Ölümü :

http://www.izlesene.com/video/oyun-ista ... eri/865869

İKV DEV RESİM ARŞİVİ [277 RESİM-VİDEOLU]

http://www.izlesene.com/video/oyun-ikv- ... ivi/872535
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
amajestic1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen amajestic1 »

ıspartalı kardeş güzel olmuş o yarışmaya katılmak bile bi cesaret ve emek isteyen bişey seni kutlarım EMEĞE SAYGI
Amajestic Amajesticxtwo IIAmAjEsTiCII IIxMaJeSTiCxII
Resim
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TheOkqn »

amajestic1 yazdı:ıspartalı kardeş güzel olmuş o yarışmaya katılmak bile bi cesaret ve emek isteyen bişey seni kutlarım EMEĞE SAYGI
Eyw saol ama açıkcası emege pek dikkat edilmemiş gibi geliyor bana..
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
mehmet
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mehmet »

TheOkqn yazdı:Arkadaşlar sonuçlar açıklandı olan oldu biten bitti..Fan art yarışmasına sadece 1 daldan katıldım bu da ekran görüntüsüydü..Çok ugraştım çok emek verdim ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum..

Resim

Bi çok arkadaşım photoshop bu yaaa diyecek ama cantadaki iksirleri ve üretimde kullandıgım meşe odunlarını görünce gercek oldugunu anlar herhalde..Ztn konuşma penceresindede belli oluyor üretimler..Bir torba 5 dk de kayboluyor bu işlemi yapıp foto çekmem tam 4.49 saniyemi aldı toplayana kadar 3 5 tanesine kayboldu ztn :) sadece soruyorum sizlere o dereceye giren fotolar arasında Bi derece alamazmıydı ???
Güzel ama dereceye giren fotolar belkide daha iyidi çünkü dereceye giren eserleri göremedik
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TheOkqn »

mehmet yazdı:
TheOkqn yazdı:Arkadaşlar sonuçlar açıklandı olan oldu biten bitti..Fan art yarışmasına sadece 1 daldan katıldım bu da ekran görüntüsüydü..Çok ugraştım çok emek verdim ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum..

Resim

Bi çok arkadaşım photoshop bu yaaa diyecek ama cantadaki iksirleri ve üretimde kullandıgım meşe odunlarını görünce gercek oldugunu anlar herhalde..Ztn konuşma penceresindede belli oluyor üretimler..Bir torba 5 dk de kayboluyor bu işlemi yapıp foto çekmem tam 4.49 saniyemi aldı toplayana kadar 3 5 tanesine kayboldu ztn :) sadece soruyorum sizlere o dereceye giren fotolar arasında Bi derece alamazmıydı ???
Güzel ama dereceye giren fotolar belkide daha iyidi çünkü dereceye giren eserleri göremedik
Genel iletişime gir orda Üstte Fan art yarışmasıyla ilgili bişey var ona gir görürsün fotoları..Açıklanalı 1-2 hafta oldu ztn açıklanmasa kafama göre nie açayımki böyle bir konu ??
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]

“Genel Sohbet” sayfasına dön