marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ALTINORDU

Re: marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ

Mesaj gönderen bilall »

samedsedir06 yazdı:
bilall yazdı:
Lathander yazdı:Merhabalar tekrardan,

Şu an İstanbul dışı da dahil olmak üzere tüm dağıtımın tamamlandığını teyidini aldık. Mağzalarda gün içinde yerini alacaktır. Özel Sürüm kutusu alacak oyuncularımızın tercihen öğleden sonra mağzaları ziyaret etmesini tavsiye ediyoruz. Ayrıca ilgili mağzaya gitmeden önce telefonla İstanbul Kıyamet Vakti Özel Sürüm Kutu'su hakkında bilgi alabilirsiniz. Şikayetlerinizi bu başlık altından iletmeye devam ediniz.

İyi eğlenceler.

Sayın GM öyle dıyorsunuz fakat benım bulundugum şehırde,bulunan markette olması gerekırken yok!

Batman ili,Teknosa magazasına bugun gıttım, İstanbul Kıyamet Vakti CD'si yenı gelen urunler arasındamı dedım ? Oda öyle bır şey bıze gelmedı bıldırılmedı dedı, Madem Tum Turkıye'de Anlaşmalı Magazalarda bulunuyor dıyorsunuz neden yok acaba? Davamı edelım o magazayı !!
Alakası ne be kardesım demekkı daha magzanın elıne gecmemıs adam elıne gecse neden satmak ıstemesın sacmalıyorsun hayırlısı:D

Farkında değilsin ama sen saçmalıyorsun! 11 Haziran Cuma Gunu marketlerde olması gereken urun yok!! Hem bır tek benım bulundugum şehırde yok ki İstanbulda Mersınde dıger şehırlerde de anlaşmalı marketlere gıden oyuncular bulamadıklarını söyledıler...henuz gelmemış 2-3 gun sonra gelıcek,madem böyle bır gecıkme olacaktı 8-9 Hazıranda Marketlere gönderselerdı bugun almış olucaktık!
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
EfSaNe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EfSaNe »

bilall yazdı:
samedsedir06 yazdı:
bilall yazdı:
Lathander yazdı:Merhabalar tekrardan,

Şu an İstanbul dışı da dahil olmak üzere tüm dağıtımın tamamlandığını teyidini aldık. Mağzalarda gün içinde yerini alacaktır. Özel Sürüm kutusu alacak oyuncularımızın tercihen öğleden sonra mağzaları ziyaret etmesini tavsiye ediyoruz. Ayrıca ilgili mağzaya gitmeden önce telefonla İstanbul Kıyamet Vakti Özel Sürüm Kutu'su hakkında bilgi alabilirsiniz. Şikayetlerinizi bu başlık altından iletmeye devam ediniz.

İyi eğlenceler.

Sayın GM öyle dıyorsunuz fakat benım bulundugum şehırde,bulunan markette olması gerekırken yok!

Batman ili,Teknosa magazasına bugun gıttım, İstanbul Kıyamet Vakti CD'si yenı gelen urunler arasındamı dedım ? Oda öyle bır şey bıze gelmedı bıldırılmedı dedı, Madem Tum Turkıye'de Anlaşmalı Magazalarda bulunuyor dıyorsunuz neden yok acaba? Davamı edelım o magazayı !!
Alakası ne be kardesım demekkı daha magzanın elıne gecmemıs adam elıne gecse neden satmak ıstemesın sacmalıyorsun hayırlısı:D

Farkında değilsin ama sen saçmalıyorsun! 11 Haziran Cuma Gunu marketlerde olması gereken urun yok!! Hem bır tek benım bulundugum şehırde yok ki İstanbulda Mersınde dıger şehırlerde de anlaşmalı marketlere gıden oyuncular bulamadıklarını söyledıler...henuz gelmemış 2-3 gun sonra gelıcek,madem böyle bır gecıkme olacaktı 8-9 Hazıranda Marketlere gönderselerdı bugun almış olucaktık!
katılıyorum
*gidene dur demem ben be güzelim*
*sen benim sevgime çoktan yenildin*
*gidenler zaten sevmemiştir be güzelim*
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Yaw kardesım tamam anlıyorum senıde bende bulamadım sabahın korunde gıttım yok dedıler sordum 1 haftaya belkı gelır dedıler:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Ayabakan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ayabakan »

saat 11.30 da eskişehir neo avm teknosa ve carrefour'a gittim gelmemiş pazartesi veya salı gününden öncede gelmez diyolar nedir bu ya daha önceden neden dağıtmıyolar bu kutuları
Fırtınanın Şiddeti Ne Olursa Olsun, Martı Sevdiği Denizden Asla Vazgeçmez...

Ayabakan Ancyraxutkuu Grasyass
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

samedsedir06 yazdı:Yaw kardesım tamam anlıyorum senıde bende bulamadım sabahın korunde gıttım yok dedıler sordum 1 haftaya belkı gelır dedıler:D
Benim derdim senle degilki anlaşma yapan marketlerle!! Ne biçim iş bu ya, forumdan resmi siteden "anlaşmalı tum bayılerde 11 Hazıran'da alabıleceksını veya daha once, neden Buyuk şehrılerdekı buyuk marketlerde bulunuyorda,Kırsal kesımdekı şehırlerde hemen bulunmuyor? Bunları dusunmelerı gerekıyordu,Kırsal kesımdekı yerlere daha evvel gondermelerı gerekıyordu bence!!
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

bilall yazdı:
samedsedir06 yazdı:Yaw kardesım tamam anlıyorum senıde bende bulamadım sabahın korunde gıttım yok dedıler sordum 1 haftaya belkı gelır dedıler:D
Benim derdim senle degilki anlaşma yapan marketlerle!! Ne biçim iş bu ya, forumdan resmi siteden "anlaşmalı tum bayılerde 11 Hazıran'da alabıleceksını veya daha once, neden Buyuk şehrılerdekı buyuk marketlerde bulunuyorda,Kırsal kesımdekı şehırlerde hemen bulunmuyor? Bunları dusunmelerı gerekıyordu,Kırsal kesımdekı yerlere daha evvel gondermelerı gerekıyordu bence!!
İkv yonetımıde ılk defa elını bu ıse soktu kardes okadar duzensızlık olur:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
ExpectoPatronuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ExpectoPatronuS »

İkv yönetimi gondermiş gerekli yerlere bundan sonrası mağazaya kalmış bişey yonetımı suçlamanın bi alemı yok
Resim
Resim
Resim
▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Scalgar »

Arkadaşlar oyun yönetimi bizim için elinden gelenin en iyisini yapmayaçalışıyor biraz sabırlı olun..
Nothing
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XASLANKRALX »

Lathander ;

Çok mu zor il il hangi yerlerde satışa sunulcak ...

Samsun teknosada da yok ve adamlar gelmez diyo şuruya net bi bilgi yazın il il hangi adreslerde bulabilceğimizi fellik fellik sağda solda aramayak ...
Kullanıcı avatarı
snakegs
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen snakegs »

böyle bi saçmalık ola birlirmi yav sabahakadr paketi bekledik diyarbakırda kalıyorum 3 tane teknosa var 3 nede gittim karfur diyor onada gittim ama yok ya yapıyorsanız tam yapın yada hiç yapmayın böle saçmalıkmı olur verdiğim yolparalarını hesaplasam yaklaşık 12m tutuyor bunu sizmi ödiyeceksiniz yoksa herzamanki gibi bizdenmi çıkacak :x :x
Resim
Resim
Resim

İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön