Veda.... Titxdelikurt

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BaLamiR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Veda.... Titxdelikurt

Mesaj gönderen BaLamiR »

JuaquiN yazdı:Burda onu koruyanlar diyelim delikurt'dan bi zarar görmemiş kişilerdir ama şunuda unutmayın kankardeşi dahi olsanız en ufak bi sorunda delikurtla büyük sorunlar yaşarsınız. Bundan öncede bilen bilir ona saygıda kusur etmedim ama tekrar diyorum kendisine olan değil yaşına olan saygımdandır. Sonra zaman geçti onun sevmediği benim hemşerim olan biriyle konuştum diye evet sırf bu yüzden bana bi ton laf söyledi. Forumda orda burda ahlak dersi veren kişiliğin oyunda sevmediği kişilere ettiği küfürleride sadece o küfürü yiyenler bilir. Bu adam adam değil eğerki buna yaşından dolayı bile saygı gösteriyosanız yanlış yapıyosunuz. Titxdelikurt veda konuşmasındaki alavere dalaverenin gerçek yüzündeki felsefe nedir her arz bir hırsız, her arz bir terbiyesiz, benim sevmediğim adamlar hırsız, benim sevmediğim adamlar terbiyesiz, benim konuşmadığımla kimse konuşmuycak eğerki konuşursa oda hırsız oda terbiyesiz. İşte titxdelikurtun özeti budur...

Aslında çok çok uzatmanın lüzumu yok ben oyunu bıraktım demiş iyide olmuş herkes için. Sana gülegüle umarım bidaha dönmezsin...

Alp onu savunma gibi bir amacımız yok ama dogrularıda göz önünde bulundur o adamın sana o söledigi laf ne zman söylendi söylendigi zamana kadar kimlerle tartıstı kimler hakaret etti küfür etmedikleri yeri etmedikleri akrabası kalmadı belki sende gidip onlara yakınlıgını gösterince sanada tepkisini göstermiştir dogrumu tabikide yaptıgı dogru degil ama ne olursa olsun ayrıntıları da göz önünde bulundur...Ayrıca bu sunucuda herkezin abi dedigi ve en cok sevip sayılan müfit abimiz kimsenin bu tür konularına girip fazla yorum yazmadıgını biliyoruz en uzun yazdıgı sey Güle güle hayatında basarılar Müfit abi bile hak veriyor her zmanda haklıydın diyor . O kadar kötü biri olsa bunları söylermiydi sence ??
Resim
Kullanıcı avatarı
Gokxyancy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün

Mesaj gönderen Gokxyancy »

balamir imzan güzel :) alayına BESİKTAS :d
'' LaZpApAzZ '
Kullanıcı avatarı
BaLamiR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaLamiR »

Eyvallah Beşiktaşk AŞKTIR AŞK konu sapmasın neyse :Ppp
Resim
Kullanıcı avatarı
Gokxyancy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Sapsın yaw:D Beşiktaslıysan öğün diyilsen İTAAT et !! :D
'' LaZpApAzZ '
Kullanıcı avatarı
Titxtuana
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Titxtuana »

Utanmazlar namussuzlar hala iftira atmaya serhatı karalamaya devam ediyorsunuz
dün forumda ferro denen anne terbiyesi almamış veledin şuan ağzıma alamayacağım
(delikurt un karısı ile ilgili) sözlerini bende okumuştum hatta msn de serhat ile
bu konuyu konuşmuştuk delikurt a bu namussuz karısının işini iyi yapamıyormusun
seni o yüzdenmi bıraktı diye sormuştu delikurt ta, annene sor o bilir demişti forumda

yeniçerixblack denen ahlaksıza gelince daha öncede benle ilgili iftiralarda bulunmuş
bir tane foto ekleyemişti foruma, delikurt yeniçerixblack a kızmasının sebebi ise
Tit loncasından attığımız ( Benim çarlarımı soymuştu ) Titxturan yani Rizelii denen
hırsızı koruyup onla ortak iş yaptığı içindi.

Delikurt ne biçim adamsın sen, hani loncamızı kurarken bu pislikleri oyundan uzaklaştırıncaya
kadar hiç bir yere gitmiyorduk, günlerce uykusuz kalmadıkmı, günlerce bu şeref yoksunlarının
küfürlerini yemedikmi sırf ekmeklerine mani olduk diye hırsızlık maden hilesi yaptırmadık
onları sunucuya deşifre ettik diye...

Şimdi sen bizleri bırakıp gidiyorsun öylemi ? Gemiyi önce fareler terkeder kaptan değil,
sen bu loncanın kaptanısın, bizi bırakıp hiç bir yere gidemezsin. İşlerimi yoluna koyar
koymaz ben yine oyundayım son 1 aydır fazla giremiyorum, o yüzden yorulduysan
git dinlen ve bu ailenin başına geri dön.

Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena
Resim
Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
Kullanıcı avatarı
BaLamiR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaLamiR »

Titxtuana yazdı:
yeniçerixblack denen ahlaksıza gelince daha öncede benle ilgili iftiralarda bulunmuş
bir tane foto ekleyemişti foruma, delikurt yeniçerixblack a kızmasının sebebi ise
Tit loncasından attığımız ( Benim çarlarımı soymuştu ) Titxturan yani Rizelii denen

Bak Alp hemserin neler yapmış .Demek ki kimseye durduk yere bişiler söyleyip onları karalamamış....
Resim
Kullanıcı avatarı
Gokxyancy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

balamir bir zanlı sucu ıspatlanana kadar sucsuzdur bence tanımıyorum her 2 sinide ama :D maksat yorum :D
'' LaZpApAzZ '
Kullanıcı avatarı
BaLamiR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaLamiR »

Gokxyancy yazdı:balamir bir zanlı sucu ıspatlanana kadar sucsuzdur bence tanımıyorum her 2 sinide ama :D maksat yorum :D
sence bu yaştaki insanlar birini boş yere karalayıp adını kötüler mi birde kendi loncalarının üyesi ?
Resim
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen JuaquiN »

BaLamiR yazdı:
Titxtuana yazdı:

Bak Alp hemserin neler yapmış .Demek ki kimseye durduk yere bişiler söyleyip onları karalamamış....

Kadir kardeş olayın içinde değilsin ve bazı şeyleri bilinçsizce söylüyosun. Ben kadiri Yeniçerixrizeli çarımdan beri tanırım bana saygıda kusur etmemiştir. Yaptığı yanlıştanda haberim vardı uyardımda onu ama selam verilince Allah'ın selamını almazmısın ? İşte alırsan delikurt denen kişinin ana bacı küfür ettiği listede adın olucaktır.
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen JuaquiN »

Titxtuana yazdı: yeniçerixblack denen ahlaksıza gelince daha öncede benle ilgili iftiralarda bulunmuş

Eğer Rizelii ile ilgili herhangi bi ortak işimiz varsa Allah herkesin belasını bana ama eğer yoksada Allah yeryüzündeki herkesin belasını sana versin. Allah'sız sen demiyomuydun delikurt kavga edince alp sustur şunu falan diye yalvarmıyomuydun köpek. Şimdi iş iftiraya gelince pek bi sesin çıkmaya başladı senin.
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön