qq şerefsizi bize attıgın iftiralar sonuç vermedi şimdi başka insanlara yön değiştirdin demi...
Zaten sizin gözünüzde seri para kasan madeni senden önce çeken ya hırsız Ya prog. kuruyor kaç kere GÖZÜN le Şahit oldun..Çamur at izi kalsın hesabı iş yapıyosunuz senin ve senin gibi bi kaç çapulcu cıkıyor şuhırsız bu hırsız diyor..Ama şunu iyi bilinki dediğinizle kalıyosunuz...
DOST ACI SOYLER. ! SUNUCUDA HIRSIZLAR.. HERKES ICERI LUTFEN!
- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: DOST ACI SOYLER. ! SUNUCUDA HIRSIZLAR.. HERKES ICERI LUTFEN!

Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
Gençler,Sanalkorkun charı ile bi alakama kalmadı dedim size,1. mesajda Sanalkorkunun ömeri sevmediği demişsiniz. .
SanaLkorkun'da Suan Cyberxleo var . .
SanaLkorkun'da Suan Cyberxleo var . .
Göster
- Tugraxsancaktar
- İskele Babası
yav allahtan ful online değiliz ha yoksa vay bu sancağın haline soymadık adam bırakmazdık herhalde
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dost acı söyler evet zavallısın sen aslanım
dost acı söyler evet zavallısın sen aslanım
- babaxmeslegi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
mehmet bıle arz klanından tarsıstı tugralarla hırsız felan dedı sız uyuyoun olum ben daha kımlıklerı dusurecem ... !
Xbypence

- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
bu adamın işi yok çekemediği kişilere iftira atıyo bu kadar basit eğer öyle birşey varsa koysun foto herkes görsün kimin ne olduğunu
Topsecrett
- babaxmeslegi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Tugraxsancaktar
- İskele Babası
babaxmeslegi yazdı:mehmet bıle arz klanından tarsıstı tugralarla hırsız felan dedı sız uyuyoun olum ben daha kımlıklerı dusurecem ... !![]()
nan mal bebe mehmet kim tanımam evet bizde de hırsız vardı ama hırsızlık yaptığını öğrenince def ettik isminide vereyim Tuğraxburak özer ama onun dışında birinin en ufak çöpünü çalmışsak koy fotoyu ispatla çarların alayında silmezsem adiyim
bunuda herkesin içinde söylüyorum
ikinci bir konuyada gelince madem o kadar şereflisin ve hırsızlıkta yapmıyorsun neden millete iftira atıyorsun ama herkeside bilen biliyo aslanım
- Tugraxsancaktar
- İskele Babası
babaxmeslegi yazdı:mehmet bıle arz klanından tarsıstı tugralarla hırsız felan dedı sız uyuyoun olum ben daha kımlıklerı dusurecem ... !![]()
nan bebe mehmet kim tanımam evet bizde de hırsız vardı ama hırsızlık yaptığını öğrenince def ettik isminide vereyim Tuğraxburak özer ama onun dışında birinin en ufak çöpünü çalmışsak koy fotoyu ispatla çarların alayında silmezsem adiyim
bunuda herkesin içinde söylüyorum
ikinci bir konuyada gelince madem o kadar şereflisin ve hırsızlıkta yapmıyorsun neden millete iftira atıyorsun ama herkeside bilen biliyo aslanım