Oyundaki insanlığın ölüşü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Oyundaki insanlığın ölüşü

Mesaj gönderen Gangbangg »

Arkadaslar burdan herkese Sesleniyorum , Sizden oyun parasi , Reel para isteyenlere itimat etmeyiniz , Gerekli ssleri alip destege atabilirsiniz . Bir gorev yapmak icin tl istemek ? 300 tl ? ilk baslarda 1000 tl yapanlar vardi :) Arkadaslar dun forumda nickimi goren birisi bana yazi , X gorevim var yaparmiyiz sonradan gaffar olur musait oldugunda dedi . Direk t olarak gruba alip hem x , hem gaffar gorevini yaptim . Musait oldugumda yaparim . Para biriktirmeyin insan biriktirin .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

Merhaba bu tarz şeyleri görmek gerçekten çok üzücü..Kilit görevlerde takılan arkadaşlar olursa elimden geldiği kadar yardıma müsait olduğum süreçte gelirim.2-3 günde birde gidiyorum zaten herhangi bir çıkarsız birşeyde istemiyorum istememde.Tek ricam yeterince iksiriniz olsun geçen gaffara yardıma gittim şifacının kudret iksiri yok otomattan da alamıyor akçe ile iksir aldım onla takasla onda 3 var bunda 5 gruptaki başkasına iksir ver 45 lik iksir takasla felan öyle böyle kestik sonuçta
jetLee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jetLee »

Suminat yazdı: 23 Nis 2025 10:16 Öncelikle forumu hala sessizce takip eden İKV severlere selam olsun. Bu benim 16 yıllık oyun hayatımda foruma yazdığım son şey olacaktır. Vaktinizi ayırırsanız ve birazcık farkındalık oluşturabilirsem çok mutlu olurum.

Bu oyun bizim hayatımızın ve çocukluğumuzun bir parçası oldu. Büyülü müzikleriyle ve hikayesiyle büyüdük, tek bir eşya düşürünce mutluluktan heyecandan delirdik. Güncelleme gelmesi için yıllarca bekledik. Büyüdük, yaşlandık fakat hevesimizi heyecanımızı öldürmedik. Ancak İKV yi İKV yapan asıl şey kurduğumuz dostluklardı, birbirlerini hiç tanımayan insanların canla başla birbirlerine yardım edişi ve destek oluşuydu.

Bugün geldiğimiz nokta ise maalesef Karaköy sunucusundaki rezilliklerdir. Çemberlitaş önü, gördüğü herkesten görevi için yardım isteyen günlerce büyük seviyelerden destek bekleyenlerle dolu. İnsanların umrunda olan şey ise Erg yongası kasmak. Düşecek olan erg yongasını vereceğini söyleyen yemin eden dil döken görevi olanlara bile destek olunmaması bir kenara dursun, garibanların kasasındaki iki üç madeni çalan dolandırıcılara bile şahit oldum. Hayatın stresinden biraz uzaklaşıp gönül verdiği oyunu oynamak isteyenleri hayattan daha da bıktırıp oyunu bıraktırıyorlar. Daha kötü ne olabilir ki derken çoğu kişinin Çemberlitaş görevlerini gerçek para karşılığında yaptıklarını öğrendim...

Bu efsanevi oyunun bu hale gelmesinin hiçbir bahanesi cartı curtu yoktur. Bu oyunu hile yapan, boss kaçıran emek hırsızı ahlaksız ve aşağı yaratıklar gibi aynı zamanda yukarıda bahsettiğim, ihtiyacı olanlara yardım etmekten aciz insanlar bitirmiştir. O kişilere ithafen diyorum ki fırsatçılığınız, hırsınız ve kibrinizle bu oyundan zevk alıyorsanız... İyi eğlenceler. Oyunun ruhuna ihanet etmeyen dostlara ise iyi forumlar dilerim...
Ayrıca senin bu paylaşımın altına paragraf açmak gerekirse yok yere 999 gün uzaklaştırdılar ve muhatap olunucak kimse yok maalesef kaldı ki oyunun tüm telif hakları TTNet a.ş'e ait olduğunu ifade ediyorlar TTNet'in oyun dünyasından haberi bile yok mail atıyorsun mail'ler e cevap vermeye tenezzül eden bile yok bota almışlar herşeyi ceza sistemi'de bota alınmış durumda olduğunu düşünüyor nitelikte
Affola sözüm meclisten dışarı iki tane kendini bilmez sabi sübyana küfür ettim emek verdiğim binlerce liralık hesabı yok yere blokladilar şuan farkında olmasa bile herkes Karaköy bazen bile olmasa aktiflik açısından yine düşün ve son olarak Emin önü sunucusu'da varla yok arası sabahları girdiğimde oyunda illa 10 15 kişi bulunurdu en azından oda yok diğer server'leri saymıyorum çünkü insan kalmamış bu oyunu bu hale getiren başta eski yöneticileri ve oyuncularıdır
yasinapln58
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen yasinapln58 »

Maalesef bu oyunda insanlık hiç olmadı hocam... Son zamanlarda bu kötü olayların göze gelmesinin tek sebebi eli yüzü düzgün adamların oyundan çekilmesi. Oyun güncel hayatında işi gücü olmayan vasıfsız ve eğitim yoksunu insanlarla dönüyor. Hayatında bir yere gelememiş ama oyunda full karakteri olmuş tenekelerin güç zehirlenmesi ve kendi küçük dünyalarında ego tatmini sen ve senin gibi düşünenlerin keyfine balta vuruyor. Oyun her ne kadar eskide de kalsa içerik olarak hala güncel bir çok oyundan daha dolu. Ama çar çakalla uğraşmaktan keyfini alamadığımız için bıraktık gitti.. Gözü açık yönetici gelmediği sürece de bir şeylerin iyiye gideceğine inancım yok.
Kullanıcı avatarı
ZoneIX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ZoneIX »

sonsuzadek45 yazdı: 23 Nis 2025 16:19
Suminat yazdı: 23 Nis 2025 13:54
sonsuzadek45 yazdı: 23 Nis 2025 12:03 şahsen forumu takip ettiğini kadar oyunu takip ettiğini düşünmüyorum çt önü dekilerin bir çoğu görevleri yapılıyor rica eden çok yapan da çok erge giren insanlar yapıyor görevi
Bu ne saçma bir yorumdur. Şahsen güldüm.
Yukarıda yazdıklarıma bizzat oyun içinde şahit oldum olmaya da devam ediyorum günlerdir. En az 5-6 kişiden de duydum. Siz neye göre görevler yapılıyor diyorsunuz ?
Gariban adamın biri görev ayağına dolandırılmış be neyden bahsediyorsun la havle
sitem etmek yerine esc-çıkış atabilirsin şahsen günde 1 kişinin görevini yapılıyor ve bende yardımcı oluyorum çt önünde değilseniz başka bölgelere bakarsan zor işler Senin gülmenle mesele hafiflemiyor, aksine ciddiyetsizliğini gösteriyor Forumda yazdıklarımı oyunla birlikte takip eden herkes ne demek istediğimi anladı. ÇT önü görevlerini yapan da çok, rica eden de sırf ücretli sistemi bilmediği için dolandırılanı biilmiyorum ve Ben gördüğümü, yaşananı paylaştım. Bu durumla karşılaşan 5-6 kişiden fazlası var. Sen oyunun içini bu kadar takip etmiyorsan, forumu takip etmen yetmez. 'Ne saçma yorum' demek yerine bir zahmet oyuna gir de gerçekleri yerinde gör
Bir şey diycem her sunucuda oynamış olan biri olarak yaşım burdaki herkesten küçük olsa bile küçüklüğümden beri en azından 2009-10 dan beri oynayan biri olarak oyunun 2017 ve günümüze kadar gelen döneminde bir sürü full hesabım oldu sonra o hesapları başka serverlarda bırakıp tek başıma tekrar başladığımda şuna şahit oldum evet senin gibi yardım edenler olsa bile çoğu ya para istedi ya da mesaj bile yazmadan görmemezlikten geldi adam bu konuda gayet haklı yardım isteyeceğiz diye köpek gibi her yere yazmak zorunda kalıyordum bir dönem özellikle sene 2016 da tekrar başlamıştım hiç unutmam bu forum hesabını açmamın sebebi bu durumdan dolayıdır yaklaşık 4 ay çt görevimin yapılması için millete yazdım ve en sonunda eski arkadaşlarım oyuna başladı beraber yaptık kimse yardım etmedi öyle düşün
BOŞ
Kullanıcı avatarı
sSuVaRI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Cosmos

Mesaj gönderen sSuVaRI »

Suminat yazdı: 23 Nis 2025 10:16 Öncelikle forumu hala sessizce takip eden İKV severlere selam olsun. Bu benim 16 yıllık oyun hayatımda foruma yazdığım son şey olacaktır. Vaktinizi ayırırsanız ve birazcık farkındalık oluşturabilirsem çok mutlu olurum.

Bu oyun bizim hayatımızın ve çocukluğumuzun bir parçası oldu. Büyülü müzikleriyle ve hikayesiyle büyüdük, tek bir eşya düşürünce mutluluktan heyecandan delirdik. Güncelleme gelmesi için yıllarca bekledik. Büyüdük, yaşlandık fakat hevesimizi heyecanımızı öldürmedik. Ancak İKV yi İKV yapan asıl şey kurduğumuz dostluklardı, birbirlerini hiç tanımayan insanların canla başla birbirlerine yardım edişi ve destek oluşuydu.

Bugün geldiğimiz nokta ise maalesef Karaköy sunucusundaki rezilliklerdir. Çemberlitaş önü, gördüğü herkesten görevi için yardım isteyen günlerce büyük seviyelerden destek bekleyenlerle dolu. İnsanların umrunda olan şey ise Erg yongası kasmak. Düşecek olan erg yongasını vereceğini söyleyen yemin eden dil döken görevi olanlara bile destek olunmaması bir kenara dursun, garibanların kasasındaki iki üç madeni çalan dolandırıcılara bile şahit oldum. Hayatın stresinden biraz uzaklaşıp gönül verdiği oyunu oynamak isteyenleri hayattan daha da bıktırıp oyunu bıraktırıyorlar. Daha kötü ne olabilir ki derken çoğu kişinin Çemberlitaş görevlerini gerçek para karşılığında yaptıklarını öğrendim...

Bu efsanevi oyunun bu hale gelmesinin hiçbir bahanesi cartı curtu yoktur. Bu oyunu hile yapan, boss kaçıran emek hırsızı ahlaksız ve aşağı yaratıklar gibi aynı zamanda yukarıda bahsettiğim, ihtiyacı olanlara yardım etmekten aciz insanlar bitirmiştir. O kişilere ithafen diyorum ki fırsatçılığınız, hırsınız ve kibrinizle bu oyundan zevk alıyorsanız... İyi eğlenceler. Oyunun ruhuna ihanet etmeyen dostlara ise iyi forumlar dilerim...
Anlıyorum Gaffar görevini yaparken yaşadığın yalnızlık ve çektiğin zorluklar seni üzmüş. Ben oyunda iyi niyetli oyuncuların olduğuna inanıyorum çt ye her girdiğimde 1 tane görevi olanı alırım yaklaşık 10 dk. geç çıkıyoruz içerden çok da bir şey fark etmiyor.
COSMOS
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

bir loncaya katılmayı deneseniz hiç böyle bir problem oluşmayacak
Kullanıcı avatarı
Erronblack
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Solo Turk

Mesaj gönderen Erronblack »

Oyunda insanlığı ölmüş kişiler dedikleriniz bağımlı olmanıza engel olup belki de sağlıklı bi yaşam sürmenizi sağlayan iyi insanlardır.
Bir de bu açıdan bakar mıyız :thinking_face:
AnkarasızNamık
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

olaya diğer taraftan yardım edenlerin açısından bakmak lazım , bu oyunda yardım öyle diğer oyunlardaki gibi 5 10 dk değil ki , 2-3 saatin gidiyor minimum grupta görevli olduğu için 2-3 saat uğraşacan kestin kesemedin iksir içtin bilmem ne kim bu kadar sıkıntıya girer
Kullanıcı avatarı
Suminat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: İttihad I Arz

Mesaj gönderen Suminat »

Erronblack yazdı: 03 May 2025 19:08 Oyunda insanlığı ölmüş kişiler dedikleriniz bağımlı olmanıza engel olup belki de sağlıklı bi yaşam sürmenizi sağlayan iyi insanlardır.
Bir de bu açıdan bakar mıyız :thinking_face:
Yazımı dikkatlice ve tekrar okursanız bağımlılıkla hiçbir alakası olmadığını, sadece oyundaki iyi niyetle, dostlukla, yardımseverlikle ve hoşgörüyle alakalı olduğunu fark edersiniz.

İyi forumlar.
İttihad I Arz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön